Şimdi Ara

DualShock 4 Diyalize Bağlı Hasta Gibi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar doğrudur DS4 DS3 kadar uzun süre kullanılamıyor ama tam şarj ile 5-6 saat ten çok daha fazla gidiyor,ben geçtiğimiz hafta tam şarj ile bir oturuşta en az 4-5 saat aralıksız oynadığım oldu ve bu şekilde en az iki gün oynadım, buda en az 9-10 saat yapar hatta belki biraz daha fazla, bu DS3 ile kıyaslandığında tabi ki çok kısa bir süre ama ben + 10 saat gibi bir kullanım süresi olduğunu düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beceriksiz Adam -- 11 Şubat 2014; 11:47:26 >
  • Gamepad güzel ama şarjı az gidiyor. Kamera kullanmayan oyuncular o ışığı kapatabilmeli boşuna yanıyor. Bir kere bile oyun oynarken ışık ne renk olmuş diye bakmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Ds 4 kac mAh

Bazı kaynaklar 3.7V 1000 mah diyor, benim DS4'ün arkasında yazan 5V 800 mah.

DS3 genelde 300 mah, bazı modelleri 500 mah idi.

Yani, o ışığı kapayabilsek coşacak DS4. Bataryası çok sağlam.
    Kapanabilmesi mümkün olmalı, zira konsol standby'dayken ışık yanıp sönüyor, tamamen kapanabiliyor.
    Gamepad tam fonksiyonelken ışığın da yanmasını gerektiren saçma bir düzen yoksa, kapama seçeneği gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 11 Şubat 2014; 12:14:28 >
  • Bu tip konuları okuyunca PS4 ten soğuyorum valla.Umarım sorunlar düzelir de ağız tadıyla alırız şu bulunmayan konsolu
  • Şarj sorunun'dan dolayı gittim şarj istasyonu aldım.Sürekli dolu misss
  • ışığın hala ne işe yaradığını cözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasHa_m

ışığın hala ne işe yaradığını cözemedim

Kendilerince şekil yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: F@T@H

quote:

Kendilerince şekil yapmışlar

hocam böyle şekilmi olur ALLAH aşkına ya yukarıda bir arkadaşımız yazmış göremiyoruz bile BEN olsam PS şimgesini ısıklandırırdım en azından daha az şarj giderdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

Oooo ışığıda var harika bir özellik diyenler vardı.

geceleri tuvalete giderken işe yarıyor ama

Olabilir hiç bu yönde düşünmemiştim
  • Bu ps4 kolu tamam sarj kismindan biraz kotu olabilir ama kattigi ozellikler ssyesinde sony ben tebrik ediyorum gayet guzel ve hos tasarim yersiz yerden yere vuranlarda sanirim.x box fanlari pille oyun oynamanin neresi guzel o kadar sene x box kullandim online oynarken bitip durmasi son derece iflit edici bence bos yere haksizlik yapiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Ds 4 kac mAh

800

• quote:

Orijinalden alıntı: Guru_Meditation

Bu tip konuları okuyunca PS4 ten soğuyorum valla.Umarım sorunlar düzelir de ağız tadıyla alırız şu bulunmayan konsolu

Senin ps4 alip kendini sogutma git x box al bence kafan rahat olur gamepade bakipda makineden soguyan tek millet biziz sanirim oyunlar geldigi zaman burdaki cogu x box fan boyun agzinin suyu akacak ama :)))

• bilmiyorum dikkat eden var mı ama cihaz tamamen kapanmıyor galiba zira 3 çubuğa yeni düşmüş kolu şu anda açtım 2 çubuk gösteriyor . Ayrıca koca kasaya nasıl olurda 1500 ma lık pil sığdıramıyorlar anlamıyorum.
  • Işık çok gereksiz. Misal tomb raider da renkeler degişiyor ama gel gör ben ona bakmiyorum tamamen gereksiz.

Ama dokunmatik panel harika bence kullanabilirse oyun yapimcilari. Kolun hoparlörlerinden ses gelmeside hoş zaten onu ayarlardan kapama imkaniniz var.
    Benom için devrim gibi olan olay kulaklik cikisi ile ses almak gercekten harika ama o takiliyken sarz cok gidiyor cidden.
    Aldigindab berj kabluz oynadiğimi hatitlamiyorum hep kablo takiliydi

• quote:

Move özelliği katıyor. PS Eye kamera alırsan, gamepad hareketlerin sixaxis'ten daha gelişmiş şekilde algılanıyor.

Bunun dışında, oyundaki duruma göre ışık değişiyor ambiyans katıyor. Veya, çok sayıda DS4 farklı ışıkta yanıyor, kamera farklı algılıyor vs.
  • Işık kafasına göre renk değiştiriyor, oyun firması mı belirliyor bu renkleri acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsten -- 12 Şubat 2014; 7:04:17 >
  • Evet. Mesela HP düştüyse kırmızı oluyor, gibi.
    Veya ateş ederken yanıp söner. Güzel bir özellik.

Çoğumuz, pil ömrü için kapamayı tercih ederiz o ayrı.
  • Oynarken görünmüyor ki. Komple neon gamepad yapsalarmış

• Odayı ışıklandırıyor yine de. Karanlıktayken duvarda görürsün renkleri :)
  • Kırmızı yanınca korkuyorum acaba birşey mi oldu diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.