|
Onların reisi bile cinli marka uğruna togg u satarken, bunlar kapının önlerine bile koymazlar, ne toggundan bahsediyon |
|

1 Mobil
|
Onların reisi bile cinli marka uğruna togg u satarken, bunlar kapının önlerine bile koymazlar, ne toggundan bahsediyon |
|
|
Katı-hal bataryalar ucuzlayana kadar o arabalar çürür gider.. ölme eşşeğim ölme.. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ekonomik krizlerden darbelerden zenginlenen para bulan sekülerler de togg u boykot ediyor |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! ![]() Hakan Fidan Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
|
|
|
Editör Tesla sıfır çekti demiş :) Tesla araba getirmediği için satmadı diyememiş :) Tesla olmadığı için eşşek gibi yakan Togg 1. olmuş. :) Elektrik ucuz diye görmezden geliniyor ama uzun yolda Tesla'ya göre km de 1 TL fazla yakıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code140 -- 4 Kasım 2025; 14:57:5 > |
|
|
Sedan olan Togg'u bugün 2. kez gördüm ilk gördüğümde inanamayıp muhtemelen sahibi bir değişiklik yapmıştır dedim Bugün otoban da baya temiz yenisini gördüm emin oldum O lastikleri arabaya oturtduktan sonra 3-5 adım geri gelip hiç bakmamışlar mı ? Lastik jant ölçüsü hem küçücük , hem de çamurluk ile arasında ki boşluk muhtemelen suv lerden bile fazla olabilir Görüntü ise korkunç derece de kötü Sıfır fabrika çıkış halinde jant lastik ölçüsü bu kadar kötü görünen bir otomobil hatırlamıyorum İlanlarda bir kaç adet var o kadar belli olmuyor ama canlı hali çok kötü görünüyor |
|
t10f direk passat pazarına hitap ediyor boyutlarıyla (passat b8'den uzun). ancak almanya için sw versiyonu da çıkmalı. sw hastası almanlar. biri 2. diğeri 3. oldu euroncap testlerinde. yok bataryası öyle yok bataryası böyle. yahu bir şey bulsalar zil takıp oynayacaklar zevkten. insan kendi ülkesine bu kadar düşman olur mu? |
|
|
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
|
Evet bazı açılardan lastiklerin içeride olması iri görüntüyü törpülüyor Aslında 20/21 jant ile prototip bu şekildeydi , daha düşük rüzgar sürtünmesi 0.24 cd için lastikleri içeri aldıklarını açıklamışlardı , tabii üretim için bazı şeyler değişiyor görüldüğü gibi , prototip süper ama yol konforu ,üretim maliyetleri vs etkili olan diğer etmenler var, dışa yakın üretenlerde var , istenirse spacer flanş ile lastikler dışa alınabilir tabii , daha da spor durur alta da yıllardır üretim yapan dacia gibi alt marka olan kıytırık suberb resmi koydum onda da lastikler içerde orantısız bir araç , görüntü korkunç çirkin yine de satılıyor ,üstelik superb de arka lastik sonrası fazla uzun olduğu için yandan da tipsiz ve dengesiz duruyor , tipsiz ve pahalı olmasına rağmen nasıl alıyorlar ilginç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|