sizce Edifier R1380DB Hoparlör veya Edifier 1700BTs Hoparlör tavsiye edermisiniz yada bu fiyatlara başka cihazlar |
_____________________________ |
sizce Edifier R1380DB Hoparlör veya Edifier 1700BTs Hoparlör tavsiye edermisiniz yada bu fiyatlara başka cihazlar |
17k fiyatı ile alttaki ürün değerlendirilebilir. Edifier S880DB MKII 2.0 Just a moment... https://www.akakce.com/ev-sinema-hoparloru/en-ucuz-edifier-s880db-mkii-2-0-hi-fi-fiyati,922994998.html |
Ryzen 7 5700x BF 2330PGS 4.8 ghz 1.300v || Gigabyte B550 Aorus Pro Ac || Team T-Force Xtreem argb 2x8gb 3600mhz cl16 || Sapphire RX7600 Pulse|| || Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000MB/s || Xpg sx8200 pro 256gb || James Donkey JD960 || Deepcool AK620 Dark Zero Air Cooler || Seasonic M12 II Bronze Evo Edition 620W || Deepcool Ch560 Mesh || Logitech g213 prodigy || Logitech g102 prodigy || Logitech z625 200rms 400w peak || Acer VG240Y 144hz 1ms|| OnePlus 9 Pro 12/256gb 5G||
|
Güzel bir ürün. İlk versiyonunu kullanıyorum. F/p oranı yüksek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
edifier r2000db vs marshall acton 3 ikisi arasında bariz ses kalitesi anlamında farkı var mıdır. Bunu deneyen veya biligisi olan arkadaşlar bir iki kelime yazarsa sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan85 -- 25 Haziran 2025; 0:50:47 > |
|
Fark ediyor. Fiyatı 25 civari olsaydı segmente tam otururdu. Ancak s880db mk2 modeline de bakabilirsiniz. Üstelik bu modele ister hemen ister daha sonra subwoofer ekleyebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bahsettiğiniz modele T5 sub eklersek s2000 ile yaklaşık aynı fiyata denk geliyor. S2000 sub olmadan yeterli performansı veriyorsa daha mantıklı değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İkinci ele param yetmedi, sıfırını aldım.
|
Bugün teknobiyotik'ten Edifier S880DB MKII siparişi vererek aranıza katıldım. bakalım performansı nasıl olacak. |
|
S2000mkiii modelini satın aldım, internette övüldüğü kadar varmış gerçekten. Almadan önceki çekincem sub bağlanmaması ve basların yetersiz kalma ihtimaliydi fakat 25 m2 odada gerçekten tatmin edici, tok, diğer frekansları bastırmayan ve titreşimi vücutta hissettiğiniz bir bas üretiyor. TV'nin optik çıkışına bağladım, hem müzik hem de filmlerdeki performansı son derece tatmin edici, yüksek çözünürlüğü gerçekten hissediyorsunuz. Gözüme çarpan tek eksisi yanında gelen optik ve line-in kabloları biraz kısa. Hoparlörler arasındaki bağlantı kablosu gayet uzun ve kaliteli. Bir de telefon için mobil uygulaması olsaymış tam olurmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harold -- 10 Ağustos 2025; 16:20:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
X600 modelimi emekli etmek istiyorum ama resmen yerine sistem bulamıyorum, Fiyatları filan geçtim yani piyasadaki modellerden herhangi biri direkt soru işareti durumunda. Logi Z623 var onda da tweeter yok ama dolby, Thx filan var, sounbar alsam diyorum bu sefer masada yer yok ana ünite için Creative Stage V2 diye birşey var bunu deneyeceğim sanırım artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Glorfindel -- 11 Eylül 2025; 18:47:43 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kablolarında temassızlık var hocam yoksa ben çok memnunum hala yani bana yetiyor performans Ne günlerdi gerçekten yanlış hatırlamıyorsam ya 96TL yada 105TL gibi bir rakama almıştım 15 seneyi geçmiş olabilir Benimde dikkatimi Z333 çekmişti lakin biraz bakınca tweeter parçası sahteymiş görüntü diye koymuşlar rezillik |