Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.229
Cevap
40
Favori
130.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

veya Edifier 1700BTs Hoparlör

tavsiye edermisiniz yada bu fiyatlara başka cihazlar

17k fiyatı ile alttaki ürün değerlendirilebilir.

Edifier S880DB MKII 2.0 

Ryzen 7 5700x BF 2330PGS 4.8 ghz 1.300v || Gigabyte B550 Aorus Pro Ac || Team T-Force Xtreem argb 2x8gb 3600mhz cl16 || Sapphire RX7600 Pulse|| || Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000MB/s || Xpg sx8200 pro 256gb || James Donkey JD960 || Deepcool AK620 Dark Zero Air Cooler || Seasonic M12 II Bronze Evo Edition 620W || Deepcool Ch560 Mesh || Logitech g213 prodigy || Logitech g102 prodigy || Logitech z625 200rms 400w peak || Acer VG240Y 144hz 1ms|| OnePlus 9 Pro 12/256gb 5G||
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt

Güzel bir ürün. İlk versiyonunu kullanıyorum. F/p oranı yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

marshall acton 3 yeterli ama biraz daha para verip edifier r2000db alsam mı? diye düşünüyorum. Ses fazlalığı değil kalitesi anlamında değişikli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan85 -- 25 Haziran 2025; 0:50:47 >
  • Merhabalar, S2000mkii modelini araştırıyorum, televizyona bağlayıp film ve müzik dinlemek için kullanacağım. Şu anda en uygun fiyatı 30 bin TL sıfırlarında, ikinci el almak çok mantıklı değil mevcut ilan fiyatlarında. Kullananların yorumları nasıldır? R1280 gibi modeller de çok yüksek puan almış, fiyatları 10 bin TL civarında, bu model ile ses kalitesi fiyatı kadar fark ediyor mu, ne yazik ki dinleyip alma fırsatım yok.

Fark ediyor. Fiyatı 25 civari olsaydı segmente tam otururdu. Ancak s880db mk2 modeline de bakabilirsiniz. Üstelik bu modele ister hemen ister daha sonra subwoofer ekleyebilirsiniz.

Bahsettiğiniz modele T5 sub eklersek s2000 ile yaklaşık aynı fiyata denk geliyor. S2000 sub olmadan yeterli performansı veriyorsa daha mantıklı değil mi?

Ben sub olmadan yapamıyorum. Siz bana yeter diyorsanız tabii ki mantıklı.

Hayırlı olsun, güzel ürün.

• S2000mkiii modelini satın aldım, internette övüldüğü kadar varmış gerçekten. Almadan önceki çekincem sub bağlanmaması ve basların yetersiz kalma ihtimaliydi fakat 25 m2 odada gerçekten tatmin edici, tok, diğer frekansları bastırmayan ve titreşimi vücutta hissettiğiniz bir bas üretiyor. TV'nin optik çıkışına bağladım, hem müzik hem de filmlerdeki performansı son derece tatmin edici, yüksek çözünürlüğü gerçekten hissediyorsunuz. Gözüme çarpan tek eksisi yanında gelen optik ve line-in kabloları biraz kısa. Hoparlörler arasındaki bağlantı kablosu gayet uzun ve kaliteli. Bir de telefon için mobil uygulaması olsaymış tam olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harold -- 10 Ağustos 2025; 16:20:5 >

Güle güle kullanın.

• X600 modelimi emekli etmek istiyorum ama resmen yerine sistem bulamıyorum, Fiyatları filan geçtim yani piyasadaki modellerden herhangi biri direkt soru işareti durumunda. Logi Z623 var onda da tweeter yok ama dolby, Thx filan var, sounbar alsam diyorum bu sefer masada yer yok ana ünite için 

Creative Stage V2 diye birşey var bunu deneyeceğim sanırım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Glorfindel -- 11 Eylül 2025; 18:47:43 >
    Hocam sizinle aynı zamanlarda almıştık x600 ü siz hatirlamazsiniz beni, ben sizi ve o gunleri hatirliyorum. Pandemi de satmak gibi bir hata yaptım. Aman siz yapmayın. Kimse onun yerini dolduramaz. Ben de z623e kanıp yaptim bunu. Yillar geçti pişmanlığım hala canlı içimde bir yara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kablolarında temassızlık var hocam yoksa ben çok memnunum hala yani bana yetiyor performans   Sıkıntı bilgisayarı açıp kaparken tam o kısma denk geliyor arada bir taraf komple gidiyor filan bu yüzden yani sadece 

Ne günlerdi gerçekten yanlış hatırlamıyorsam ya 96TL yada 105TL gibi bir rakama almıştım 15 seneyi geçmiş olabilir 

Benimde dikkatimi Z333 çekmişti lakin biraz bakınca tweeter parçası sahteymiş görüntü diye koymuşlar rezillik 

• Mr.Glorfindel kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 96 tl ben 115 tl + 14 tl kargoya x600 bir arkadaşta 79 tlye bimden z506 almıştı o dönem. dh prime dönemi ah eski günler ah

Emin değilim hocam bende o fiyatlara almış olabilirim lakin Topkapı VatanPc'ye gidip alıp dönmüştüm, Bu güne kadar en memnun kaldığım ürünlerden biri zaten en eski eşyam olabilir teknolojik olarak  

Yok hocam siz benden ucuza aldınız. Ben o zaman vay arkadaş kaziklanmisim demiştim çünkü hala var mi piyasada bilmiyorum ben eksen'den almıştım kapıda ödeme ile. Bir şoku da yine eksen'den 154 tlye aldıgim z506 yi bir arkadaşın bimden 79 tlye almasıyla yaşamıştım.

Edifier iyiki o zaman giriş yapmış Ülkemize, Yoksa şuan hepimiz Logitech tarafından esirdik  Olabilir hocam o zamanlar güzel indirimler yapıyordu Vatan belkide görüp kaçırmamak için gitmiştim almaya 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.