Şimdi Ara

Cepten Knight Online Oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere telefondan Knight Online Giriş anlatıcağim ama her telefon için geçerli değildir.

ANLATIM

illaki Dokunmatik olacak diye birşey yok telefonunuza güveniyorsanız hızlıysa bu olay geçekleşebilir Geçiyorum anlatmaya

1- Bilgisayarınıza Teamweiwer 6 Kurun
    2- Telefonunuza Teamweiwer 6 Kurun
    3- Bilgisayarınıza Kurduğunuz Teamweiwer' i açın
    4- Telefonunuzdan Teamweiweri açın
    5- Bilgisayardaki Teamweiwer İP ve Şifresini Telefonunuza Yazarak Giriş Yapın.
    6- Bilgisayarınız açık olmak zorundadır..

Hayırlı Olsun

Not: Fazla uğraşmayın bu sadece pazar kurmak veya bir charınızı açıp diğer telefondan açtıgınız charı kasmak için kullanılabilir yani PK atmak gibi bir lüksünüz yok

Önemli : Teamweiweri telefonunuza bilgisayardan atarak değil telefonun internetınden baglanarak googledan indiriniz aksi takdirde çalışmaz boşa zaman harcarsınız

Kasarmı ?

Tabii biraz kasacaktır ama aşırıya kaçmayın gidip exp kasıp atak yapıcam demeyin imkansız sadece pt de durursunuz ufak şeyler ticarette çok işe yarar

Kasmaması İçin Ne Önerirsin?

Oyuna Girince Charı Kuş bakışına alın sonra telefondan girin daha az kasar çok kullanışlı olur

Telefonuma Herhangi bir virüs,trojan girermi

Böyle birşey imkansız hatta söylemeyi unutmamalıyım teamweiwerin kendi sitesinden indirmeye özen gösterin

ALINTIDIR YARARLI BİŞİ OLUR DİYE PAYLAŞTIM LEGAL MULTİ :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cepten Knight Online Oynama

Günümüz teknolojisi sayesinde artık istediğiniz yerden ve zamanda Knight Online oynayabilirsiniz. Mobil cihazlarınızla Knight Online'a bağlanarak oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Telefondan Knight Online Oynama

Knight Online'ı telefondan oynamak için öncelikle oyunun mobil sürümünü indirmeniz gerekmektedir. Oyunun resmi mobil uygulaması hem iOS hem de Android cihazlar için mevcuttur. Uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra oyun hesabınızla giriş yapabilirsiniz.

Knight Online Telefondan Kontrol

Mobil uygulama, oyunun PC sürümüne kıyasla optimize edilmiş kontroller sunar. Ekran üzerindeki sanal kumandaları kullanarak karakterinizi hareket ettirebilir, saldırabilir ve yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Knight Online Mobil Özellikleri

Knight Online'ın mobil sürümü, PC sürümündeki birçok özelliği içerir:

• Karakter oluşturma ve özelleştirme
    • PvE ve PvP görevleri
    • Kale savaşları
    • Lonca sistemi
    • Ticaret ve zanaat

Knight Online Telefondan Oynanır mı?

Evet, Knight Online telefondan oynanabilir. Mobil uygulama, oyunu sorunsuz bir şekilde oynamanıza olanak tanır ve PC sürümüyle aynı oyun deneyimini sunar.

Knight Online Telefon

Knight Online'ı telefondan oynamak için uygun bir akıllı telefona ihtiyacınız vardır. Oyun, en az 2 GB RAM ve Android 5.0 veya iOS 10.0 veya üstü işletim sistemi gerektirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence gereksiz pc dururken telefonda ko..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

bence gereksiz pc dururken telefonda ko..

Tamamda kardeşim amaç 2 ko açmak sonucunda legal olarak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenHell77

quote:

bu şekilde 2 ko açılmaz

bilgisayarda açık olan ko yu yönlendiriyosun zaten bilgisayarda 2. bi ko açmıyorsun
  • Şuan 2 çardan takır takır oynuorum . Camera alırsam ss atarım .
  • quote:

quote:

ben amaçtan bahs etmiyorum sadece knight online ı telefondan oynanmasını bahs ediyorum kardeşim gereksiz...
  • quote:

quote:

quote:

ben amaçtan bahs etmiyorum sadece knight online ı telefondan oynanmasını bahs ediyorum kardeşim gereksiz...

Öyle diosan öyle olsun bakalım ama isteyen deneyebilir hiç farketmez .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Demek...
    17 yıl önce açıldı
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 chari nasil kasiyorsun ya ?

Teamwiever bilgisayari yonlendirmek icin degil mi ?

Benim tel 3gs. Telden bir char baska bir seyden bir chara girme sansim var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığın sadece bilgisayar ekranını telefona aktarmak.2 K.O. açamazsın oyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Yaptığın sadece bilgisayar ekranını telefona aktarmak.2 K.O. açamazsın oyle.

Bende öyle biliyordum.

• Anlatılan yöntemin legal multiclient ile uzaktan yakından alâkası yok. Bu yöntemi dışarıdayken pazardaki charımı kontrol etmek için kullanıyorum, başka da bir işe yaramıyor diyebiliriz.
  • çok işe yarar bşi deil ama yinede faydalı bilgi
  • Teamwiewer nasil 1 pcden 2 pc.yapsin teamwiewer sadece ekrani gosterir bide bi kac biseybdaha vsr

• quote:

Merhaba arkadaşlar sizlere telefondan Knight Online Giriş anlatıcağim ama her telefon için geçerli değildir.

ANLATIM

illaki Dokunmatik olacak diye birşey yok telefonunuza güveniyorsanız hızlıysa bu olay geçekleşebilir Geçiyorum anlatmaya

1- Bilgisayarınıza Teamweiwer 6 Kurun
    2- Telefonunuza Teamweiwer 6 Kurun
    3- Bilgisayarınıza Kurduğunuz Teamweiwer' i açın
    4- Telefonunuzdan Teamweiweri açın
    5- Bilgisayardaki Teamweiwer İP ve Şifresini Telefonunuza Yazarak Giriş Yapın.
    6- Bilgisayarınız açık olmak zorundadır..

Hayırlı Olsun

Not: Fazla uğraşmayın bu sadece pazar kurmak veya bir charınızı açıp diğer telefondan açtıgınız charı kasmak için kullanılabilir yani PK atmak gibi bir lüksünüz yok

Önemli : Teamweiweri telefonunuza bilgisayardan atarak değil telefonun internetınden baglanarak googledan indiriniz aksi takdirde çalışmaz boşa zaman harcarsınız

Kasarmı ?

Tabii biraz kasacaktır ama aşırıya kaçmayın gidip exp kasıp atak yapıcam demeyin imkansız sadece pt de durursunuz ufak şeyler ticarette çok işe yarar

Kasmaması İçin Ne Önerirsin?

Oyuna Girince Charı Kuş bakışına alın sonra telefondan girin daha az kasar çok kullanışlı olur

Telefonuma Herhangi bir virüs,trojan girermi

Böyle birşey imkansız hatta söylemeyi unutmamalıyım teamweiwerin kendi sitesinden indirmeye özen gösterin

ALINTIDIR YARARLI BİŞİ OLUR DİYE PAYLAŞTIM LEGAL MULTİ :)

Hocam hangi telefonlarda geçerli ? Bende Huawei IDEOS X5'im var,buna olur mu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.