Şimdi Ara

+7 woe mi iyidir yoksa +7 scorching staff mı iyidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +7 woe mi iyidir yoksa +7 scorching staff mı iyidir
    nedenini de yazarsanız sevinirim

• '+7 scorching staff' derim.Neden dersen de mageler yürüyen np olarak adlandırılır.Biraz sağlam olursan daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4LiFeStyLe

'+7 scorching staff' derim.Neden dersen de mageler yürüyen np olarak adlandırılır.Biraz sağlam olursan daha iyi olur

eğer gider mp bonus giyerse +8 paper setle görev takılarıyla inersen cz ye ardreama yürüyen np olursun aynı şey bp içinde geçerlidir

sen hayatında mage görememişsin
  • BANA SCORCHİNG STAF GİBİ GELİYOR.
  • yarı int. mage icin bence ikiside bulunmalı ascrching ap olarak iyi +72 magede saglam vurur ama woe de de 78 flame damage var ve master 15 acıksa 1 noova 2 metor atabilme şansına sahip olursun bu sayede nt de cok avantajın olur.birde scorching +5 dd veriyor 1vs 1 de cok güzel bir avantaj saglar umarım yardımcı olmusumdur
  • saolun beyler
  • woe7 daha fazla vuruyor ama dd5 hp5 için scorfing 7 derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • int mage isen ve 60+ isen kesinlikle elixir 8 woe daha çok half paperlara göre bişey..scorchingde aynen öle..woe mi scorching dersen bence de scorching [ yazması ne zor ya en iyisi woe olsun ne güzel 3 harf ]
  • KARDESİM ÖRNEĞİN BENDE SCORCİNG STAF VARDI AMA ALALI 3 GÜN OLMADAN SOYULDUM

DİKKATİNİ ÇEKERİM BEN SCORCHİNG STAFF İLE 45 LWL MAGEDE "R" İLE 200 DAMAGE FELAN YİYORDUM.BENCE SCORCHİNG STAFF GAYET GÜZEL.İYİ DAMAGE ALIR.BİRDE ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ 5 DAGGER DEFANS VERİYOR BUDA ROGUE LER SANA NORMALDEN AZ VURCAK ANLAMINA GELİYOR.
  • damage açsından;

hell blodd>scorhing>elixir>woe
  • quote:

Orjinalden alıntı: svs07

damage açsından;

saçma semi pet te woe en iyisi
    160 int +verirr pet olursan en iyisi hell blood scorhing sonra elixir kafadan sallama yorumlar yapma ve öyle bir sallamışki millet 5 hp sana en fazla 55 hp olarak döner 5 dd de 1k yiceğine 950 yersin çok sağlam oldunuz bravo hurafe sıralamalar deneyen bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

quote:

Orjinalden alıntı: 4LiFeStyLe

'+7 scorching staff' derim.Neden dersen de mageler yürüyen np olarak adlandırılır.Biraz sağlam olursan daha iyi olur

eğer gider mp bonus giyerse +8 paper setle görev takılarıyla inersen cz ye ardreama yürüyen np olursun aynı şey bp içinde geçerlidir

sen hayatında mage görememişsin

Biraz kelimesini görmemişsin sanırım

• Forever Woe bence yaw.Aşığım ona :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim356000

Forever Woe bence yaw.Aşığım ona :)

bu kadar bağlanma arkadaşm
  • yalnız beyler şöyle bir sorun var ben ardream çar yapmak istiyorum manesdede dd 25 fln yok ondan yarı paperım dd 15 de takamıom ne yapmam lazım scorching mi woe mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dasbilgisayar2
    quote:

Orjinalden alıntı: svs07

damage açsından;

saçma semi pet te woe en iyisi
    160 int +verirr pet olursan en iyisi hell blood scorhing sonra elixir kafadan sallama yorumlar yapma ve öyle bir sallamışki millet 5 hp sana en fazla 55 hp olarak döner 5 dd de 1k yiceğine 950 yersin çok sağlam oldunuz bravo hurafe sıralamalar deneyen bilir

ben damage açısından karşılaştırdım.elimde hem elixir hem oasis var.oasis daha çok vuruyor bilip bilmedem sen yorum yapma.ztn 160 int vermiceksen elixir tutamazsın ben pet mageye göre yorumladım
  • anlayan anladı kıvırma herkes biliyo hangisin daha çok vurduğunu
  • kıvırmıyorum ki elixirla scorhingi kullanabilcek bi mage 160 int vermiştir.160 int veren mage için de sıralama böledir.
  • ya siz benim son soruma cvp verin

alnız beyler şöyle bir sorun var ben ardream çar yapmak istiyorum manesdede dd 25 fln yok ondan yarı paperım dd 15 de takamıom ne yapmam lazım scorching mi woe mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

ya siz benim son soruma cvp verin

alnız beyler şöyle bir sorun var ben ardream çar yapmak istiyorum manesdede dd 25 fln yok ondan yarı paperım dd 15 de takamıom ne yapmam lazım scorching mi woe mi

scorhingdaha fazla vurur hem de dd ihticacını biraz da olsa kapatır.woe daha az vurur ama bonuslar çok güzel.tercih senin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.