< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ekim 2025’te Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller: Togg, 2 modelle lider (3. sayfa)
-
-
Bu senin düşünce yapın. Tesla batıyor mesajı veren filan yok. Bunu burada böyle algılayacak kişi de art niyetlidir. Avrupa da kötü gidiyor mesela Tesla ama bu battı bitti anlamı da taşımaz. Kendileri istemedikleri sürece Tesla ya hiç birşey olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yaralarını yalamak için kaçan köpeklerin adaletten bahsetmeye hakkı yoktur.Sir Crocodile -
Tavsiye için teşekkürler.
Uzun yol yapmıyorum pek. Ne batarya kapasitesi ne şarj hızı o kadar da önemli değil benim için. Evden de şarj ediyorum.
EV6 ya test sürüşü yaptım neyini beğenmediysem (iç kalitesini ) almadım o zaman 1900 dü fiyatı. Şimdi 3000i geçmiş. Ahh salak kafam ..
Dünkü envanterde gene tesla alamadık. Milisaniyeler içinde tükendi tüm araçlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 5 Kasım 2025; 9:51:19 >_____________________________ -
-
Sıfır çekti yazması sana battı bitti etti düşüncesi cağrıştiriyorsa o senin düşünce yapın algı durumun art niyetindir. Ben burada editör seviciliğide yapmıyorum da zaten nickin de kendini belli ediyor ben kime ne anlatiyorsam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yaralarını yalamak için kaçan köpeklerin adaletten bahsetmeye hakkı yoktur.Sir Crocodile -
Togg gururumuz !
Onu yollarda gördükçe kuduranlar insanın keyfini arttırıyor.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
-
Kampanya lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Pahalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ev6 nın iç kalitesini beğenmeyip tesla peşinde koşmak... Kolay gelsin. 30bin km de soyulan teslanın kaliteli direksiyonlarını araştırın 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ee yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
Yani mi? Bence gayet açıklayıcı yazdım hocam ama anlayamayanlar için açıklayayım. Yorumlarda yazıldığı gibi mükemmel bir araç olduğundan değil ekonomik nedenlerden tercih edilmiş. Finansman desteği olmadığı zamanlardaki satışlardan ve Tesla nın envanteri olduğu zamanlardaki satışlardan anlayabilirsiniz. Yanisi bu.
Bu araç kötü demek değil elbet, sadece kendimizi kandırmayalım diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 6 Kasım 2025; 8:51:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekonomik nedenler mi?
2.3 milyon liradan başlayan fiyatlardan bahsediyoruz,ekonomi yapacak adam gider 1 milyona araba alır
Ek olarak Tesla sana ne satıyor o paraya?
Artı bu finansman desteği niye size bu kadar battı arkadaşım çok merak ediyorum , dünyanın her ülkesinde yerel ürüne finansman desteği verilir.
O ayılıp bayıldığıniz Chery byd fahiş devlet sübvansiyonu yüzünden uluslararası soruşturma geçiriyor, biliyorsunuz değil mi?
Seni tenzih ederim de Forumda üç beş tane şarlatan var,yok toggun kredisi vergilerimden ödeniyor yok haram zıkkım olsun bilmem ne
Tesla dediğiniz firma 20 sene olmuş bu işe gireli,toggla kıyaslamak neyin nesi ayrıca?
Kimsenin kimseyi kandırdığı yok,ncapten rekor puanla ayrılmış,kalite konfor birçok alanda kendini kanıtlamış bir araçtan bahsediyoruz , kuluçka dönemindeki her arabanın sorunları olur
Şu alerjinizi bir bırakın artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Kasım 2025; 10:35:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
Tesla satmadı değil, Tesla araç teslim edip fatura kesmedi. Ekim ayında teslimat olmadı.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı