Şimdi Ara

Dominos pizza kurye yolu bulamamış (30 dkyı geçti) edit: kaza yapmış) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan adamın yerinde olacam parayı cukka yaparım patronada kaza yaptım adam vicdansız çıktı vermedi derim nasıl ama :D sanki hep müdürler onu vuracak birazda kuryeciler geçirsin.
  • Aynısı Burger King'den hamburger siparişinde başıma geldi. 30 Dakika olayı yok onlarda ama meraktan arayınca kaza yaptığını söylediler üzüldüm gence.
  • Bu 30 dk olayını kim çıkardıysa cayır cayır yanar diğer tarafta inşallah. Adilikten başka bir şey değil. 30 dk dolsun diye zaman kollayanların da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bu 30 dk olayını kim çıkardıysa cayır cayır yanar diğer tarafta inşallah. Adilikten başka bir şey değil. 30 dk dolsun diye zaman kollayanların da

doğru düşünüyorsunuz, bu devirde kimse kimsenin halinden anlamıyor

• Yiyecem bunların 30 dakkasını, motorla en küçük hatada ölüm riski var. Yaralanmayı saymıyorum bile

• Dominos şu an iş guvenlii uzmanları tarafından ciddi şekilde eleştiriliyor ve baskı altında. Umarım bu saçma şeyi kaldırırlar.
  • Olum bu dominos konularında niye hep böyle bi kaos ortamı oluyor
  • abi hangi o. nun çocuğu böyle bir kampanya cıkarmıs yahu, kuryelerinkide can
  • quote:

Bu 30 dk olayını kim çıkardıysa cayır cayır yanar diğer tarafta inşallah. Adilikten başka bir şey değil. 30 dk dolsun diye zaman kollayanların da

http://www.dominos.com.tr/kurumsal/siparis-ve-hizmet-kosullarimiz.aspx

Kendileri çıkarmışsa? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

http://www.dominos.com.tr/kurumsal/siparis-ve-hizmet-kosullarimiz.aspx

Kendileri çıkarmışsa? :)

Onu diyorum işte, Allah cezalarını versin birileri masa başında karlılık arttıracak diye milletin canını tehlikeye atıyor. Bakın pizzacıların motorlarına ne kırmızı ne kural tanıyor yetiştireceğim diye. Kafasında en kral kask olsa ne yazar bir araba çarptığında. Ama hata yine devlette, böyle şeylere izin vermemesi gerekiyor. Yazık günah insanları oradan oraya beygir gibi koşturuyorlar, insani bir olay değil bir kere 30 dakikada yetiştirmeye çalışmak. Çok biliyorsa kuralı çıkaran kurye olsun.

• bi pizza kaç para ya bu kadar düşmeyin gençler kaliteli olun biraz, bedava mezar bulsanız gireceksiniz.

Konu sahibini bu işe katmıyorum parasını vermiş, belki adamın ilk tecrübesiydi panik yaptı kaza yaptı, yazık günah canından da olabilirdi, değer mi 20-30 tl için can almaya?
  • Keser döner sap döner,yemezsen et döner kuryenin hayatı söner.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

30 dk. olayına karşıyım, pizza alınca arayıp söylerim kurye acele etmesin yavaş gelsin diye. Forum biraz duyarlılık görsün.

Adam işte. Utanın, 5 kuruş için kuryelerin hayatını tehlikeye atanlar, utanın.

EKSİLEYEN BABA PARASI YİYORDUR!

(risk budur, arkandayım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

30 dk. olayına karşıyım, pizza alınca arayıp söylerim kurye acele etmesin yavaş gelsin diye. Forum biraz duyarlılık görsün.

Adam işte. Utanın, 5 kuruş için kuryelerin hayatını tehlikeye atanlar, utanın.

EKSİLEYEN BABA PARASI YİYORDUR!

(risk budur, arkandayım)

Bu düzen bozulacak!

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

Adamın maaşından kesiliyor yav o da insan, belki babası vefat etmiştir, evde bekleyen bir annesi bir kardeşi vardır. Ekmeğe muhtaç durumda olmadığını ne biliyorsun. Boşver yap bir büyüklük.

Gidin bi dominos 30 dakika anlaşmasını okuyun.Boş boş yorumlar atmayın beyler

Şu Mantığı anlamıyorum ya inanıyormusunuz siz orada yazanlara ? Yani orada yazıyor diye adam istemiyormu oluyor. Belki parasını kesmiyor ama belki işten çıkarma için uyarı alıyordur yada ne bileyim bir kısmı kesiliyordur vs. Onlarında olmadığı yazıyormu bari bu dominosun bilmem nesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

quote:

Adamın maaşından kesiliyor yav o da insan, belki babası vefat etmiştir, evde bekleyen bir annesi bir kardeşi vardır. Ekmeğe muhtaç durumda olmadığını ne biliyorsun. Boşver yap bir büyüklük.

Şu Mantığı anlamıyorum ya inanıyormusunuz siz orada yazanlara ? Yani orada yazıyor diye adam istemiyormu oluyor. Belki parasını kesmiyor ama belki işten çıkarma için uyarı alıyordur yada ne bileyim bir kısmı kesiliyordur vs. Onlarında olmadığı yazıyormu bari bu dominosun bilmem nesinde.

İnanmamam için bi sebep söyle.Anlaşma bu neden kabul etmeyelim.Orda yazanı söylüyorum sana ."Gecikme dolayısıyla hiçbir personelimizden kesinti yapılmaz"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

quote:

İnanmamam için bi sebep söyle.Anlaşma bu neden kabul etmeyelim.Orda yazanı söylüyorum sana ."Gecikme dolayısıyla hiçbir personelimizden kesinti yapılmaz"

İnanmaman için tek sebep biraz işletme bilgin olmasıdır. Maximum kâr için herşeyi yapar her işletme. Diyorum ya. Orada yazana inan maaşından kesinti yapmasın ancak işten atılması için 3 tane hak vermişte olabilirler. Bunun olmadığna dair bir kanıt yok değilmi yada benzeri birşeyin. Demek istediğim bu. Tamam maaştan kesinti yapmıyordur dediği gibi farklı şekilde çıkartıyordur onu. Belki fazla mesai belki tatili iptal etme. Yani ben şuna inanmam hiçbir işletme için :"istersen 100 kere sen geç götür pizzayı bedavaya gelsin sana zararı olmayacak ama zararı firma karşılayacak" Size mantıklı geliyormu

• MaxPayne? kullanıcısına yanıt
    Kardeş çoğu kişi yanlış biliyor o parası alınmayan pizzaları şirket ödüyor hiçbir şekilde çalışanın ücretinden kesilmiyor (ama) sen yinede ver çünkü müdür neden geç götürdün ne biçim elemasın diyip kovabilir riske etme adam bütün gün çalışıp yoruluyor ailesine ekmek götürüyor gerek yok yoksa kovmasa kovup kovamayacağını bilemessin ama ihtimal olduğun dan gerek yok ver parasını adam da mutlu olsun sende
  • Babanızın şirketi olsa böyle savunmazsınız ha

olaya gelirsek yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
  • Yazık.. Türkiye de duyarlı insan kalmamış gariban öğrenci çocuklarin bile parasına göz dikiyorsunuz sen evde keyif yapip o pizzani yerken onun maaşından kesiliyor ve binbir türlü zorluklarla getiriyor pizzayı sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.