|
Bildirim
insan insanı öldürdüğü bir evrende gelen uzaylının sana neler yapacağının hayalini hayal bile edemezsin. :)))))))))
|
Vay be, ne kadar net bir cevap. Tanrı var, tamamı masallardan ibaret olan, ortadoğunun müthiş bereketli topraklarında bilmem kaç bin tane gelen peygamberler var ama dünya dışı yaşam yok. Harika düşünce devam et kral. Bu arada şunu da belirtmek isterim, yalnızca bu haberle ilgili olarak yazmıyorum eğer dünya dışı yaşam varsa ve teknolojileriyle yıldızlararası seyahate çıkabiliyorlarsa onu ne görebilirsin ne de fark edebilirsin, yaşadığın gezegeni istese paramparça eder gerçek tanrıyı o zaman görürsün.
|
Konuyu boşverin, ne olduğunu da boşverin, doğruluğunu da boşverin. Adamların birbirleriyle tartışırkenki üslubuna bir bakın. Birbirlerine bilgi dahilinde yorum yapıyorlar. Birbirlerini çürütürken bile hesaplamalardan ve kanıtlardan faydalanıyorlar. Ben sokakta beni kötüleyen birinin neye istinaden kötülediğini bile hiçbir zaman öğrenemedim. Hiçbir zaman bu medeniyete ulaşamayacağız.
|
Şuan bizim medeniyet için imkansız, dünya dışı sayısız medeniyet olma olasılığı var ve onların bizden binlerce yıl önde olma olasılığı da olunca gayet mümkün oluyor.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
üzülmeye devam |
Geçmişte de benzer şeyler saçmalamış israilli bir şarlatan, Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsa Da Hamurunda Varsa Eşeklik, BAAKİİ KALIR < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 21 Ağustos 2025; 23:52:33 > |
|
Işık hızını aşmak yaşadığımız evrende imkansız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |