Şimdi Ara

Dominos pizza kurye yolu bulamamış (30 dkyı geçti) edit: kaza yapmış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Napayım aradı beni yolu bulamadığını falan soyledi beleş oldu pizza parayı versem mi vermesem mi bilemedim tarif ettim yolu şimdi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne? -- 8 Eylül 2014; 20:23:26 >

• ilk önce pizzayı al 30dk geçti dersen yanarsın
  • Adamın yövmiyesinden gider o pizanın parası, yani adamın ekmeği ile oynamaya gerek yok ver gitsin parayı bence.

Edit: Yarın öbür gün görürüm o eksileyenleri ailelerini geçindirmek için nasıl para kazanılıyormuş anlarlar o zaman, bu devirde duyarlılık diye birşey kalmamış o kuryeler yetişmek için ne tehlikeler atlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertBsk -- 8 Eylül 2014; 20:03:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sonra onun maaşından kesilsin demi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın maaşından kesiliyor yav o da insan, belki babası vefat etmiştir, evde bekleyen bir annesi bir kardeşi vardır. Ekmeğe muhtaç durumda olmadığını ne biliyorsun. Boşver yap bir büyüklük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

Adamın yövmiyesinden gider o pizanın parası, yani adamın ekmeği ile oynamaya gerek yok ver gitsin parayı bence.

lan bi bitmediniz be.......

Kardeşim 30 dakikayı geçtiyse kesinlikle verme (!) kurye ısrar etcek almak için felan ama biraz sert çık.
  • Maaşindan kesilmiyor diye biliyorum sitede öyle yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler adam yolda kaza yapmış hemen getireyim derken motor çizilmiş falan pizzayı getirdi ama baya dağılmış pizza kolu falanda çizilmiş adamın üzüldüm baya
  • Şu kuryenin maaasindan kesilmiyor diyenlerin kafasini yasamak istiyorum.Hic bir sirket kar yapmazsa o ise girmez.Yani anlayacaginiz maddelerde bile kuryeden kesinti yapilmayacagi soylense bile kesilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

Adamın yövmiyesinden gider o pizanın parası, yani adamın ekmeği ile oynamaya gerek yok ver gitsin parayı bence.

lan bi bitmediniz be.......

Kardeşim 30 dakikayı geçtiyse kesinlikle verme (!) kurye ısrar etcek almak için felan ama biraz sert çık.

Bir insanın ekmek parasıyla oynamak ne zamandır doğru birşey oldu merak ediyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

Beyler adam yolda kaza yapmış hemen getireyim derken motor çizilmiş falan pizzayı getirdi ama baya dağılmış pizza kolu falanda çizilmiş adamın üzüldüm baya

Parayı verdinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

quote:

Beyler adam yolda kaza yapmış hemen getireyim derken motor çizilmiş falan pizzayı getirdi ama baya dağılmış pizza kolu falanda çizilmiş adamın üzüldüm baya

Parayı verdinmi

Evet vermesem ayıp olurdu adam kaza yapmış motorunun önü çizilmiş koluda kanıyordu büyükl ihtimal işten çıkaracaklar adamı motorla kaza yaptığı için
  • Parayı verdin mi?
  • quote:

lanet olsun
  • o pizzayı yiyemezdim bile
  • Hem para vermicektin hemde bide sen dovecektin neden gec kaldin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: exerion

o pizzayı yiyemezdim bile

Açım birader napayım kaza yapması onu bağlar beni değil 30 dakika içinde getirmezsen para vermem demiştim vermemeliydim aslında ama acıdım kaza yaptı diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

o pizzayı yiyemezdim bile

Açım birader napayım kaza yapması onu bağlar beni değil 30 dakika içinde getirmezsen para vermem demiştim vermemeliydim aslında ama acıdım kaza yaptı diye

sen bilirsin birader ye tabii,hepimizin kisiligi aynı olucak degil ya
  • maaşından kesılıyor
  • SSler geldi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.