|
İki saatliğine kısırlık: Erkekler için yeni doğum kontrol hapları %100 koruma sağlıyor

-
-
İnsan deneylerini nasıl yapıcaklar acaba
-
Oh be nihayet, balonla bağlamak dışında akıllıca bir çözüm ürettiler.
-
Kullanıcı yorumyarını bekliyoruz.
-
Bizden geçti çocuklarımız için inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben olsam kullanmam. He gerçi seks yapmayarak en iyi korunmayı sağlıyoruz o ayrı.
Kadınlar da doğum kontrol haplarının ne yaptığı daha yeni ortaya çıkıyor. O yüzden vücudün düzenini bozmamak en iyisi.
-
Çocuk istemiyorsan vasektomi yaptırmak en iyi çözüm, kafa rahat olacak. Zaten bu ilaç içinde 3 yıl içerisinde insanlar üzerinde deneyi başlayacak, tahminen 8 yıl'a piyasada olur deniyor, ölme eşşeğim geber.
-
Kendime böyle kötülük yapamam riske giremem eski usul balon en iyisi :)
-
Kadınlar kullanırken iyiydi
Fotodaki 3. Kısımdaki hapları bilerek mi hücum eden sperme benzetmişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 15 Şubat 2023; 21:16:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlığa baksan ilaç piyasaya çıkmaya hazır, içerikte daha yan etkiler belli değil, fareler kullanıyor.
-
2 saat arayla içersin. :)
-
2 saat çok dar bir pencere. Yan etkiler de önemli. Kondom yen etki olmadan daha koruyucu hala. Üstelik hiç bir yöntem %100 diyemez.
İlaç 8 yıl içinde piyasaya çıkacakmış :-) O gün geldiğinde zaten benim artık bu ilaca ihtiyacım kalmayacak :-(
-
2 saat neyinize yetmiyor, 2 saat gir çık yapsan zaten penis yara olur.
-
Onunda geri dönüşü yok işte, ileride karar değiştirirsen geri dönüşü olmuyormuş. Kanallar kesildiği için mutlaka sızdırma yapıyormuş ve bu da sıkıntılı bir durum. Bu kararı verenler çocuk olayını tamamen unutmalı.
-
3 dakikalık versiyonunu çıkarırlarsa yok satar
-
"Sekiz yıl içinde piyasaya sürülebilir"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu stres ortamında yurdum insanı krikoyla iş görüyor zaten hapa mapa ihtiyaç yok
Başlığa baksan ilaç piyasaya çıkmaya hazır, içerikte daha yan etkiler belli değil, fareler kullanıyor.
|
Ben olsam kullanmam. He gerçi seks yapmayarak en iyi korunmayı sağlıyoruz o ayrı.
Kadınlar da doğum kontrol haplarının ne yaptığı daha yeni ortaya çıkıyor. O yüzden vücudün düzenini bozmamak en iyisi. |
Çocuk istemiyorsan vasektomi yaptırmak en iyi çözüm, kafa rahat olacak. Zaten bu ilaç içinde 3 yıl içerisinde insanlar üzerinde deneyi başlayacak, tahminen 8 yıl'a piyasada olur deniyor, ölme eşşeğim geber. |
Dış mihraklar 2053 ü engellemek için yapmış olabilir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X