Şimdi Ara

Bagcilar egitim ve arastirma hastanesine nasil giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese. Atakoyde oturuyorum ve bagcilar egitim ve arastirma hastanesine gitmem gerekiyor ama daha once hic gitmedim ve nasil giderim bilmiyorum. Metrobus, minibus veya otobusle nasil giderim tarif edebilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• 36cy çok yakınlarda bırakıyor Hz.Ebubekir camii durağında iniyorsun fakat otobüs ismini araştır yanlış hatırlıyor olabilirim. Inecegin durağın adı doğru ek olarak sefer saatleri çok sık olmayan bir otobüs 40-45 dk de bir yenibosna metrodan kalkıyor.

• İncirliden bağcılar minibüsüne binip meydana çıkarsın ordan 15 dk yürürsün yada metrobüse binip tramvay aktarma yapıp yürürsün. Otobüsler nerelerden geçiyor bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

36cy çok yakınlarda bırakıyor Hz.Ebubekir camii durağında iniyorsun fakat otobüs ismini araştır yanlış hatırlıyor olabilirim. Inecegin durağın adı doğru ek olarak sefer saatleri çok sık olmayan bir otobüs 40-45 dk de bir yenibosna metrodan kalkıyor.

O otobüsü bilmiyordum işime yarar sağolun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyolog Chaegirab -- 3 Kasım 2015; 23:38:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forecast

İncirliden bağcılar minibüsüne binip meydana çıkarsın ordan 15 dk yürürsün yada metrobüse binip tramvay aktarma yapıp yürürsün. Otobüsler nerelerden geçiyor bilmiyorum

Hocam metrobus tramvay aktarmasi daha kolay gibi gozukuyor ama hangi duraklar onu soyler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

36cy çok yakınlarda bırakıyor Hz.Ebubekir camii durağında iniyorsun fakat otobüs ismini araştır yanlış hatırlıyor olabilirim. Inecegin durağın adı doğru ek olarak sefer saatleri çok sık olmayan bir otobüs 40-45 dk de bir yenibosna metrodan kalkıyor.

Tesekkur ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: rebel poet

quote:

İncirliden bağcılar minibüsüne binip meydana çıkarsın ordan 15 dk yürürsün yada metrobüse binip tramvay aktarma yapıp yürürsün. Otobüsler nerelerden geçiyor bilmiyorum

Hocam metrobus tramvay aktarmasi daha kolay gibi gozukuyor ama hangi duraklar onu soyler misiniz?

Zeytinburnu metrobüste inersin tramvaya binersin hocam. Bağcılar tramvayda son durak zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyolog Chaegirab -- 3 Kasım 2015; 23:50:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rebel poet

quote:

Zeytinburnu metrobüste inersin tramvaya binersin hocam. Bağcılar tramvayda son durak zaten

Tesekkur ederim hocam ordan sonra sora sora bulurum herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.