Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
2.156
Cevap
40
Favori
123.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 15Yaman15

Şu anda Edifier fiyatları uçtu tamam hem seviyoruz hem kullanıyoruz fakat gerçekleri de konuşmak lazım o ürünün o parayı hak ettiğini düşünmüyorum kalitesiz kötü demek değil amacım yalnız fiyat/kalite de biraz dengelemesi lazım. Bu ikisi arasında kalsam LG yi seçerdim daha eğlenceli daha yenilikçi teknolojiler barındırıyor. (P3060'a göre)
    Şahsi yorumum nacinaze yardım etmek amacım; kimse Edifier'ı kötülüyor falan demesin ben 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum sadece arkadaşa yardımcı olmak yanlış düşündüğüm nokta varsa uyarın herkese saygılar.

Yorumun için çok teşekkür ederim hocam sırf burası edifier kullanan kişilerin bulunduğu konu diye buraya gelip eleştiri yapamayacağınız anlamına gelmez ki siz burda bir yandanda özeleştiri yapmış sayılıyorsunuz. Zaten sizde edifier kullanıp LG alın diyorsunuz. Ayrıca o kadar kişi arasında yorum verip bir fikir edinmeme yardımcı olduğunuz için teşekkürlerimi sunarım.

• live2lift kullanıcısına yanıt
    Üstad ne zaman gelecek hoparlörler merakla bekliyoruz
  • 15Yaman15 1 kullanıcısına yanıt
    dimitri takip nosu vermişti başı harf sonu harf olan ancak ortadaki rakamların bir tanesi eksik kontrol eder misin dedim dönmedi henüz, 1 haftaya takip no aktif olur demişti, şu anda forumda banlı gözüküyor aklımda deli sorular
    Üstad dur aklına gönlüne kötü bir şey getirme sıkıntı olmadan gelir inşallah
    .yeni nick neden engellensin anlamadım.Umarım.prob olmaz ama var sanki. Bu arada edifier e225 beyaz hoplar var letgo sitesinde.100tl. Dolandırıcı dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum slm.noldu varmı haber

• 15Yaman15 1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, onu taşımaya üşenmediğim bir anda göstereceğim. Çözersem tekrar buraya yazarım.
  • zanzi7575 kullanıcısına yanıt
    dimitriye whatsappden yazıyorum cevap yok, bi bardak soğuk suyunuzu alırım
    Mailden mesaj attım geriye dönerse durumdan haberdar edeceğim.
    Edifier la resmi yazışmalarda 'Dimitri Danelia' bu adamı söylediler distribütörlüğe kadar konuştuk fiyat aldım katalog gönderdi,haliyle bende güvendim. İnşallah bi yanlış anlaşılma vardır diğer türlü ben kendimi kötü hissettim.

• quote:

Edifier la resmi yazışmalarda 'Dimitri Danelia' bu adamı söylediler distribütörlüğe kadar konuştuk fiyat aldım katalog gönderdi,haliyle bende güvendim. İnşallah bi yanlış anlaşılma vardır diğer türlü ben kendimi kötü hissettim.

Ah be hocam naptınız. Keşke ödeme yapmasaydınız göndermeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: sergenatalmis

quote:

Ah be hocam naptınız. Keşke ödeme yapmasaydınız göndermeden.

ödeme yapmamıştır sanırım

@15Yaman15 Türkiye distribütörü mi olacaktın, cümlenden para gönderdiğini çıkartmadım ben

Geçmiş olsun. Büyük firmalar forumda ürün satmayla ugraşmaz, adamın sahtekar oldugu çok belliydi, 5 soruma bir cümleyle cevap verdi ve cümlenin yarısı espiriydi... Sizin yerinizde olsam bilişim polisine durumu bildiririm. Dh nin server bilgilerini isteyip kim olduguna ulaşılabilir belki ve sonrasında ilgili ülkenin konsolosluguyla irtibata geçip bir şeyler yapılabilir belki... Yine ödeme yaptıgınız firmayla da görüşebilirsiniz... Edifier ın resmi mail adresine de durumu bildirmek lazım...
  • Hocam bi yanlış anlaşılma oldu galiba sipariş veren live2lift arkadaş. Ben sadece ona yardımcı olmak istiyorum. Daha önce Dimitri ile bağlantı kurmuştum Edifier'da bu kişiyi önermişti anlatmak istediğim o yani.
  • quote:

Hocam bi yanlış anlaşılma oldu galiba sipariş veren live2lift arkadaş. Ben sadece ona yardımcı olmak istiyorum. Daha önce Dimitri ile bağlantı kurmuştum Edifier'da bu kişiyi önermişti anlatmak istediğim o yani.

Pardon hocam dikkat etmemişim. O zaman o sözlerim o arkadaşa gelsin. Kendisi için üzüldüm. Bende dolandırıldım nasıl bir şey olduğunu biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Geçmiş olsun. Büyük firmalar forumda ürün satmayla ugraşmaz, adamın sahtekar oldugu çok belliydi, 5 soruma bir cümleyle cevap verdi ve cümlenin yarısı espiriydi... Sizin yerinizde olsam bilişim polisine durumu bildiririm. Dh nin server bilgilerini isteyip kim olduguna ulaşılabilir belki ve sonrasında ilgili ülkenin konsolosluguyla irtibata geçip bir şeyler yapılabilir belki... Yine ödeme yaptıgınız firmayla da görüşebilirsiniz... Edifier ın resmi mail adresine de durumu bildirmek lazım...

Hocam o biraz zor be. Hayatta uğraşmazlar. Ha uğraşsalar bile bunlar nitelikli dolandırıcı. Yanlış anlamayın ama saf adamı dolandırırlar. Benide dolandırdılar. Dava açtım bir sonuç yok abi. Bende sahibinden üzerinden dolandırıldım. Telefonu almadan parayı yolladım kutu boş geldi araya tanıdık bile soktum yok nafile. Bunlar hayalet gibi hocam kim olduğunu bile bulamıyorsunuz. Biraz araştırma yaparsanız buna benzer şekilde dolandırılan çok ve davaların sonucunda hiç bir şey elde edememişler. Tamamen zaman kaybı. Adama beni öyle bir dolandırdı ki üstüne birde gidip bana kargoyu getiren kargo şirketi aras kargoyu dolandırdı. Ürünüm kaybolmuş diyip ikinci el cihazın faturasını gösterek 1.5 yıllık cihazın sıfır fiyatını almış. Sonra aras benimle iletişime geçip dilekçe yazdırdı birde şimdi aras kargo dava açtı. Sonuç ne bilmiyorum ama bu tür insanlar yakalanacaklarını bilseler zaten 300 500 dolandırmazlar gider banka soyarlar. Ama bu işi öyle yapıyorlarki polis bulamıyor adamları. Ya da uğraşmıyorlar.

• Özellikle sahbdnde devamlı BOSE ses sistemlerini sinop tokat antalya vs yerlerden koyan birisi var 2 yıldır.logitech konsollar harman kardon vs .boseler 1100tl gibi.dikkat edin .eğer bu dimitride 100$ için yaptiysa onun çapını .....

• arkadaşlar sakin olun, giden 110 dolar olsun candan değerli mi :) yıllardır internetten alışveriş yaparım hiç dolandırılmadım saf değilim de :) sahibinden olsun, burdan olsun beni hiç tanımayan adam para yolladı ben hoparlör vs ne varsa sattım ama ben aynı şekilde forumdan aşina olmadığım birine hele hiç tanımadığım bir sahibinden satıcısına asla tutup para göndermem,
    asıl meseleye gelince edifierin kendi sitesinde de dimitrinin whatsapp tel nosu var ve o no üzerinden yazıştık, hatta bugün edifierin sitesine durumu yazdım direkt dimitriye forward etmişler maili ve dimitrinin sitesinden cevap geldi yakında kargonuz ulaşır diye, edifierin sitesi heklenmediyse herşey normal gözüküyor, yani kısaca sazan gibi atladığım bir durum yok ortada,
    hadi dolandırıldıysam da yıllardır internet alışverişi geçmişimde bir ilk yaşanmış olur sadece, bir telefonla pisi pisine evini, binlerce lirasını kaptıran kişilerle aynı kefeye koymayın lütfen :)

• Adamın kim olduğu belirlendikten sonra iş senden çıkıyor zaten belki türkte olabilir ki ben öyle düşünüyorum. Yani ip sini buldun mu adresi çıkıyor ortaya bunu yapacak olan da uzmanlar sen Sadece dilekçe vericeksin olay polise yansıyacak onlar kim bilir günde kaç kişiyi tespit ediyorlar. .. Ben olsam ugraşırdım, parasını geçtim başka birinin dolandırılması da engellenmiş olur.

Hocam Dimitri mailden geriye dönüş yaptı. En geç haftaya net bilgi vereceğini söyledi yine takipte olalım, baktın sallamadı mı hep beraber yükleniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15Yaman15 -- 10 Şubat 2018; 9:38:6 >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.