Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.213
Cevap
39
Favori
126.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam problem değil, asıl derdim Dimitri ile konuştum görüştüm fiyat aldım Edifier adına iş yapıyordu güvendim ister istemez, böyle bir şey olunca ben kendimi kötü hissettim.
  • astralll kullanıcısına yanıt
    Tabiki.Dava o zaten başkası dolandırılmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi sitede bu isim ve daha önemlisi numara var ise korkulacak bir durum yok bence, Hadi oldu diyelim kötü bir durum o halde firmayı mahkemeye verip davacı olunabilir uğraşılır ise her türlü kazanılır bu durumdan diye düşünüyorum ama yazdığım gibi bir sorun olacağını pek sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

arkadaşlar sakin olun, giden 110 dolar olsun candan değerli mi :) yıllardır internetten alışveriş yaparım hiç dolandırılmadım saf değilim de :) sahibinden olsun, burdan olsun beni hiç tanımayan adam para yolladı ben hoparlör vs ne varsa sattım ama ben aynı şekilde forumdan aşina olmadığım birine hele hiç tanımadığım bir sahibinden satıcısına asla tutup para göndermem,
    asıl meseleye gelince edifierin kendi sitesinde de dimitrinin whatsapp tel nosu var ve o no üzerinden yazıştık, hatta bugün edifierin sitesine durumu yazdım direkt dimitriye forward etmişler maili ve dimitrinin sitesinden cevap geldi yakında kargonuz ulaşır diye, edifierin sitesi heklenmediyse herşey normal gözüküyor, yani kısaca sazan gibi atladığım bir durum yok ortada,
    hadi dolandırıldıysam da yıllardır internet alışverişi geçmişimde bir ilk yaşanmış olur sadece, bir telefonla pisi pisine evini, binlerce lirasını kaptıran kişilerle aynı kefeye koymayın lütfen :)

Hocam bu kadar detaylı olduğunu bilmiyordum konunun. Resmi sitelerinde ismi varsa korkulacak bir şey yok. Sevindim sizin adınıza. Durumdan haberdar ederseniz. Ha bir bakarsınız bizde sipariş vermişiz değil mi :)

• Dimitri takip no vermişti,bir rakamı eksik olduğundan hata var mı diye dimitriye sormuştum, 1 haftaya aktif olur demişti

Bir de edifiere yazmıştım takip no meselesini, onlar da direkt onun şirkete yönlendirmiş, cevapta uluslararası sistemde bu takip nosunun çalışmadığını paketi gelecek hafta alacağımı yazıyor, takip no konusunda çelişki var

Gürcistan postasına da yazdım onlar da takip no hatalı dedi,

Bir tarafta takip no muamması diğer tarafta edifierin resmi sitesine göre herhangi ters bir durumun olmaması....bakalım ne olacak

• live2lift kullanıcısına yanıt
    İnşallah bi sıkıntı çıkmaz
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Üstad var mı bi gelişme
  • Edifier in Alt markası Airpulse da gelecekmi acaba bilgisi olan var mı?

http://www.airpulseaudio.com/product/61.html

• Gelen giden yok

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Selamlar.diğer yeni modeller gelmediki bu gelsin.ayrıca bu seri alt model olarak değil üst sekment olarak çıkarmışlar.Ribbon var.phill jones imzalı cihaz.yeni modellerde eklenjcek.youtubeda soyleşi var.ama getiren firma yok.dovuz ve gümrük engellerini aşmak şuan çok zor

• Beyaz Edifier s530dw var elimde satıyorum.abd avrupa sürümü.kontrol podundan on off olan model.ilgilenen olursa mesaj atsın görüşelim.

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Sağlam hoparlöre benziyor,

Baktım da genelde sinemaya yönelik pasif hoparlör ve aktif sub ürünleri var

• Zamanında malum siteden 110 tl ye m3300sf modelini almıştım. Tv de kullanıyorum, o kadar memnunum ki bulabilirsem yedekte durması icin temiz 2. El 1 tane daha alacağım. Ses kalitesine alistiktan sonra bilinen markalarin çoğu soundbarlari bile yetersiz geliyor. Adamlar yapmış helal olsun. Düşük seste bile kalite var. Basslar tizler o kadar uyumlu ki saatlerce müzik dinlesem bile başım agrimiyor. Çoğu 2.1 setler uguldama yapar bunda ise sadece stüdyoda ne ses üretildi ise onu duyuyorsunuz.

• S730 kullanicisiyim, 760d ariyorum. Elinde olupta satmak isteyen varsa pm lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: 15Yaman15

Hocam Dimitri mailden geriye dönüş yaptı. En geç haftaya net bilgi vereceğini söyledi yine takipte olalım, baktın sallamadı mı hep beraber yükleniriz.

hocam fiyatı mühim degil cd den cekme orjinal şarkılar dinliyorum kendim cekiyorum şarkıları nettende 24 bit indirdigim cok şarkı var bu ürün dedigim iş icin bicilmişmi yoksa yanlış secimmi şuan bose var 2li sistem

aliexpress.com
    US $279.99 |Tüketici Elektroniği'ten Raf Tipi Hoparlörler'de EDIFIER S880DB HIFI bluetooth hoparlör Yüksek Kalite Tam Aralığı Masaüstü Kitaplık Hoparlör Destek Apt X Hi Res Uzaktan Kumanda AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/EDIFIER-S880DB-HIFI-Bluetooth-Hoparl-r-Y-ksek-Kalite-Full-Range-Masa-st-Kitapl-k-Hoparl/32844520891.html

Bunla kullanılacak
    aliexpress.com
    US $445.99 |Tüketici Elektroniği'ten Kulaklık Amplifikatörü'de SMSL M9 USB DAC XMOS 32bit/768 kHz DSD512 AK4490 * 2 ses HiFi Dijital Dekoder Optik/Koaksiyel /USB DAC kulaklık amplifikatörü AMP AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/SMSL-M9-USB-DAC-XMOS-32bit-768kHz-DSD512-AK4490-2-audio-HiFi-Digital-Decoder-Optical-Coaxial/32823205208.html

• Arkadaşlar anladığım kadarıyla edifier türkiyede satılmıyor değil mi? r1700bt modelini beğenmiştim, sadece nanokatalog diye bir istede gördüm hakkında iyi şeyler söylenmemiş, amazonmdan alıp yolluyor, bir ayda geliyor vs diye. Siz nerden alıyorsunuz?
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Selam.880de aurıca dac gerek yok.ısb den girisşğin zaman hşres ses alıcaksın.içinde xmos u11690c20 chip set var.usb den girdiğin anda yğksek çözünürlüklü orjinal dosyalar yollarsan tam istediğin cihaz olucak.titanşum twet farkı var ayrıca.ayrıca kaliteli anırmayan sub eklersen 880 e üst sınıf ses elde etmiş olursun.amazondan direk kendin al

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Selam kardeşm.Ben amazon.uk den aldım 2016 da.4günde geldi.yada amazon.de gönderim varsa direk kendşn al.güvence bedelinide geri yatırdılar 15 gün içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: zanzi7575

Selam kardeşm.Ben amazon.uk den aldım 2016 da.4günde geldi.yada amazon.de gönderim varsa direk kendşn al.güvence bedelinide geri yatırdılar 15 gün içinde

Ya kendim hiç amazonla gümrükle vs uğraşmak istemiyorum, zaten türkiyeye gönderim de yoktur diyor. Nanokatalogdan edifier alan oldu mu burda? Anladığım kadarıyla evet ürünler geç geliyor ama geliyor gibi. 10 gün bekleyen de var, 20 gün de 30 gün de ama teslim almadım diyen görmedim. Bir de garanti durumları nasıl acaba?

Bilen arkadaşlara da sorayım youtube ses kıyaslarını inceledim,

12807 r1700 ve r2000 modellerini beğendim ama f/p olarak r1700 en güzeli gibi geldi bana fiyatına göre ses anlamında. Kullananlar ne der acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 22 Mart 2018; 11:31:11 >
  • Arkadaşlar bir de alternatif olarak mackie cr3 ve cr4 var ülkemizde fena olmayan fiyatlarda ses olarak da fena değiller gibi. Bunlar dinleyen, kullanmış olan var mı? nanteknoloji ile riske gireceğime türkiye garantili mackie mi alsam diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.