|
Bildirim
|
Bir iphone 5 kullanicisi olarak soyluyorum apple sacmaliyor bence. Birincisi madem iki boyut telefon cikaracaksin, birini zaten buyuk yapiyosun ne diye iphone 6 yi buyuttun? 5-5s boyutunda birakip bir model de buyuk ekran isteyenler icin cikarabilirdi.. Ikincisinde bu kadar ince telefon yapmanjn amaci nedir ya? Batarya sorunu yasiyoruz telefonlar bir gun zor dayaniyor kagit gibi telefon yapacagina 1-2 milimetre kalin yapip daha buyuk batarya koymak cok mu zor? Resmen stevesiz apple kaptansiz gemi gibi.
|
Bu konuyu açan arkadaş Samsung kullanıcısı ve ilk sayfayla ilgilenmediği için 2 kere yeni ana konu açıldı. Fakat Bölüm Yöneticisi inatla yeni açılan konuları kilitleyip bizi bu konuya yönlendiriyor
Konunun ilk sayfasının güncel ve faydalı kalması için @Arslanturk24 arkadaşımıza devredilmesini isteyenler + lasın ! |
kulağı ile görüşenlerin evet öyle diyorlar,kıçıyla konuşanların başka tarafına doğru büküldüğünü de söylüyorlar.
|
Mühendiz Bey, Mühendiz Bey
Sizden 7 yaş büyüğüm, ben Ericsson 388'in tek satırlık ekranına çıktığım kızın ismini yazarken siz daha ilkokul 3'e gidiyordunuz. Lütfen terbiyenizi takının. Telefonu almışsınız, Facebookta kızların tiki fotoğraflarına like yapacağınıza , açıp kullanma kılavuzuna bir okuyun. Saçma sapan ergen düşüncelerinizi de kendinize saklayın. |
kardeşim o kadar büyük bir yazıyı alıntı yapmanızdakı amaç ne ? yani baya bi zor aşağı inmek mobilde . biraz düşünceli olun .
|
Bırak almasın ios 13 felan hocam zaten alsa daha beter olcaktı bu cihaz bu haliyle 2 sene daha götürür beni
|
Pili yakın bi zamanda apple teknik serviste değiştirmiş biri olarak kesinlikle alınacak cihaz değil. Donmalar takılmalar devam ediyo
|
vay be 2014 kasım ayının 2. haftası geldi türkiye ye ilk alanlardanım hala kullanıyorum. 6. senemize giricez hala taş gibi 2300 civarında para saydık her kuruşunu hak etti.
ara ara formatlıyorum kasma olmuyor bende çünkü formatlama şeklim çok ağır tertemiz yapıyorum sistemi. i tunese takıp 4 kere ard arda formatlıyorum. ne kasma ne donma oluyor kullanırken. sessize alma tusu cebindeyken içine göçtü 2 sene önce yaptırmadım öyle duruyor telefon hep sessizde sıkıntı olmuyor böyle daha rahat hatta yeni telefon düşünüyorum ama fiyatlar malum bu telefonuda uzun süredir kullanıyorum artık bir birimize bağlandık, neredeyse 5-6 sene olacak ve güncelleme desteği bu eylül son bulacak ama 1-2 sene daha uygulama desteği verilir. 16 gb hafızası var çoğu kullanıcı ağlanıyor ama ben istediğim fotoları tutuyorum sadece, bu nedenle icloud da dolmuyor 5 gb nin 2gbsi boş, videoları hep pcye aktarıyorum yani bana sıkıntı yapmıyor. daha gidecez gibi 2 sene grey güzelle. |
Son güncellemelerden sonra biraz düzeldi.
Bu arada bilgisayar ve tablet kullanabildiğim yerlerde telefon kullanmayı bıraktım. Her ikisine de Whatsapp yüklenebiliyor. Diğer uygulamalar zaten var. Telefona, taşıyabileceğinden fazla yüklenmişiz. Sıkıntısını da kendimiz çekiyoruz. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive. -- 10 Eylül 2014; 21:42:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 21 Eylül 2014; 14:48:02 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 10 Eylül 2014; 0:28:27 > |