Yandex'i Dene 200 TL Kahve Çeki Kazan
Yandex'i dene kampanyalarında yeni bir noktadayız. Kaffee Schutz kampanyası.
Yandex kampanyasına aşağıdaki linkten katıl ve telefon numaranı kayıt et. 3 gün yandex arama motorunu kullan 200 TL kahve hediye kodu cebine gelsin. Güzel tarafı kodu kaffee schutz mobil uygulamasına yüklemek. Cüzdanında 200 TL bakiyeni Kaffee Schutz lokasyonlarında istediğin alışveirşinde kullan.
Kampanya Koşulları :
yandex.com.trKampanya katılım Linki :
yandex.com.trMağazalar:
Çöp torbası, Streç Film ve kesici aparat, evcil hayvan atık ürünleri, Pişirme kağıtları..
Hepsi Zubizu ile %50 indirimde. Üstelik Alışverişini Zubizu'dan alacağınız ücretsiz indirim kodu ile yapanlara +500 TL kitap çeki Hediye ( Tamadres.com geçerli)
cook: 40 yıldır mutfağın vazgeçilmez yardımcısıCook Zubizu ile %50 indirime girdi .
Ayrıca talep edenler 2x 250 TL şeklinde 2 adet organik market çeki (özelbeslenme.com ) kazanıyor.
Hemen tıkla kampanya kodunu al.
COOK : Tüm Ürünlerde %50 İndirim.
Ekim ile beraber indirim fırsatları başladı.
magaza.cook.com.tr adresinde streç film, çöp torbaları, pişirme kağıtları, leke çıkarıcılar ve tüm ürünlerde Zubizu ile %50 indirim var.
hemen uygulamadan indirim kodunuzu alın. Kampanyadan faydalanın
cook: 40 yıldır mutfağın vazgeçilmez yardımcısıZubizu'dan alacağın indirim kodu ile ozelbeslenme.com adresinden organik market alışverişini %10 indirimli yap +500 TL tamadres.com portalında geçerli kitap çeki kazan.

Kitap'ta Ücretsiz Kargo + %10 indirim +500 TL market çeki
- Tamadres’te yapılan 350 TL üzeri işlemlerde Özelbeslenme 500 TL Hediye Çeki ödül olarak verilecektir.
- Ödül kazanmak için Zubizu’dan ilgi kampanyadan indirim kodunu almanız gerekir.
- %10 Zubizu indirim kodu, Zubizu uygulamasından ücretsiz alınır ve Tamadres’te üye girişi yapılıp sepette kullanılır.
- Sipariş özeti ekran görüntüsü destek@zubizu.com adresine iletilir.
- Ödül Zubizu tarafından müşteriye iletilecektir.
- Zubizu ve Tamadres koşulları değiştirme hakkını saklı tutar.
- Kampanya tarafların isteği ile sonlandırılabilir, stok Hediye Çeki adedi sınırlıdır.
Güzel bir fırsat,
Lumberjack.com.tr'den hernhangi bir ürün alın Zubizu'dan alacağınız indirim kodu ile .
+1000 TL değerinde mucitpanda.com hediye çeki kazanın.
Detaylar zubizu'da .

Lumberjack'te 1500 TL harca + 1400 TL fayda kazan!
Lumberjack'te 1500 TL alışverişte geçerli 400 TL indirim Zubizu'da. Hemen kampanya kodunu al lumberjack.com.tr geçerli indirim kodunu al.
sipariş özetini destek@zubizu.com ile paylaşanlar ise 1000 TL değerinde mucitpanda.com da geçerli altlimitsiz hediye çeki kazanıyor.
www.lumberjack.com.tr
Flo'da 1500 TL harca +1400 TL faydayı Kap!
Flo'da 1500 TL alışverişte geçerli 400 TL indirim Zubizu'da. Hemen kampanya kodunu al flo.com.tr ve mobil uygulamada geçerli indirim kodunu al.
sipariş özetini destek@zubizu.com ile paylaşanlar ise 1000 TL değerinde mucitpanda.com da geçerli altlimitsiz hediye çeki kazanıyor.
Not: Sıcak fırsatçılar bunu sevdi.

Bilet.com'da +750 TL indirim +500 TL market çeki
Uçak, otel, otobüs, feribot veya etkinlik. Zubizu'dan hemen indirim kodunu al, rezervasyon sonrası hesap özetini destek@zubizu.com ile paylaş.+500 TL ozelbeslenme.com'dan market çeki kazan.
Zubizu ile indirimler :
Otel : 750/5000
Etkinlikler : 100/1000
Otobüs : 50/500
Yurtiçi Uçak : 100 TL
Yurtdışı Uçak : 200 TL
Yunan Adaları : 500 TL

| İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
|
http://www.cengizselcuk.com Gezdim,gördüm,yazdım cengizselcuk.com Gezdim,gördüm,yazdım cengizselcuk.com |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 931
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.602)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

6 Yanıt
0