< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 2 Ekim 2020; 15:28:30 > |
|
https://github.com/Codeusa/Borderless-Gaming/releases Hocam bu program sadece pencere modu olan oyunları çerçevesiz oynamaya yarıyor isterseniz bakın. Ben kullanıyorum bayadır rahat oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
değmez bu oyun için program kurmaya be hocam 2 hafta daha böyle gitsin silip atarım.Oyun kim kazanmak isterse o kazanıyor.Abi ronaldo malak gibi yerinde duruyor ben napayım nasıl koşturayım adamı puyol önündeki topa yine malak gibi bakıyor.Benlik bir olay yok bir tanesini kontrol edebiliyom diğlerlerini momentum kontrol ediyor..Kaç kere daha oyun yeni başlamışken 2 adamıyla gelip benim tüm takımın arasından nokta arapaslarıyla gol attılar ben napayım.2 gündür 1 haftada toplam gördüğümden fazla faul oldu yeni güncellemeyle faul eklemiş adamlar. Şurda 3 maç yapam dedim matchaday de ilk ikisi tam oyun başlarken connection hatasıyla yenilgisiz gittiler biz kopsak yeniliyoz adamlar her yolu buluyor neymiş 10 da 10 yapacaklar rakip seçiyolar.üçüncüsü geldi benim defans topu birbirine vurdu top adamın önünde kaldı ilk dakka gol buldular bunlar yarım saat içinde olunca kırıp atasım geldi kolu.Kapattım bugünlük matchaday yok bakalım yarın ne halt yicek oyun. |
|
Masaüstüne mi atıyor? Ben de oluyordu. Format attım kesin çözüm olur diye yine olmaya devam etti. Antivirusy kapatıyorum oyuna girerken hiç olmadı ne alaka anlamadim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
"Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch ![]() |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
yarım saatte oyuncu bulursa iyi diyorum. konami pişmanlıksın gerçekten de bırakamıyoruz işte. |
|
"Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch ![]() |
Takımın +4000 gücünde 2900 alıyorum yine bulamıyorum garip. |
| _____________________________ |
|
ben hiç bir kriter belirlemiyorum sizde kriter var mı? benzer düzey falan?Benim maçlar 3-4 dk hatta daha kısa sürede buluyor. |
|
| _____________________________ |
|
Arda Turan'ın "NBA 2K" deyimiyle "cyberface"ine ne oldu acaba? garip,alakasız bir yüz eklenmiş.oyunda adı var,ama yüzünün benzerliği sıfır. eski oyunlarda (Barcelona'dayken) bire bir benziyordu.. |
|
|
yuh nasıl oldu |
|
|
10 dk önce myclub sıralama maçı yaparken ikinci yarı hiçbir hata uyarı vermeden maçtan çıktı ve mağlubiyet yazdı bana puan kaybettim.Bu bir hata mı yoksa karşı tarafın yaptığı bir hile mi açıkcası bilemiyorum rakipte uyuz ediyor adamı maç başladı start yaptı 120 saniye bekledi sonra 2-0 geriye düştüm 2 defa geldi zaten benim defans sanki amatör gibi davrandı klasik pes momentum olayı sanırım ama en çok sinir olduğum maçın durduk yere yarıda kesilmesi ne internetim de sorun var ne de oyunda hiçbir uyarı yokken attı ve mağlubiyet yüzünden eksi yedim adam artı puan aldı.Böyle bir durum başına gelen oldu mu acaba ? |
|
|