Şimdi Ara

Dominos pizza kurye yolu bulamamış (30 dkyı geçti) edit: kaza yapmış) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
3
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kere de benim başıma geldi bu, 1 saatte geldi,

adam abi kusura bakma yağmur var dışarda sırılsıklam oldum diyor, üstüne bakıyorum kupkuru, camdan dışarı bakıyorum dışarda güneş yakıyo

senin yalanını yiyim dedim verdim parasını
  • Kardeş adamın maaşından gitcek parayı vermezsen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşından falan kesilmiyor uydurmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

bi kere de benim başıma geldi bu, 1 saatte geldi,

adam abi kusura bakma yağmur var dışarda sırılsıklam oldum diyor, üstüne bakıyorum kupkuru, camdan dışarı bakıyorum dışarda güneş yakıyo

senin yalanını yiyim dedim verdim parasını

Bizimki yolu bulamamış sorna yetiştireyim derken birde kaza yapmış işten çıkarırlarmı kı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

Adamın yövmiyesinden gider o pizanın parası, yani adamın ekmeği ile oynamaya gerek yok ver gitsin parayı bence.

lan bi bitmediniz be.......

Kardeşim 30 dakikayı geçtiyse kesinlikle verme (!) kurye ısrar etcek almak için felan ama biraz sert çık.

Bir insanın ekmek parasıyla oynamak ne zamandır doğru birşey oldu merak ediyorum?

Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ne ekmeği dostum madem öyle bir kampanya yapıyorlar tam süresinde getirecek 1 dakika geçse yine vermem işe girerken biliyor öyle bir kampanya olduğunu o zaman girmeyecek başka iş bulacak.......

• quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

Şu kuryenin maaasindan kesilmiyor diyenlerin kafasini yasamak istiyorum.Hic bir sirket kar yapmazsa o ise girmez.Yani anlayacaginiz maddelerde bile kuryeden kesinti yapilmayacagi soylense bile kesilir.

+1 adam kendi yemeyecek bir alt tabakasında mı adama mı verecek sanıyorsunuz

/>
  • pizzabulls
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

Beyler adam yolda kaza yapmış hemen getireyim derken motor çizilmiş falan pizzayı getirdi ama baya dağılmış pizza kolu falanda çizilmiş adamın üzüldüm baya

Parayı verdinmi

Evet vermesem ayıp olurdu adam kaza yapmış motorunun önü çizilmiş koluda kanıyordu büyükl ihtimal işten çıkaracaklar adamı motorla kaza yaptığı için

İyi yapmışsın. üzüldüm ben de

• Yahu 5-10 dk geç kalsa ne olur,kelle koltukta iş yapıyor zaten adamlar üstlerine gelmeyin bu kadar kuryelerin.
  • Oha konu efsane ..
  • Ulan biraz arastirin.Dominosta ne yazıyor.CALISANLARIN MAASINDAN KESILMIYOR!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

o pizzayı yiyemezdim bile

Ne kadar ust duzey duygusal adamlar varmis bu forumda.
    İse girerken kabul ederek giriyorsun bunlari kimse zorla almiyor. İnsaatlarda, şantiyelerde adamlar canini ortaya koyup calisiyor. Bir yanlis adim atsa dusecegi mesafenin farkinda. Siz kalkmis 2 pizzaci haber oldu diye pizzayi yiyemezdim falan diyosunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşından kesildiğini düşünmüyorum şahsen ben de geçse bedava diye kavga ederdim (Not:tabii kaza filan varsa o zaman farklı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

o pizzayı yiyemezdim bile

Ne kadar ust duzey duygusal adamlar varmis bu forumda.
    İse girerken kabul ederek giriyorsun bunlari kimse zorla almiyor. İnsaatlarda, şantiyelerde adamlar canini ortaya koyup calisiyor. Bir yanlis adim atsa dusecegi mesafenin farkinda. Siz kalkmis 2 pizzaci haber oldu diye pizzayi yiyemezdim falan diyosunuz..

bu ikisinin aynı sey oldugunu dusunuyorsan sen haklısın dostum devam et boyle.
  • Adam yolu bulamamış. 30 ister 300 dk olsun ben de parayı verirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

Maaşından kesildiğini düşünmüyorum şahsen ben de geçse bedava diye kavga ederdim (Not:tabii kaza filan varsa o zaman farklı)

Kaza yapmış adam yoksa ben de vermezdim ama kaza yapmış haliyle birde özür dileyince verdim parayı adamın koluda çizilmiş belli motordan düşmüş bu 30 dakika olayı biraz sıkıntılı Allah muhafaza o adam ölseydi ailesine yazık olurdu 3 kuruş için
  • 30 dk. olayına karşıyım, pizza alınca arayıp söylerim kurye acele etmesin yavaş gelsin diye. Forum biraz duyarlılık görsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

30 dk. olayına karşıyım, pizza alınca arayıp söylerim kurye acele etmesin yavaş gelsin diye. Forum biraz duyarlılık görsün.

Helal olsun yönetici ceketli adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

30 dk. olayına karşıyım, pizza alınca arayıp söylerim kurye acele etmesin yavaş gelsin diye. Forum biraz duyarlılık görsün.

Adam işte. Utanın, 5 kuruş için kuryelerin hayatını tehlikeye atanlar, utanın.

• Makarna yap artık piza yeme. Bak sırf acele etmiş sen ye diye ve kaza yapmış. Ölseydi bunun vebalini nasıl kaldıracaktın?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.