Şimdi Ara

eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
17
Favori
39.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    1400 rating var. Adam kaçırma kadar boş bir özellik yok. Taktiklerinde çok işe yaradığını düşünmüyorum.

    Önemli olan oyuncuların formları. Oyundada ver kaçı iyi yaparsanız maçı rahat alırsınız. Bunlara dikkat ederseniz defansta boşluk açılıyor ve golü rahat buluyorsunuz.

    Bunun dışında bazı kişiler gerçekten defansı iyi kapatıyor. Bazen momentum oluyor yeniliyorum, bazen de rakip cidden dişli oluyor helal olsun diyorum.

    Defansta kimler var hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşımla veya dereceli maç oynarken sürekli geç açılma sorunu yaşıyorum bazende maç başlamadan beklenmeyen hatalar vb bisiler diyerek iptal oluyor bu durunun önüne nasıl gecicez çok can sıkıcı durun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

    Kısaca durum aşağıda,

    Ben sol ve sağ back olarak hakimi 92, bellerin 91, bissaka 89, reinaldo 91, davies 90, telles 89 seçiyorum, formuna göre, bunlarda çok sorun yok.


    Defansta beckenbauer 94, sanchez 93, chiellini 93, boateng 92, maguire 92, d.luiz 91, umtiti 91, romagnoli 91, bastoni 90, ake 89. Forma göre seçiyorum. Maguire tam bir davar, boateng de ona yakın.


    Kalecim mümkünse kahn ikon 95, sonra neuer 93, sonra lloris 92, casillas 91. Kahn dışındakiler biraz tırt gibi.


    İki takımım var. O günkü forma göre a ve b takımı yapıp, maçtan maça değişiyorum, stamina için.


    Menejer 1. Conceicao 4-3-3 top hakimiyet üzerine kısa pas ve ikinci taktik uzun top kontra atak. Diğeri sabatini 4-2-3-1 uzun top ve kontra. Genelde conceicao kullanıyorum.


    Tavsiyen varsa memnun olurum.


    eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ kanatta Wan Bissaka iyidir ondan vazgeçme. Bu arada teknik direktör önemli. Ben Luis Henrique diye yazılıyor sanırım onunla devam ediyorum. Bu teknik direktör ile oynamak biraz daha kolay oyuncular çok fazla kaçıyor. Tabii herkesin stili farklı.

    Oyuncularınız iyi teknik direktörü değiştirmeniz fayda sağlayabilir. Kol ile oynamak çok büyük artı bu arada. Ben PS4 kolu ile oynuyorum. Klavyeye geçince verim %50 düşüyor.

    Pas yardımı nasıl bu arada? Oyuncu geçişlerini L1 ile siz yapıyorsunuz değil mi? Yarı auto olsun kesinlikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 11 Şubat 2021; 23:56:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ben yeni kurdum myclup icin nasil oyuncu alicaz yardim plz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F4FFD5890

    arkadaslar ben yeni kurdum myclup icin nasil oyuncu alicaz yardim plz

    Öncelikle indirim zamanı gelince club editionlar 38 liralara kadar düşüyor, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fırsat. Sakın standart edition almayın, yerine club edition alın. Buradan belli bir gold,siyah ve ikon ve oyuncu gelecek zaten. Her hafta belli sayıda oyuncu verecek.


    Bunun dışında Matchday diye bir etkinlik oluyor, girip bunları oynayın, akşam 1800-2055 arası, burada puan aldıkça, kaybetsende alıyorsun. Gümüş ve altın oyuncu gelir buradan. Gümüşler genelde çöptür, altınlar idareten kullanılır. Bu matchday sonucunda kendi kazandıklarınız yanında, 10-15k para buradan gelecek.


    Oyunda yatırım yapılması gereken oyuncular siyah olanlar ve üstü (ikon yada yeşil, mor renkli olanlar), bazı sıkıntılı pozisyonlar için iyi altın oyuncular yetiştirilebilir.


    Bunun dışında gold para birikince, Agents kısmından bunlarla oyuncu alacaksınız, amaç siyah ve üstü oyuncu düşürmek. Buraları iyi takip edin bazen güzel fırsatlar oluyor, profile kısmını seçince o pakette çıkacak oyuncuları görüyorsunuz, bazı paketler sadece siyah oyuncu, bunlara yönelin.


    Bunun dışında agent kısmından 25k para vererek 3 oyuncu alma durumu var, pozisyona göre 3 oyuncu veriyor, bunlar gümüş ve üzeri, bazen iyi adamlar gelir ama çok para yoksa buraya çok dadanmayın. Buradan gelen siyahlarda genelde en alt seviye oluyor, yani normal siyah 95 oluyorsa, yeşil oyuncu diyelim 96 oluyor, ikon oyuncu 99 olabiliyor, tam geliştiklerinde. Onun için iyi oyuncuları yetiştirmek gerek.


    Birde my club store var aşağıda, orada efutbol puanları ile fırsatlar oluyor, kaliteli oyuncuları 1500 efut puanına alabiliyorsun.


    Haa unutmadan maç sonucu bazen scout verir, bunları scout sayfasında kullanırsan oyuncu gelir, bunlar dört yıldız ve üzeri seyrek gelir, anca bunlarla iyi oyuncu düşer, gerisi tıraştır, hemen diğer oyuncularını eğitmekte kullanırsın.


    Oyuncu eğitiminde mesela özellik olarak ronalda lwf ve profolic winger olsun, bunu eğitmek için aynı bu özelliklerde adam kullanırsam, combo olabilir diyelim 1000 deneyim kazanacağına 10 bin kazanabilirsin, aynı oyuncuyu kendi üzerine basıncada şansın varsa deli deneyim verir.


    Aklıma gelenler bunlar, kolay gelsin. Bol şans ve bol sabır :)





  • eyvallah dostum anlatimin icin cok sagol isime yaraycak 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat kadro güncellemeleri ne zaman gelecek?
  • 860 civarı genel puanım vardı ancak oyunda 2 gündür maç kazanamıyorum.2 tane pas atamıyorum oyuncularım baskı yapamazken rakip anında benim oyuncunun yanında bitiyor.O yüzden uzun süre oyunu oynamicam valla kötü de oynamıyorum online klasman girince en az 5 farkla alıyorum myclub girince fark yiyorum.Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem2834

    860 civarı genel puanım vardı ancak oyunda 2 gündür maç kazanamıyorum.2 tane pas atamıyorum oyuncularım baskı yapamazken rakip anında benim oyuncunun yanında bitiyor.O yüzden uzun süre oyunu oynamicam valla kötü de oynamıyorum online klasman girince en az 5 farkla alıyorum myclub girince fark yiyorum.Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?

    defansta 2 pas yapıyorum forvete pası atar atmaz adam benim dibimde bitiyor. Sanırsam dolu adama atmamak gererekiyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem2834

    860 civarı genel puanım vardı ancak oyunda 2 gündür maç kazanamıyorum.2 tane pas atamıyorum oyuncularım baskı yapamazken rakip anında benim oyuncunun yanında bitiyor.O yüzden uzun süre oyunu oynamicam valla kötü de oynamıyorum online klasman girince en az 5 farkla alıyorum myclub girince fark yiyorum.Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?

    Var :) Deliriyorum bunu oynarken. Takımım neredeyse 93 ortalamalı, ilk 11 formları genelde yüksek, ve zaman geliyor mal gibi oynuyorlar. Yani ortalamaları 70 olsa bu kadar kötü oynamazlar. Korkunç yahu, yani etmediğim küfürleri ettim, sinir hastası olacam.


    Adamlarım spastiğe dönüşüyor, ne bileyim kendi kaleme röveşeta gölü dahil, zaten kalenin önünde 2 metreden boş kaleye atamama olayım artık bir normal. 20 Orta yapıyorum, 3 tanesi forvete değiyor, onlarda kafayla taca falan atıyorlar. Yani sanki böyle takımdaki oyuncuların dizleri titriyor, çok açık net pozisyonda baskı yok, birşey yok pas veriyorum rakibe atıyor topu, gol assisti yapıyor, yada ben gol pası verecem, kesin gol, o pası atmamayı beceriyor. Yani bu belli maçlarda oluyor.


    Diyelim 750 puan oluyorum, sonra bu seri bir başlıyor, 350'lik adam bile gelse bana 4 atıyor (adam 4 şutu var, 4 gölü var, benim 16 şut var, 1 gol olmuş gibi) üst üste 4-5 maç veriyorum.


    Oyuna vakit harcadım düzgün takım kurdum, inan her an oyunu silebilirim, ve hatta hesabımdan dahi kaldırabilirim. Ben eğlenmek için oynuyorum, ama çoğunlukla sinir oluyorum. Zaten oyunun kendi sıçık yerleri var, mesela adamım gole gidiyor, tek başına, defans arkadan geliyor ve çift dalıyor, hakem faul veriyor, ne sarı ne kırmızı kart var, yahu 2021 yılında bir futbol oyununda bu olabilir mi ya ??? Benim forvetlerim 98 falan, ısrarla ofsaytta bekliyorlar, yani gerizekalı olsa bu kadar ofsaytta beklemez, yani rakip ofsayt takitiği falan yapmıyor, dikkat ediyorum adamlar ısrarla ofsaytta bekliyor.


    Öte yandan hileciler, lagcılar... Ben de bir de arada oyundan atıyor, yani 15 maçta bir, masaüstüne atıyor, herhalde rahat kazanmakta olduğum 10-15 maç kaybettim böyle. Haa bir de yeni bişey çıktı dikkat etmişinizdir, abi gol pozisyonu için orta açıyorum, top diğer taraftan taca gidiyor, yahu barın dörtte birini doldurdum yahu, bunu eklemişler ki yani hani maçlarda oluyor ya alakasız orta, sözle onu yapmaya çalışmışlar ama çok oluyor ve çok saçma duruyor, gerçek dışı.


    Bir de şu taktik var, rakip forvet senin ceza alanına gömülüyor, ayağa tık pas, dönüp atıyorlar, yani saçma görünüyor be. Defans tam bir odun zaten, mal gibi bakıyorlar :) :) neyse gerdi bu oyun beni. Keşke daha gerçekçi düzgün bir oyun olsaydı, ama yok halen zayıf.





  • Galatasaray Kadrosuna Diş Geçiremeyince Karaktersizleşen Rus

    Maç içerisinde oyunu çok durdurunca baktım profilinde youtube yazıyor. Dedim girip bakayım belki yayın açmıştır. Açmış gerçekten de. Tamamen Galatasaray oyuncularından kurduğum kadromu hafife almış olacak ki yenilince ağzını bozuyor.


    Ne oldu karaktersiz gevşek. Beckham'lar, Puyol'lar, Aubameyang'lar kurtaramadı mı seni?


    Kadrolar:

    eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU]


    Yayında sinir krizi geçirdiği anlar:


    Galatasaraylı arkadaşlar kanalına gerekli yorumları esirgemeyin lütfen de GS'ye sövmek neymiş görsün.





  • Merhaba beyler. xbox one ile xbox series sahipleri karşılıklı online oynayabiliyor mu? Bilen var mı?

  • Öngörülemeyen yapmak çok basitmiş pc de.... Ama buraya yazmayacağım tesadüfen keşfettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum adam bana 10 gol atmış ben hiç atmamışım hala da gol atmaya çalışıyor buna anlam veremiyorum hani 3 fark olsa tamam diyeceğim 10 fark var yahu yani neredeyse herkes aynı. Ben böyle degişim 3-4 fark atınca pek yüklenmiyorum. Millet neden böyle adam elinden gelse bana 50 tane gol atacak ama zaman kalmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar adam 600 rankteyken nasil tum yildizlari toplayıp hepsine level 40 yapabiliyor. Bu nasil bir hiledir. Benim aylardir emek harcayip kurduğum takima 600 rank ile 10 fark atiyor. Bunlar hileyle mi kuruyor bu takimlari. Bilmediğim ici soruyorum. Bu kadar iyi oynayan adamin en az 1500 rank olmasi lazim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasan Nazan

    Arkadaşlar adam 600 rankteyken nasil tum yildizlari toplayıp hepsine level 40 yapabiliyor. Bu nasil bir hiledir. Benim aylardir emek harcayip kurduğum takima 600 rank ile 10 fark atiyor. Bunlar hileyle mi kuruyor bu takimlari. Bilmediğim ici soruyorum. Bu kadar iyi oynayan adamin en az 1500 rank olmasi lazim.

    redditte bu sorunu VPN ile çözen varmış. Bu sayede serverdan kopmuyormuşsun vs. Artık çözüm arar hale geldim. Yıllardır konaminin çözemediği ve ısrarla banlamadığı oyunculara biz önlem alacağız ya..


    PCde oynanmaz oyun, accountumu sattım konsola geçtim rahatladım. En azından 3000 altı pek hileci denk gelmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 1 Mart 2021; 18:9:47 >
  • Tekrar bir süzme O.'na denk geldim. Maçı önder götürürken, bu arkadaş lag programını açtı ve beraberliği yakaladı, nitekim o şekilde laglı iken benim hızlı koşma komutlarımı oyuncular almıyor, mal gibi koşuyorlar. Neyse maç berabere bitti, muhteşem Konami, aynı ratingimiz olmasına rağmen buna 2 puan verdi benden 1 puan düşürdü ! İlk yarı oyun akıyordu, ikinci yarı bu şerefsiz arkadan ne açıyorsa, başladı kare kare gitmeye, başından böyle olsa diyecem tamam, gerizekalı hileyi açmadağını sonradan fark etti herhalde. Karaktersiz yaratıklar, her millette böyle bok püsür insan var, bunlara anca sopa, verecen kalıcı banı, gitsin bir daha hesap alsın, oyuncu kassın, Konami'de nerde o basiret.


    Yani cidden oyun mu işkence mi, Konami taş taş mı geçiyor anlamıyorum.

  • Bu arada unutmadan, oyuncu deneyimlerine ciddi bir kırpılma yapılmış. Eskiden online maç atınca, yanlışım olmasın oyuncu başına 150-250 deneyim geliyordu maçtan sonra, bu arada dikkat ediyorum sanki şimdi 100 dahi gelmiyor, 50-60 rakamlar görüyorum.


    Aslında olması gereken de buydu bence, yani çok vakit harcayan biraz daha ödüllendirilmeliydi, fakat bunun çıkmış bir oyuna yapılması kadar salakça birşey olamaz, tekrar burada bir Konami saçmalaması izliyoruz. Yani oyuna yeni başlayan adam 95 üzeri ratingi olan oyuncuyu biraz zor görür kendi takımında. Olay biraz daha trainer kullanmaya dönmüş durumda, iyice gerçeklikten kopan bir konami, böylece iconcanları parayla satmak da kolaylaşacaktır.


    Bitti artık o oyuncu odaklı firmalar vs., fifasından pesine hepsinin derdi, oyuncuyu düdüklemek.

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.