Şimdi Ara

Ekim 2025’te Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller: Togg, 2 modelle lider (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onların reisi bile cinli marka uğruna togg u satarken, bunlar kapının önlerine bile koymazlar, ne toggundan bahsediyon

Saol dostum sayende ılık bir seküler olduğumu öğrendim. Ekim 2025’te Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller: Togg, 2 modelle lider 

Motorla alakası yok ki. Enerji yoğunluğu daha yüksek aftermarket bir batarya yapılmasının önünde hiçbir engel yok. Katı-hal bataryalar ucuzlayınca çok satan eski modellere batarya çıkarılmaması için hiçbir neden yok bence. Orada potansiyel olarak büyük bir pazar var neticede.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Katı-hal bataryalar ucuzlayana kadar o arabalar çürür gider.. ölme eşşeğim ölme..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    400v bi çöp için o kadar uğraşma bence. Elektrikli araba donanım için alınmaz, altyapı önemli. İoniq5 6 ev6 birini al geç. Bağlantılıymış ıvır kıvır mış önemsiz. Uzunyolda 15dkda 20 80 yapıp devam et.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Koskoca site sahibi "togg o kadar kötülemeye rağmen" filan diyor. Herkes ekmeğinin peşinde...

• dekareme kullanıcısına yanıt

ekonomik krizlerden darbelerden zenginlenen para bulan sekülerler de togg u boykot ediyor

Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
    Katı hal yaygınlaşmadan uzun menzilli elektrikli araç da göremezsin zaten :)

• Editör Tesla sıfır çekti demiş :) Tesla araba getirmediği için satmadı diyememiş :)

Tesla olmadığı için eşşek gibi yakan Togg 1. olmuş. :) Elektrik ucuz diye görmezden geliniyor ama uzun yolda Tesla'ya göre km de 1 TL fazla yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code140 -- 4 Kasım 2025; 14:57:5 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sedan olan Togg'u bugün 2. kez gördüm

ilk gördüğümde inanamayıp muhtemelen sahibi bir değişiklik yapmıştır dedim

Bugün otoban da baya temiz yenisini gördüm emin oldum

O lastikleri arabaya oturtduktan sonra 3-5 adım geri gelip hiç bakmamışlar mı ?

Lastik jant ölçüsü hem küçücük , hem de çamurluk ile arasında ki boşluk muhtemelen suv lerden bile fazla olabilir

Görüntü ise korkunç derece de kötü

Sıfır fabrika çıkış halinde jant lastik ölçüsü bu kadar kötü görünen bir otomobil hatırlamıyorum

İlanlarda bir kaç adet var o kadar belli olmuyor ama canlı hali çok kötü görünüyor

• t10f direk passat pazarına hitap ediyor boyutlarıyla (passat b8'den uzun). ancak almanya için sw versiyonu da çıkmalı. sw hastası almanlar. biri 2. diğeri 3. oldu euroncap testlerinde. yok bataryası öyle yok bataryası böyle. yahu bir şey bulsalar zil takıp oynayacaklar zevkten. insan kendi ülkesine bu kadar düşman olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen gün canlı gördğm, bir gariplik var bu arabada dedim..araç bence fiyat ve sunduğu donanımlar bakımından güzel ama tip olarak biraz leylek gibi geldi bana. Ha, şu anda sunduğu kredi imkanı nedeniyle elektrikli alacak olsam direk listemde olurdu. Sonrasında artık lastik yay vs ile tipini düzeltmeye çaşırdım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ne eleştiri yapabiliyorlar ne yorum yapmayı becerebiliyorlar. Tek bildikleri nefret ve öfke kusma... Sağlıklı görmüyorum donanım haber formunda ki kişilerin büyük çoğunluğunu gerçekten.

Uzun menzilli olunca ne oluyor ?

Zaten 2-3 saate bir durmak güvenli sürüş için gerekli bir şey.

Eskiden anlıyorum yollar kötüymüş sağlıklı yemek yenecek yer yokmuş. Her türlü dinlenme tesisi kötüymüş blah blah.

Ama artık öyle değil. Ben geze geze gidiyorum geze geze geliyorum.

Gerekirse yol üstündeki bir durakta geceliyorum.

Hani deseniz şarj istasyonu az bir yerden bir yere gitmek içim mecbur uzun menzilli olmak gerek vs, öyle de değil.

Yer gök şarj istasyonu, yani Türkiye’de 2-3 saat mesafede şarj istasyonu olmayan yer kalmış mıdır zannetmiyorum. Anlayacağın ileride de 1000 km’lik menzilli otomobil çıksa bile kimse almayacak.

Niye o kadar bataryaya para vereyim ki ? He birde onu devamlı taşıyacağım ağırlığını ondan dolayıda ekstra tüketim yapıp bana ekstra masraf çıkartacak kusura bakma 400-700 km arası makul.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Evet bazı açılardan lastiklerin içeride olması iri görüntüyü törpülüyor

Aslında 20/21 jant ile prototip bu şekildeydi , daha düşük rüzgar sürtünmesi 0.24 cd için lastikleri içeri aldıklarını açıklamışlardı , tabii üretim için bazı şeyler değişiyor görüldüğü gibi , prototip süper ama yol konforu ,üretim maliyetleri vs etkili olan diğer etmenler var, dışa yakın üretenlerde var , istenirse spacer flanş ile lastikler dışa alınabilir tabii , daha da spor durur

alta da yıllardır üretim yapan dacia gibi alt marka olan kıytırık suberb resmi koydum onda da lastikler içerde orantısız bir araç , görüntü korkunç çirkin yine de satılıyor ,üstelik superb de arka lastik sonrası fazla uzun olduğu için yandan da tipsiz ve dengesiz duruyor , tipsiz ve pahalı olmasına rağmen nasıl alıyorlar ilginç Ekim 2025’te Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller: Togg, 2 modelle lider 

Ekim 2025’te Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller: Togg, 2 modelle lider
    Ekim 2025’te Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller: Togg, 2 modelle lider

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.