Şimdi Ara

Dual cold hearted dagger 8 iş yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 81 lvl cz charı için dual +8 cold hearted dagger yapar mı?

Takı olarak dual eme,iron set,dual legionnaire band +1 var.

Biliyorum cold8 sol el itemi fakat dual olursa iş görür mü merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 17 Mart 2010; 18:55:47 >

• Şu ana kadar dual CHD+8 kullanan görmedim. Ama sherion+8 cold dagger+8 kullanana çok denk geldim.
    Sordugum zaman niye böyle yaptın diye, Gelen cevap şu oldu.
    Yüzükleri ice verenlerden tercih ettim, daggerlarıda ice damageli olanlarla birlikte kombine edince, diğer daggerlara oranla daha fazla verim aldım dediler.
    Ha sen şimdi dual cold dagger takipta, dual lego+1 takarsan abes kaçar. Eğer dual chd yapacaksan yüzüklerinin Shio tears +3 olması gerekmekte...
  • +8 shard ve +8 chd iyi iş görüyor +8 chd ii item ama dualı ben tavsiye etmem sol el itemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Şu ana kadar dual CHD+8 kullanan görmedim. Ama sherion+8 cold dagger+8 kullanana çok denk geldim.
    Yüzükleri ice verenlerden tercih ettim, daggerlarıda ice damageli olanlarla birlikte kombine edince, diğer daggerlara oranla daha fazla verim aldım dediler.
    Ha sen şimdi dual cold dagger takipta, dual lego+1 takarsan abes kaçar. Eğer dual chd yapacaksan yüzüklerinin Shio tears +3 olması gerekmekte...

Yüzüklerin shio olmasıyla cold ve sherion un glacier damage olmasında hiç bir alaka yok.O yüzükler glacier vuran skillerde işe yarar.Mesela glacier mage shio takarsa her vurduğu glacier skili için ona yarar sağlar.Ama bu asasta öyle değildir.Mesela hell breaker 8 kullanan bir warrior neden flame ring takmaz?Çünkü bir bağıntı yok...

Neyse vazgeçtm zaten

• bana göre sağ eldeki dagger her zaman atağı en yüksek daggerlardan biri olmalı
  • chd her ele takılır en sevdiğim silahtır. çok seridir genelde asaslar sağ eli kullanır bu yüzden sağ ele seri silah lazım ee tabiki chd (: pvp serverlarda dual chd +9 kullanırım ve hep naziden aşşağı simge'ye düşmem uskodada farklı deildir bu dual +8 chd kral itemdir almanı tavsiye ederim.
  • kaç yıldır tartışılan konu..Sağ ele AP yi uçuracak item lazım..raum olabilir shard olabilir md 9 olabilir cleaver olabilir..sol elde yarı yarıya düşüyordu ap bildiğim kadarıyla daggerin verdiği ap olarak..Onu kapatmak içinde daggerin dex vermesi lazımki yukarıya çekebilesin olayı..Dark vane sol el için vazgeçilmezdir bana göre (+8) sonra chd gelir..en iyisimi md +9 dv +8 yaparsın..Hiç yapamazsan raum +7 +8 dv yaparsın..Ama chd +8 dual saçma kaçar bana göre..Yediği hp cabası..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CHD ' ın seriliğinin diğer daggerlardan hiçbir farkı yoktur..CHD sol el itemidir , -8 hp bonus 81 lvl asas'ı pek etkilemesede -16 hp bonus önemi bir dezavantajdır, gerek yoktur .. CHD , DW gibi itemler dual kullanılmaz .. Egonu tatmin etmek için takarsan orası ayrı tabiki .. +8 CHD yerine sağ eline +8 excep shard ya da +9 Cleaver önerebilirim ..
  • shio tearslar sadece r damegede etki eder sherionla chd kullanırsan r ile adamları yavaşlatabilirsin
    yada archeryde ki ice shotta
  • Ben gördüm Logos'da xdgaffurxd dual 8 cold, +3 dual shio dmgler gayet sağlam. Ama iş shioda bitiyor.
  • 9md 8 chd ile aldıgından daha az verim alırsın.Glacier dmg e güvenipte dual chd kullanılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

9md 8 chd ile aldıgından daha az verim alırsın.Glacier dmg e güvenipte dual chd kullanılmaz.

Ben zaten glacier damage için almıyorum.

Hem club 7 anti def var.hem resistler var.Hp kırıyor ama hp sorunum yok
  • İyide 16hp düşürüyor.Resis ve club def veriyor ama .Atagın aşagı yukarı 100 ila 200 arasında düşücek
  • md9 unu ne yaptın ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

md9 unu ne yaptın ? :)

Onu sattm 45 gb ye
  • valla arkadasım chd +8 kullandım sol ele begenmedım onu sattım +3 rbth dw aldım daha guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay06ankara -- 17 Mart 2010; 22:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

md9 unu ne yaptın ? :)

Onu sattm 45 gb ye

Hayırlı olsun umarım iyi değerlendirirsin dikkat et şu gb olaylarından başın yanmasın
  • Cold 8 i sağ ele md9 u sol ele al.Tekrar al md 9
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Şu ana kadar dual CHD+8 kullanan görmedim. Ama sherion+8 cold dagger+8 kullanana çok denk geldim.

vay be aga adamlara bak oyunu cozmusler ben bosa oynuyomusm demekki 6 senedir
  • Dual kullanılacak item değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.