Şimdi Ara

eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
17
Favori
39.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Astrails diye bir karaktersiz 2,5 metre takım hilesiyle geldi, gene de eline verince 89. Dk da öngörülemeyen yaptı. Annesini sevmeyen bu tipler zamanımızı çalıyorlar.

    3 metrelik Neuerine nasıl 4 tane taktım koç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genelde dostluk maçı yapıyorum. Son 3-4 gündür sürekli bağlantı işareti çıkmaya başladı. Var mı böyle sorun yaşayan? Bağlantı testinde (16 mb lan kablosu ile bağlı) sorun çıkmıyor ama TTnet'den işkillenmeye başladım.

  • Anlık takılmalar oluyor bendede 2 gündür hatta online oynamadığım maçlardada var bu takılmalar nedeni ne olabilir bilen yardımcı olabilr mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynuyorum 2 3 aydir ama artik can sikintisindan baska birsey degil internette ping 1ms jitter 11 dowloand 8megabit upload 0.6 megabit hala oyun lag sorunu yasuyorum ilginc olan rakipte sifir problem oluyor yani o kadar online oynadim pes serisinide 2014ten beri oynuyorum bu kadar lag bu kadar oyundan sogutan gormedim momentum du en kotu sey ama en azindan birseyler yapabiliyorduk simdi onuda yapamiuoruz pas at dedikten 3 4 sn sonra pas atiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümüş ve bakır oyunculardan bir takım kurdum, maksat bunları biraz seviye atlatıp, trainer olarak kullanmak. Neyse dedim hadi ranked match yapayım, ne olacak ki.


    Benim takım gücü 3 yıldız, karşıma başka bir 3 yıldız geldi. Adamın rating 2500 ve 900 galibiyeti,30 civarı yenilgisi var. Adam noob farmlamanın kitabını yazmış. Takımı tam 4 yıldız limitinde, Lukaku (88) falan var. Neyse benim ilk yarı berabere bitse de benim gümüş ve bakır oyuncular ikinci yarıda iyice yorulunca, maçın sonucu da 10-0 olarak belirlendi. Adam zaten iyi, gayet güzel manuel top sürüyor falan... Neyse bir yandan da komik be, bu şekilde 1000 tane maç mı yapmış hayret.

  • Selamlar, pc üzerinden pes 2021 alıp online oynamak istiyorum fifadan geçicem sizce nasıl alışma süreci ve online sıkıntılar çok fazla can sıkıcı olur mu?


    Fikirlerinizi bekliyorum:)

  • Merhaba Pes 2021 Hesap Arıyorum Kadrolu

  • PESiM nickli eleman rüyasında 75 galibiyet göremez golü yiyince durdurup kopardı maçı. Terbiyesiz çıkar inşallah senden acısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopalii08 in anasini babasini varsa karısını kizini... gören olursa saygi sevgi cercevesinde geregini yapsin engellesin onu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu hileye izin veren ya da engel olamayan konami insallah batar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Steam üzerinden dizüstü bilgisayarımda oynuyorum. Bilgisayarımın özellikleri iyi, internet hızım 16 mbps fakat bir haftaya yakındır online oyunda takılmalar oluyor ve düzgün bir biçimde oynayamıyorum. Oyun ayarlarını düşük mod yapmama rağmen değişen bir şey olmadı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokan90 -- 7 Nisan 2021; 23:47:40 >
  • güncel bir lisans yaması önerebilecek biri var mıdır?

  • Evet beyler bayanlar, şu momentum olayını ilk defa böyle güzel anlatan bir yazı buldum, ne yazık ki ingilizce ve çok uzun fakat inanılmaz bilgiler var.


    Momentum kısaca iki taraftan birine denk geliyor, o anı yakaladığınızda oyuncularınız adeta hata yapmıyor, tam tersi durumda ise bildiğiniz odun oluyorlar. Peki momentumu nasıl ele geçirebilirsiniz, kısacası bol ayağa pas, ve isabetsiz olsa bile kaleye şut. Momentumu ele geçirdiğinizi anlayınca ise saldırıp, her türlü ara pas, şut vs. denemeniz gerekiyor. Momentumu kaybedince, savunma ve top yapma.


    https://pesmastery.com/pes-game-momentum//

  • Aerospace kullanıcısına yanıt

    Momentumdan mıdır artık bilmiyorum bu sene resmen sinir krizi geçirtti oyun bana. Online ile aram yok kariyer yaparım sürekli ama illallah ettirdi artık. Oyuncular bu kadar ağır olamaz ya, gerçeğinden bile ağır. Kafayla birinin önüne top indiriyorum izliyor oyuncu her seferinde. Ikına ıkına pas atmalar mı dersin, dağa taşa giden şutlar mı dersin. Kalenin önünden korner bayrağına atıyorlar arkadaş. Top oyuncunun yanından geçiyor umursamadan bakıyor. PES 4'ten beri PES oynarım, kariyer modu oynarken bu kadar sinir olduğum bir PES serisi olmamıştır. Oyuna gelen güncellemeler de oyunu biraz bozdu kanaatimce.

  • Oyunu insanlar artık hatmettigi için momentum var pro oyuncular çoğu zaman hem rakibe hemde momentuma karşı oynuyor. Yani Konami işi biliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya üzerinde oyun kaçmasa bu çöp yine de oynanmaz. Pes serisi 2013te bitmiştir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun gerçekten Allah cezasını versin ya adama klavye kırdırtır, sinir krizlerine sebep açar bu oyun. Böyle bir PES olamaz olamaz ya. Oyuna kafa dağıtayım diye giriyorum deli olup çıkıyorum.


    Aranızda kariyer oynayan var mı bilmiyorum. Derbi maçlarında özel bir momentum mu var ne var artık bilmiyorum böyle bir şey olamaz. Sizin takımınız oyundaki en kötü takım kesilirken rakip takım oyunun en iyi takımı oluyor. Benim yönettiklerim kaleyi bulduramaz, pası yetiştiremezken rakip takım sıfır hatasız oynuyor. Her pasları isabetli, kalecileri bile her topu isabetli gönderiyor, her şut kaleyi buluyor, en güçsüzleri öküz gibi güçlü oluyor tüm ikili mücadeleleri kazanıyorlar, en kötü adamları bile ne paslar çıkartıyor... Top ne zaman bende olsa direkt arkadan kaymalar falan. İnanın bu anlattıklarımın hepsi oluyor, abartısız. Bu oyunu bu hale getirenleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın deli etti beni.

  • piyasadaki en iyi futbol oyunu bence biraz fifa oynayım dedim rezalet. my club oynamadığımdan mıdır nedir insanların şikayet ettiği şeylere hiç denk gelmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.