Şimdi Ara

Dominos pizza kurye yolu bulamamış (30 dkyı geçti) edit: kaza yapmış) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
3
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın yarısını alıyorlar kuryeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence 5 10 dk gecmesi onemli degil iyi yapmissiniz adamlar zaten zor sartlar altinda calisiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

quote:

Adamın yövmiyesinden gider o pizanın parası, yani adamın ekmeği ile oynamaya gerek yok ver gitsin parayı bence.

lan bi bitmediniz be.......

Kardeşim 30 dakikayı geçtiyse kesinlikle verme (!) kurye ısrar etcek almak için felan ama biraz sert çık.

Bir insanın ekmek parasıyla oynamak ne zamandır doğru birşey oldu merak ediyorum?

ozaman öyle bi kural koymicakalr kardeşim bu kadar basit !
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adamın yövmiyesinden gider o pizanın parası, yani adamın ekmeği ile oynamaya gerek yok ver gitsin parayı bence.

lan bi bitmediniz be.......

Kardeşim 30 dakikayı geçtiyse kesinlikle verme (!) kurye ısrar etcek almak için felan ama biraz sert çık.

Bir insanın ekmek parasıyla oynamak ne zamandır doğru birşey oldu merak ediyorum?

Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ne ekmeği dostum madem öyle bir kampanya yapıyorlar tam süresinde getirecek 1 dakika geçse yine vermem işe girerken biliyor öyle bir kampanya olduğunu o zaman girmeyecek başka iş bulacak.......

• ilk siparişimde adam 1 saatde gelmişti birde çok sıcak dışarısı diye kola parası istemişti

acımayın
  • Lan bu forum bayagi komik olmaya basladi adam acikti pizza soyledi diye suclu ilan ettiler.Normalde parasini vermemesi gerekir ama kaza yapmis falan vermesi iyi olmus ama adamlar o pizzayi yemezdim yeme falan demis adami kotuler gibi,pizzaci abim hemen yemegini yesin diye dusunmuyo tabiki ve o para kesiliyosa ise girerken evet ben bu isi yaparim diyerek girmesi gerekir bu bizim degil markanin ayibidir ekmegiyle oynama falan ne demek

• Beyler bizim burdaki şube 30DK kuralımız yok diyor bunları şikayet edebilir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Adamın maaşından kesiliyor yav o da insan, belki babası vefat etmiştir, evde bekleyen bir annesi bir kardeşi vardır. Ekmeğe muhtaç durumda olmadığını ne biliyorsun. Boşver yap bir büyüklük.

Gidin bi dominos 30 dakika anlaşmasını okuyun.Boş boş yorumlar atmayın beyler

• Kuryenin aldığı ücret agari ücret yani o işi yapmasa yapabileceği iş dolu. En kötü çaycı olur bir yerde yine aynı maaşla. Ayrıca zaten pizza dağılmış pizzayı beğenmediğinde de ücreti iade aalbiliyorsun. Yani 2 sebebin var. Ben dominos'un hamur parçasına 20lira veriyorsam 30dk'da getirebilmesi için veriyorum. Eğer 45dk bekleyebilecek olsam dürümcüden 20liraya 2 2 tane dürüm ayran isterdim bu kadar basit. Ayrıca pizza kuryeleri kaza yaparak can verdiği için pizza yememek, ev inşaatında işçi öldüğü için evde oturmamaya, kot kumlama atölyesinde işçilerin akciğerleri iflas ettiği için kot pantolon giymemeye benzer. İş kazaları acı ve ne yazık ki oluyor. Ama ülkemizde işveren düzgün cezalandırılmadığı için bu şekilde yüklenir işçisine. Ben de bana taahüt edilen hizmeti alamazsam parasını vermem gerisi umrumda olmaz.
  • quote:

kurye bulundu
  • Sonuçta ayağına kadar getirmiş ne olursa olsun parasini veririm ben

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.21 Gigawatss

Beyler bizim burdaki şube 30DK kuralımız yok diyor bunları şikayet edebilir miyiz

Bazı şubeler diyor o şekilde. Yemeksepetine servisle ilgili şikayet yazın bence. Yemeksepetinden şubenin biriyle ilgili şikayet yazmıştım yarım saat sonra dominos bölge müdürü aradı, bedava pizza göndertti.

• adres tarifi var orda nasil bulamiyormus? 30 dkyi gecerse bedava alman lazim kurye ısrar edemez

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

30 dk. olayına karşıyım, pizza alınca arayıp söylerim kurye acele etmesin yavaş gelsin diye. Forum biraz duyarlılık görsün.

Helal olsun yönetici ceketli adam

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

30 dk. olayına karşıyım, pizza alınca arayıp söylerim kurye acele etmesin yavaş gelsin diye. Forum biraz duyarlılık görsün.

Adam işte. Utanın, 5 kuruş için kuryelerin hayatını tehlikeye atanlar, utanın.

Eyvallah.
  • Paranın dörtte birini alıyorlar kuryeden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç sende adresi zor bulunan eve taşınmışsın.
  • yemek vermiyorlarmış, aç bırakıyorlarmış kuryeyi
  • Tamam sonuçta adamın 30 dakika içinde hayatını hiçe sayarak getirmesi hoş bir şey değil ama herkes birilerine acırsa ortada kural,kanun kalmaz.İki gün sonra siz acınacak duruma düşersiniz.Bu durum Avrupada olsa kuryenin falan kimse umurunda olmaz.Madem 30 dakikadan geç getireceksin öyle bir kural koymayacaksın.Kuryeler de bazen bu durumu suistimal edebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.