Şimdi Ara

DualShock 4 Diyalize Bağlı Hasta Gibi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
1
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir özellik ama görünüşe göre biraz maliyetli. Ama abi kardeş oynayacaklar için pekte sıkıntı olmaz heralde. Tek kişi oynadığı zamanda birinin şarjı biterse diğeriyle oynar. Zaten PS4 alanların çoğu 2. bir kolda almıştır veya alacaktır.
  • Hocam 200 TL'den aşağı kol bulamıyoruz. İkinciyi nasıl alalım.
  • Ben ışığı iptal ettim ds4ü söküp bozdum ışığı
  • O ışık süs olsun diye konulmamış arkadaşlar. DS4'ü move olarak kullanmak için o ışık gereklidir. Kameranızı o ışığa göre senkronize ediyor ışığın üzerini veya ışığı kapatırsanız kamera kumandayı fark etmeyecek ve move oyunları için kullanamayacaksınız. Ayrıca DS4 üzerindeki ışık rengi bulunduğunuz çoklu oyunlardaki karakterlere ait renkleri de içeriyor.
    Eğer kamera için veya move için de kullanmayacaksanız açın içini üst taraftaki devre bandını yerinden çıkarın olsun bitsin. Bu şekilde en fazla 35-40 dk daha uzun kullanabilirsiniz. Bence asıl pili tüketen titreşim, DS3 PS3 oyunlarında bu kadar titremiyordu ama PS4 oyunlarının her birinde titreme bölümü var gibi. Tşk.
  • move olarak konulmuş fakat gerekli olmadığı zamanlarda kapatılabilmeli gerçektende şarj çok çabuk bitiyor
  • Başlık olmamış.
    Hayat ve onun getirdiği sıkıntılar sizin üç kuruşluk dertlerinizden çok daha acıdır. Duyarlı olun biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkIsLaM

Ben ışığı iptal ettim ds4ü söküp bozdum ışığı

Azminizi taktir ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

Başlık olmamış.
    Hayat ve onun getirdiği sıkıntılar sizin üç kuruşluk dertlerinizden çok daha acıdır. Duyarlı olun biraz.

++9999..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkIsLaM

Ben ışığı iptal ettim ds4ü söküp bozdum ışığı

Bravo

• Ben led ışığın fazla enerji tüketmediğini düşünüyordum ki, Neogaf'ta bununla ilgili başlığı görünce fikrim değişti.

Led ile 12 saat süre alan DS4, ışık iptal edildikten sonra 26 saat süre almış (Süreler kol boşta iken alınan süreler)

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=723148
  • Analog çubukları kaplayan plastik her iki kolda da mahvolmuş durumda bende üstelik fazla kullunmamama rağmen şarj olayı zaten şaka gibi hergün oynuyorsan hergün şarj edicen demektir en az 2 kere..
  • Bilerek yapılmış bi durum. Şarjın az gitmesi ikinci ds4 ve şarj istasyonu satışının önünü açacağından bence bilerek yapıldı. Tamamen ticari ve daha çok kar yapmak amaçlı.

• Gunde kac saat oynuyosunuz da bitiyo sarj? Ben 2-3 gunde bir sarj ediyorum dinlenme modunda birakip hic bir sorun yaratmiyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son 2 haftadır cihazın başından kalkmıyorum şarj etmek ne demek onu unuttum gerçekten aynı konsolun joysticklerinden mi bahsediyoruz anlamadım bence ps4 dualshock canavar gibi.
  • Şarj durumu gerçekten sıkıntı titreşim + touchpad + hoparlör + led ışık + kulaklık...Işığı kapatamadığımıza göre Loş yapıp hoparlör+titreşimi kapatıp , kulaklığıda kullanmazsak bir süre daha uzayabilir pil süresi ama böylede zevki çıkmaz bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 20 Aralık 2014; 4:48:45 >
  • Loş ışık seçili ve titreşim kapalı olmasına rağmen hergün şarj istiyor benim kollarda mı bir sıkıntı var anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

Başlık olmamış.

+1

• konu sahibi yada adminler şu başlığı değitirsin lütfen!diyaliz yazısını kaldırın oradan

şarj olayına gelecek olursak,her gün şarj ediyorum kolukablolu mu kablosuz kol damı oynuyoruz belli değil arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

Sarj olayi ayri di dertken bide eklem yerleri catir cutur etmeye basladi.iki gamepadin de analoglari soyuldu ve birinin de l1 tusu takilmaya başladı. Sony den alisik olmadığımız seyler bunlar.Su an icin tamamen hayal kırıklığı.

L1 sorunu bendede 2 dualshock4'de bas gosterdi. Cok kisa takilma ve zor basiliyor diger tuslara gore.

Hocam benimde analog L1 takılıyor..

Çzöümü var mı??

Amerikadan getirmiştim garantisi de yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

Sarj olayi ayri di dertken bide eklem yerleri catir cutur etmeye basladi.iki gamepadin de analoglari soyuldu ve birinin de l1 tusu takilmaya başladı. Sony den alisik olmadığımız seyler bunlar.Su an icin tamamen hayal kırıklığı.

L1 sorunu bendede 2 dualshock4'de bas gosterdi. Cok kisa takilma ve zor basiliyor diger tuslara gore.

Hocam benimde analog L1 takılıyor..

Çzöümü var mı??

Amerikadan getirmiştim garantisi de yok..

Ben öyle bıraktım, tamir ettiğini söyleyenler var forumda, youtube'da bir çok video var. Belki kendiniz tamir edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.