+7 woe mi iyidir yoksa +7 scorching staff mı iyidir nedenini de yazarsanız sevinirim
'+7 scorching staff' derim.Neden dersen de mageler yürüyen np olarak adlandırılır.Biraz sağlam olursan daha iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: 4LiFeStyLe
'+7 scorching staff' derim.Neden dersen de mageler yürüyen np olarak adlandırılır.Biraz sağlam olursan daha iyi olur
eğer gider mp bonus giyerse +8 paper setle görev takılarıyla inersen cz ye ardreama yürüyen np olursun aynı şey bp içinde geçerlidir
sen hayatında mage görememişsin
BANA SCORCHİNG STAF GİBİ GELİYOR.
yarı int. mage icin bence ikiside bulunmalı ascrching ap olarak iyi +72 magede saglam vurur ama woe de de 78 flame damage var ve master 15 acıksa 1 noova 2 metor atabilme şansına sahip olursun bu sayede nt de cok avantajın olur.birde scorching +5 dd veriyor 1vs 1 de cok güzel bir avantaj saglar umarım yardımcı olmusumdur
saolun beyler
woe7 daha fazla vuruyor ama dd5 hp5 için scorfing 7 derim
int mage isen ve 60+ isen kesinlikle elixir 8 woe daha çok half paperlara göre bişey..scorchingde aynen öle..woe mi scorching dersen bence de scorching [ yazması ne zor ya en iyisi woe olsun ne güzel 3 harf ]
KARDESİM ÖRNEĞİN BENDE SCORCİNG STAF VARDI AMA ALALI 3 GÜN OLMADAN SOYULDUM
saçma semi pet te woe en iyisi 160 int +verirr pet olursan en iyisi hell blood scorhing sonra elixir kafadan sallama yorumlar yapma ve öyle bir sallamışki millet 5 hp sana en fazla 55 hp olarak döner 5 dd de 1k yiceğine 950 yersin çok sağlam oldunuz bravo hurafe sıralamalar deneyen bilir
quote:
Orjinalden alıntı: arseniCem
quote:
Orjinalden alıntı: 4LiFeStyLe
eğer gider mp bonus giyerse +8 paper setle görev takılarıyla inersen cz ye ardreama yürüyen np olursun aynı şey bp içinde geçerlidir
sen hayatında mage görememişsin
Biraz kelimesini görmemişsin sanırım
Forever Woe bence yaw.Aşığım ona :)
quote:
Orjinalden alıntı: selim356000
Forever Woe bence yaw.Aşığım ona :)
bu kadar bağlanma arkadaşm
yalnız beyler şöyle bir sorun var ben ardream çar yapmak istiyorum manesdede dd 25 fln yok ondan yarı paperım dd 15 de takamıom ne yapmam lazım scorching mi woe mi
quote:
Orjinalden alıntı: dasbilgisayar2 quote:
Orjinalden alıntı: svs07
damage açsından;
hell blodd>scorhing>elixir>woe
saçma semi pet te woe en iyisi 160 int +verirr pet olursan en iyisi hell blood scorhing sonra elixir kafadan sallama yorumlar yapma ve öyle bir sallamışki millet 5 hp sana en fazla 55 hp olarak döner 5 dd de 1k yiceğine 950 yersin çok sağlam oldunuz bravo hurafe sıralamalar deneyen bilir
ben damage açısından karşılaştırdım.elimde hem elixir hem oasis var.oasis daha çok vuruyor bilip bilmedem sen yorum yapma.ztn 160 int vermiceksen elixir tutamazsın ben pet mageye göre yorumladım
anlayan anladı kıvırma herkes biliyo hangisin daha çok vurduğunu
kıvırmıyorum ki elixirla scorhingi kullanabilcek bi mage 160 int vermiştir.160 int veren mage için de sıralama böledir.
ya siz benim son soruma cvp verin
alnız beyler şöyle bir sorun var ben ardream çar yapmak istiyorum manesdede dd 25 fln yok ondan yarı paperım dd 15 de takamıom ne yapmam lazım scorching mi woe mi
quote:
Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy
ya siz benim son soruma cvp verin
alnız beyler şöyle bir sorun var ben ardream çar yapmak istiyorum manesdede dd 25 fln yok ondan yarı paperım dd 15 de takamıom ne yapmam lazım scorching mi woe mi
scorhingdaha fazla vurur hem de dd ihticacını biraz da olsa kapatır.woe daha az vurur ama bonuslar çok güzel.tercih senin