Şimdi Ara

DualShock 4 Diyalize Bağlı Hasta Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
7.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar DualShock 4'ün şarjı çok çabuk bitiyor. Sizde durum nasıl?

    PS2 yıllarına geri döndük, gamepad sürekli kablo ile PS4'e bağlı yaşıyor. Muhtemelen kolun üzerindeki LED ışığının sonsuz olarak açık kalmasında kaynaklanıyor. Acaba yeni bir güncelleme ile DualShock 4'ün LED ışığını kapatma özelliği gelir mi?

    LED ışığın bir faydasını görmedim. Oyun oynarken nasıl bir ışık yandığını bile kontrol edemiyorum zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 10 Şubat 2014; 19:24:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >



  • ds3 tam şarjda 30 saate yakın dayanırken malesef ds4 5-6 saat dayanabiliryor...
  • evet aynı sıkıntı ben de de var. bir ara orijinal şarz cihazı almayı düşündüm. çok fazla özellik eklemişler. bataryası da ps3 ten küçükse bitmesi gayet normal.
  • Updatelerle falan düzelir mi acaba ?
  • Boş kaldığında kapanmaya ayarlayın. Pazar günleri tam şarjla tüm gün oyun oynuyorum.
  • Olmaz olsun böyle gamepad diyenler çoğalmaya başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Boş kaldığında kapanmaya ayarlayın. Pazar günleri tam şarjla tüm gün oyun oynuyorum.

    Hocam zaten öyle yapıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 10 Şubat 2014; 19:46:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    evet aynı sıkıntı ben de de var. bir ara orijinal şarz cihazı almayı düşündüm. çok fazla özellik eklemişler. bataryası da ps3 ten küçükse bitmesi gayet normal.

    Bataryası DS3'ten baya büyük de, o ışık rezil ediyor.
  • gereksiz şekilde sürekli yanan ışığın güncelleme ile kapatılması gerekiyor acil kapatılırsa şarjın süresi minimum bence 2-3 katına çıkar oyun oynarken zaten heyecandan önüne bakamıyorsun ışığı nerden görüceğz gereksiz
  • Her 2 oyun oynayisimda bir sarj etmem gerekiyor..Dualshock3'u ayda 1-2 kere sarj ederdim.Ciddi sikinti bu sarj olayi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışık ve ses olayını kapatabilirsek daha fazla dayanacak gibi. ama benim tahminim bu adamlar bir oyuncunun ortalama oyun suresinden biraz daha fazla dayanacak şekilde ayarlamışlar ki her oynadığında bitsin ya da bitmeye yaklaşsın. bundan dolayı extradan orijinal şarz cihazı alsınlar. isteseler tüm yan parçaları tek pakette satarlar ama hepsini ayrı satıyorlar.
  • Dualshock 3'ü ilk aldığımda şarjı uzun uzun saatler gidiyordu ama son 1 - 1.5 yıldır oyunlarda sadece yarım küsür saat dayanıyor.

    Dualshock 4'ün şarjı şimdiden 5 - 6 saat gidiyorsa Allah bilir kullanıma bağlı olarak 3-4 sene sonra kaç saat dayanır.
    Gamepad'in arkasındaki ışık isteğe bağlı olarak açılıp / kapatılabilmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

    Arkadaşlar DualShock 4'ün şarjı çok çabuk bitiyor. Sizde durum nasıl?

    PS2 yıllarına geri döndük, gamepad sürekli kablo ile PS4'e bağlı yaşıyor. Muhtemelen kolun üzerindeki LED ışığının sonsuz olarak açık kalmasında kaynaklanıyor. Acaba yeni bir güncelleme ile DualShock 4'ün LED ışığını kapatma özelliği gelir mi?

    LED ışığın bir faydasını görmedim. Oyun oynarken nasıl bir ışık yandığını bile kontrol edemiyorum zaten.

    Move o led ışık dediğin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen şarj durumu sıkıntılı. Ben mecburen 2. Ds4 alarak bu durumun önüne geçtim. Biri şarjdayken diğeriyle oynuyorum o bitince diğerine.
    Oyundan oyunada fark ediyor sanki. Mesela Tomb Raider'da farkettim hep hoparlörden ses geliyor, hem ateşin yanında kırmızı sarı ışık saçtığı için sanki daha çok enerji tüketiyor.
  • Biliyorum
  • Evet o sıkıntı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 saat mi ? ds3 gunde 3-4 saat 1 hafta gidiyordu
  • zaten arkadaki ışık fazla gereksiz ha kamera ile entegreli ise tamam ama kamera kullanmayanlar için hiç bir esprisi yok.
    outlast oyununda güzel entegre etmişler mesala , handcami açınca yeşil oluyor ölünce kırmızı oluyor falan ama olmasa da olur
  • Ben isigin hic ise yaradigini gormedim. Daha kucuk olsaymis bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj olayi ayri di dertken bide eklem yerleri catir cutur etmeye basladi.iki gamepadin de analoglari soyuldu ve birinin de l1 tusu takilmaya başladı. Sony den alisik olmadığımız seyler bunlar.Su an icin tamamen hayal kırıklığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.