Yüzbaşı
14 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 1)
Gönderileri
satıldı
Merhaba arkadaşlar 4 senedir kullandığım monster laptopımın ekran kartı kısa devre yaptığı için servisten yeni ekran kartı için 700$+kdv gibi bir fiyat çıkarılınca masaüstü bir bilgisayar toplama kararı aldım,bileşenler şöyle:
SSD mevcut

Anakart: MSI Intel Skylake H110 LGA 1151
İşlemci: Intel i5 6500
Fan: Cooler Master Hyper 212 EVO
Ram: Crucial 8GB Single DDR4 2133
PSU: EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
Kasa: Dark n10
ekran kartı için bir karar verebilmiş değilim, eski ekran kartım gtx 670m idi ve çok fazla grafik gerektiren oyun oynamadığım için 4 sene içinde bir sıkıntı çıkarmadı ama şimdi bu pcyi toplarken önümüzdeki 4 seneyi düşünerek bir ekran kartı almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilirim.
Merhaba arkadaşlar

notebook modelim msi gt70 ve çıkışları: vga ve hdmi
monitör modelim benq XL2411Z

144hz sadece dvi-d girişi ile çalışıyormuş, ben de gidip dvi-d hdmi kablosu aldım, hdmi kısmı pcde dvi-d kısmı monitörde olmasına rağmen 144hz göremiyorum seçeneklerde sadece 1024x768 de 120hz görebiliyorum 1080p ye çektiğimde 60hz görünüyor.

Daha önce bu sorunla karşılaşan varmıdır, bayağı bir araştırdım bulamadım. dvi-d hdmi dışında mesela dvi-d vga denesem çözülür mü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim
Bu sefer baya iyi olmuş bence buyrun izleyin

http://www.otopark.com/2015/06/03/bmw-x1-yenilendi/
Merhaba arkadaşlar, aracı aldığım bayiiden arandım servise gelmem halinde ücretsiz buji değişimi yapılacağı söylendi aracım 40binde böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu? 40 bin ideal bir km mi değişim için var mı bu işlemi yaptıran?
Konu göremedim o yüzden açayım dedim fiyat listesine bakarken bugün gözüme çarptı

BMW 218i Coupé Otomatik 102.844
Merhaba arkadaşlar iPhone 6 için ekran koruyucusu aldım n11 üzerinden fakat ekrana tam oturmuyor sağ ve sol kısmında boşluklar kalıyor ( bombeli kısmından bahsetmiyorum) herkesin mi bu şekilde merak ediyorum tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ekran koruyucusu için?
Merhabalar bir yakınım için tablet arıyorum daha önceden tablet kullanmadığım için ne olur ne biter bilemedim bilenlere sormak istedim internette araştırdığımda

Piranha business 2 tab buldum başka ne tavsiye edebilirsiniz

şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaslar seyir halinde 90 ile giderken bir anda ses duydum ama ne oldugunu anlamadim eve yakindim eve geldigimde arabanin duz durmadigini gordum ve tekerlegin inik oldugunu gordum benzinlikte sisirmeyi denedim fakat ayni anda hava disari dogru veriyor. İlk defa basima geldi yeni runflat lastikmi almaliyim baska bir cozumu varmidir simdiden tesekkurler
Merhaba Arkadaşlar,

Aylık 700 sayfa civarı siyah beyaz çıktı alacağım bunun için lazermi yoksa kartuşlu bir printermı almalıyım önerileriniz nelerdir?
Hakkında
Meslek: Mühendis
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.388
İkinci El Bölümü Mesajları: 201
Konularının görüntülenme sayısı: 159.465 (Bu ay: 206)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.