Şimdi Ara

DualShock 4 Diyalize Bağlı Hasta Gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
7.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahtan koltuğun hemen yanında priz var ayfonun şarj etme adaptörüne kabloyu takıyorum rahat rahat oynuyorum mis
  • Oooo ışığıda var harika bir özellik diyenler vardı.
  • bende de L1 tuşu bazen takılıyor sinir ediyor adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodostre

bende de L1 tuşu bazen takılıyor sinir ediyor adamı

Icini acmayi dusunuorum yoksa oyun oynanmiyo ozellikle de fifa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ds3 herzaman daha avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Dualshock 3'ü ilk aldığımda şarjı uzun uzun saatler gidiyordu ama son 1 - 1.5 yıldır oyunlarda sadece yarım küsür saat dayanıyor.

Dualshock 4'ün şarjı şimdiden 5 - 6 saat gidiyorsa Allah bilir kullanıma bağlı olarak 3-4 sene sonra kaç saat dayanır.
    Gamepad'in arkasındaki ışık isteğe bağlı olarak açılıp / kapatılabilmeli.

Dakika olmasın o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 11 Şubat 2014; 0:46:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

Sarj olayi ayri di dertken bide eklem yerleri catir cutur etmeye basladi.iki gamepadin de analoglari soyuldu ve birinin de l1 tusu takilmaya başladı. Sony den alisik olmadığımız seyler bunlar.Su an icin tamamen hayal kırıklığı.

L1 sorunu bendede 2 dualshock4'de bas gosterdi. Cok kisa takilma ve zor basiliyor diger tuslara gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Dakika olmasın o

Dakika neyine yetmez öğretmen Addidas?
    />
    Okulda minik minik dişsiz öğrenciler ile ilgilenmekten (
    />
    ) Playstation'a fırsatın kalıyor mu ki?

• Başlık çok iyimiş

Ds3'e göre az evet, 8 senedir pil teknolojisinin ne kadar gelişmediğini de gözümüze soktular.
  • led ışığı, dokunmatik yüzey, hoparlör, Sony ne çok seviyorsun kollara gereksiz özellikler eklemeyi. sixaxis ekledinde ne oldu ps3 koluna. şu kolu bi rahat bıraksan artık diyorum. ms ye bakın kola titreşimden başka bir şey eklemiyor ve pilli diye alay edenler oluyor. bence pilli olması daha iyi. şarj bittimi dolmasını bekliyorsun ama pil bittimi hemen değiştirip devam ediyorsun. aptal olan ms mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

led ışığı, dokunmatik yüzey, hoparlör, Sony ne çok seviyorsun kollara gereksiz özellikler eklemeyi. sixaxis ekledinde ne oldu ps3 koluna. şu kolu bi rahat bıraksan artık diyorum. ms ye bakın kola titreşimden başka bir şey eklemiyor ve pilli diye alay edenler oluyor. bence pilli olması daha iyi. şarj bittimi dolmasını bekliyorsun ama pil bittimi hemen değiştirip devam ediyorsun. aptal olan ms mi?

Katılmamak elde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Dakika olmasın o

Dakika neyine yetmez öğretmen Addidas?
    />
    Okulda minik minik dişsiz öğrenciler ile ilgilenmekten (
    />
    ) Playstation'a fırsatın kalıyor mu ki?

Benim öğrencilerin maşallahı var ya. Çoğu bu sene veya seneye ygsye girecek kısmet ise, yani ellerinden öperler
    Bu arada şu YGS geçsin de bayağı boş vaktim oluşacak artık bende belki bir ps4 çekerim artık

• Sony gamepad yapmayi beceremiyor

• valla ilerleyen zamanlarda 1600 ma lık bir ds4 çıkacağını düşünüyorum bu sorunu ortadan kaldırmak için

• Ds 4 kac mAh

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

led ışığı, dokunmatik yüzey, hoparlör, Sony ne çok seviyorsun kollara gereksiz özellikler eklemeyi. sixaxis ekledinde ne oldu ps3 koluna. şu kolu bi rahat bıraksan artık diyorum. ms ye bakın kola titreşimden başka bir şey eklemiyor ve pilli diye alay edenler oluyor. bence pilli olması daha iyi. şarj bittimi dolmasını bekliyorsun ama pil bittimi hemen değiştirip devam ediyorsun. aptal olan ms mi?

Ben msden ps4 ile gecis yapan biri olarak katilmiyorum.

Ps4 kutusundan standart kablo cikiyor, bitince pil kabloya tak devam et.

Msde ise menu pause oluyor bitince kolu sokup pil takiosun. Online ortamda olmasini istemem sahsen.

• quote:

Benim öğrencilerin maşallahı var ya. Çoğu bu sene veya seneye ygsye girecek kısmet ise, yani ellerinden öperler
    Bu arada şu YGS geçsin de bayağı boş vaktim oluşacak artık bende belki bir ps4 çekerim artık

Eyvallah Addidas. Bu arada arada ben seni ilk okul öğretmeni diye biliyordum. Yanlış mı biliyor muşum?

Şimdiden hayırlı olsun PS4'ün.

• birde kulaklık takınca ds4 tam rezalet full dolu halde 3 saat de bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

Oooo ışığıda var harika bir özellik diyenler vardı.

geceleri tuvalete giderken işe yarıyor ama
  • Ben 2. DS4 aldım öbür türlü idare edilebilecek gibi değil şimdi sorun yok birbirlerini ikame ediyorlar ama çok çok az gidiyor şarj normal değil yani o led ışık hakikaten gereksiz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.