Şimdi Ara

Ekim 2025’te Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller: Togg, 2 modelle lider (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet tesla sıfır çekti diye sevinip, bunu haberleştirip, başarı sayıp, halbuki adamların araç getirmediğinden bi haber ya da "tesla batıyor" mesajı vermeye çalışan yan sanayi a haberler var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Bu senin düşünce yapın. Tesla batıyor mesajı veren filan yok. Bunu burada böyle algılayacak kişi de art niyetlidir. Avrupa da kötü gidiyor mesela Tesla ama bu battı bitti anlamı da taşımaz. Kendileri istemedikleri sürece Tesla ya hiç birşey olmaz.

Sir Crocodile
  • WoXeD kullanıcısına yanıt

Tavsiye için teşekkürler.

Uzun yol yapmıyorum pek. Ne batarya kapasitesi ne şarj hızı o kadar da önemli değil benim için. Evden de şarj ediyorum.

EV6 ya test sürüşü yaptım neyini beğenmediysem (iç kalitesini ) almadım o zaman 1900 dü fiyatı. Şimdi 3000i geçmiş. Ahh salak kafam ..

Dünkü envanterde gene tesla alamadık. Milisaniyeler içinde tükendi tüm araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 5 Kasım 2025; 9:51:19 >

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Sıfır çekti yazması sana battı bitti etti düşüncesi cağrıştiriyorsa o senin düşünce yapın algı durumun art niyetindir. Ben burada editör seviciliğide yapmıyorum da zaten nickin de kendini belli ediyor ben kime ne anlatiyorsam :)

Sir Crocodile
  • Togg gururumuz ! Ekim 2025’te Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller: Togg, 2 modelle lider 

Onu yollarda gördükçe kuduranlar insanın keyfini arttırıyor.

Biraz da dil bilgisi.

Ekim 2025’te Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller: Togg, 2 modelle lider

Nickimden tek anlayabildiğin troll demek 🤗 üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 6 Kasım 2025; 0:49:20 >
  • Kampanya lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Ee yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yani mi? Bence gayet açıklayıcı yazdım hocam ama anlayamayanlar için açıklayayım. Yorumlarda yazıldığı gibi mükemmel bir araç olduğundan değil ekonomik nedenlerden tercih edilmiş. Finansman desteği olmadığı zamanlardaki satışlardan ve Tesla nın envanteri olduğu zamanlardaki satışlardan anlayabilirsiniz. Yanisi bu.

Bu araç kötü demek değil elbet, sadece kendimizi kandırmayalım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 6 Kasım 2025; 8:51:49 >
  • Ekonomik nedenler mi?

2.3 milyon liradan başlayan fiyatlardan bahsediyoruz,ekonomi yapacak adam gider 1 milyona araba alır

Ek olarak Tesla sana ne satıyor o paraya?

Artı bu finansman desteği niye size bu kadar battı arkadaşım çok merak ediyorum , dünyanın her ülkesinde yerel ürüne finansman desteği verilir.

O ayılıp bayıldığıniz Chery byd fahiş devlet sübvansiyonu yüzünden uluslararası soruşturma geçiriyor, biliyorsunuz değil mi?

Seni tenzih ederim de Forumda üç beş tane şarlatan var,yok toggun kredisi vergilerimden ödeniyor yok haram zıkkım olsun bilmem ne

Tesla dediğiniz firma 20 sene olmuş bu işe gireli,toggla kıyaslamak neyin nesi ayrıca?

Kimsenin kimseyi kandırdığı yok,ncapten rekor puanla ayrılmış,kalite konfor birçok alanda kendini kanıtlamış bir araçtan bahsediyoruz , kuluçka dönemindeki her arabanın sorunları olur

Şu alerjinizi bir bırakın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Kasım 2025; 10:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tesla satmadı değil, Tesla araç teslim edip fatura kesmedi. Ekim ayında teslimat olmadı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.