Binbaşı
08 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 121 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Şehir dışından derbi için geleceğim. Stada girişte powerbank-şarj aleti sıkıntı çıkartır mı?
Örnek verecek olursak Cane®

Şimdi logosunu gördüm, Manu bayrağına boyanmış
Beyler skype ile hiç bir problemim yok, fakat omegle'da karşı tarafdakini göremiyorum. 15-20 kişide belki 1-2 tanesini görebiliyorum. Bununla ilgili yardımcı edebilecek arkadaşlar varmıdır ?
Arkadaşlar sorunum başlıkta yazdığı gibi, bu problemin çözümü varmıdır ? Skype'da problem yaşamıyorum, omegle'da ise 15-20 kişiden 1-2 tanesi gözüküyor.
Traktörler eşliğinde, asker Bülent komutasında sürülmüş bi maçtır.!
Akşam arkadaşlarla toparlanıp, kahvede maçı seyrediyorduk. Caner'in frikik golüne kadar herşey yolunda gidiyordu. Makara muhabbet 10 numara, maçı alacağımıza dair inancımız tam. Olayı uzatmayıp, direk konuya giriyorum.
Malum frikik pozisyonunda, Caner ve Alves topun başına geçti. Buna artık totem mi diyeyim, talihsizlik mi diyeyim ne diyeyim bilemiyorum. Ben Alves frikiği atar, caner topun üzerinden atlar fake atar diye düşünüyorum. Alves'in vuracağını var sayarak, Caner bu frikiği gol yapsın kahveden çeker giderim arkadaşlar dedim. Abi Alves atladı, Caner vurdu gol olmazmı Kahvede ne kadar insan varsa, hepsi beni yılın totemcisi seçti diyebilirim. Utanarak oturdum, işi makaraya vurup ''Selçuğa'da gol attırayım mı lağn'' havalarındayım. Herneyse ikinci yarı, tekrar frikik oldu. Topun başında Caner var yine. Ulan Caner bunu da atsın yemin ediyorum kesicem kendimi dedim. Arkadaş topun direkte patlamasıyla içime böyle büyük bi ferahlık böyle kelebeklerin uçuşması, hani anadan doğma bi ferahlık oturdu. Kahvedekilerin ulan sen ne adamsın bea!? demeleri bi yana, bizim arkadaşların bana takılmaları bi yana, 2-1'in verdiği burukluk bir yana. Dün gece Caner sağolsun, kaygısız rahat bi uyku uyuttu bana
Hazır Cardozo geldi deniyorken Baroni'nin kalması içinde bi totem yapsan?
@Mishakal
İnternet tarayıcım sebebiyle, Crome'dan giriş yapamıyorum üyeliğime. Fakat Explorer'den rahatça giriş yapabiliyorum.

Crome'dan giriş yapabilmem için, neler yapmam gerekiyor ? Daha önce bu durumla karşılaşmış arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Hakkında
Forum İmzası:
Giydikçe uzar abiiiiii diyen tezgahtar, uzadıkça şekil alır ablaaa diyen kuaför, unut o kızı sana daha iyileri layık kankaaa diyen arkadaşların. Bunların hepsi aynı örgütün mensubudur..
Can`
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.623
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.200 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 416 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.