Şimdi Ara

kopazar.com dan alışveriş yapan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl arkadaşlar. Diğer sitelere göre daha ucuz. Daha önceden alışveriş yapan var mı ?

• sorun cıkabilir forumda gördügüm kadarıyla.mtcgame tavsiye ederim
  • Yapikredi yok sitede :S Kopazarda ne gibi sorunlar çıkabiliyor. Premiumda mesela ?

Daha önceki açılan eski tarihli konulara baktım. Herkes çok memnun kaldığını söylüyor. Ama bilmiyorum :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 18 Ekim 2010; 16:27:29 >
  • char alacaksan alma oradan kesinlikle charları alıyorsun 1 hafta içinde charını çalıyorlar birde seni suçluyorlar charı çaldırdın diye pişman olursun beş para etmez bir site
  • Gold pre için soruyorum.
  • kodlu ürünlerde bazen sorun çıkartıyorlar ve çok geç teslim ediyorlar. mtcgame bynogame gamesatis gibi siteler dururken kopazar ı neden tercih ediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

kodlu ürünlerde bazen sorun çıkartıyorlar ve çok geç teslim ediyorlar. mtcgame bynogame gamesatis gibi siteler dururken kopazar ı neden tercih ediyorsunuz ?

katılıyorum kodda sorun cıkarsa en az 2-3 saat içinde sana tekrar geri dönerler eziyet anlayacagın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

kodlu ürünlerde bazen sorun çıkartıyorlar ve çok geç teslim ediyorlar. mtcgame bynogame gamesatis gibi siteler dururken kopazar ı neden tercih ediyorsunuz ?

Ucuz oldugu icin tercih ettigini yazmıs.

Bence ucuzluguna kanma sonra elin bosa cıkabilir. Bkz ;

"Ucuz mal alıcak kadar zengin degilim.."
  • Tamamdır sorunsuz gold pre çektim.

Normalde premium alacağım zaman gamesatisi kullanıyorum fakat 31.80 civari olduğunu görünce. 35 Tl yatirmak istemedim. Bende ufak bir araştırma ile kopazar da daha ucuz olduğunu gördüm direk 30 yatırayım dedim. Neyseki problemsiz aldım. Gayet hızlıydı. Ama tekin bi yer değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 18 Ekim 2010; 23:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Tamamdır sorunsuz gold pre çektim.

Normalde premium alacağım zaman gamesatisi kullanıyorum fakat 31.80 civari olduğunu görünce. 35 Tl yatirmak istemedim. Bende ufak bir araştırma ile kopazar da daha ucuz olduğunu gördüm direk 30 yatırayım dedim. Neyseki problemsiz aldım. Gayet hızlıydı. Ama tekin bi yer değil sanırım.

mtcgame öneririm en ucuz kodlu ürünler genelde mtcgame'de olur ayrıca birçok atmden de havale ücreti ödenmiyor.
    kopazar'da kodlu ürünlerde bazen sorun çıkıyor ve düzeltmeleri günler alabiliyor.
  • internetten alım dahamı mantıklı yoksa direkt internet cafeye mi gitmek daha mantıklı 60 gb kadar bi miktar çekicemde öneriniz ? (in Akara)
  • Kopazar aşırı yavaş bir site tavsiye etmem.
  • Valla şaşırdım bana mı denk geldi nedir, gb aldım 5 dakika içinde teslim ettiler, kesn kodu aldığım zaman direk kod geldi 1 dk beklemedim.
  • Genel olarak internette okudğum kadarıyla hep kötülenen bi site, doğrudur da ama bana hiç o yanları denk gelmedi sanırım..
    Ya da karizma puanım yüksek olduğundan dolayı bi sorun yaşamadım..
  • Mtc den alicaktim ordada ucuzdu ama yapikredi leri yokmus. Yukarda bi arkadas sormus Internetten almak tabi ki daha mantikli. Sonucta cafecide internetten alip kari ile sana satiyo. Direk internetten guvenilir sitelerden alirsan daha hesapli almis olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.