Şimdi Ara

Dominos pizza kurye yolu bulamamış (30 dkyı geçti) edit: kaza yapmış) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

o pizzayı yiyemezdim bile

Açım birader napayım kaza yapması onu bağlar beni değil 30 dakika içinde getirmezsen para vermem demiştim vermemeliydim aslında ama acıdım kaza yaptı diye

En doğrusunu yapmissin 20 lirayla zengin olunmaz adam içinden iyi biriymiş halden anladi demesi benim için 20 TL Sen daha değerli fani dunyadayiz kimin ne duruma düşeceği belli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Tamam sonuçta adamın 30 dakika içinde hayatını hiçe sayarak getirmesi hoş bir şey değil ama herkes birilerine acırsa ortada kural,kanun kalmaz.İki gün sonra siz acınacak duruma düşersiniz.Bu durum Avrupada olsa kuryenin falan kimse umurunda olmaz.Madem 30 dakikadan geç getireceksin öyle bir kural koymayacaksın.Kuryeler de bazen bu durumu suistimal edebiliyor.

Adam kaza yapmasa vermem bende ama kaza yapmis

• kötü hava durumu koşullarında da geçersiz oluyormuş 30dk sözü
    bir keresinde (kışın) 1 saatte geldi ve buz gibiydi
    gene de para ödemek zorunda kaldık
    yediğim büyük bir kazıktı tadı damağımda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

o pizzayı yiyemezdim bile

Ne kadar ust duzey duygusal adamlar varmis bu forumda.
    İse girerken kabul ederek giriyorsun bunlari kimse zorla almiyor. İnsaatlarda, şantiyelerde adamlar canini ortaya koyup calisiyor. Bir yanlis adim atsa dusecegi mesafenin farkinda. Siz kalkmis 2 pizzaci haber oldu diye pizzayi yiyemezdim falan diyosunuz..

Aranan kapitalist bulundu
  • Domino's Pizza 30 dakikadan geç yapılan teslimatlardan dolayı eve servis elemanlarına ceza vermez veya maaşında bu bedel kesilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu forumda kohlberg in brinci evresini geçemeyen ne çok varlık var ya gelenek sonrası insanlarla tanışmak konuşmak çok isterim çoğu insan saf ve çıkarcı yazık yazık
  • yiyeceğin 2 dilim pizzayı düşünüyorsunda adam orda yanlış adım attığı için 200 metreden düşüp ölüyor bunumu tartışıyorsun..
  • Çalışan tanıdıklarım var onların maaşından kesinlikle ve kesinlikle kesilmiyormuş hep derlerdi.
    Yok maddede yazar ama keserler gibi saçma sapan konuşmayın.
  • Tamam adamlar işçi emekçi de...

Yapamayacaksa almayacak o işi. Kaza yapmış falan beni ilgilendirmez. Eh madem öyle gidin kendiniz alın pizzanızı. Sonuçta adam yürürken meteor da düşebilir. Acımasız olun demiyorum da ne yani?.. 30 dakika geçtiğinde para vermek enayiliktir.

• Verme parayı.

• Parayı vermekle en doğrusunu yapmışsın.

• MaxPayne? kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız hocam düşene bir tekme de siz vurmamışsınız. Adam keyfi olarak getirmeseydi ücreti ödememekle doğru yapardınız ama iş başkaymış büyük ihtimal işini de kaybedecektir o çalışan kişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

Şu kuryenin maaasindan kesilmiyor diyenlerin kafasini yasamak istiyorum.Hic bir sirket kar yapmazsa o ise girmez.Yani anlayacaginiz maddelerde bile kuryeden kesinti yapilmayacagi soylense bile kesilir.

yav he he
    edit: adam hem parayı vermiş birde millet tebrik ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 8 Eylül 2014; 18:54:04 >

• Şu 30 dk olayına bende karşıyım. Sırf daha fazla kazanmak için kuryelerin hayatını tehlikeye atıyorlar. Fakat böyle bir kampanya yapılmışsa 30 dk geçtiği halde asla parasını vermem. Tabi ki kaza gibi istisnai durumlarda verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

Adamın yövmiyesinden gider o pizanın parası, yani adamın ekmeği ile oynamaya gerek yok ver gitsin parayı bence.

lan bi bitmediniz be.......

Kardeşim 30 dakikayı geçtiyse kesinlikle verme (!) kurye ısrar etcek almak için felan ama biraz sert çık.

Bir insanın ekmek parasıyla oynamak ne zamandır doğru birşey oldu merak ediyorum?

Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ne ekmeği dostum madem öyle bir kampanya yapıyorlar tam süresinde getirecek 1 dakika geçse yine vermem işe girerken biliyor öyle bir kampanya olduğunu o zaman girmeyecek başka iş bulacak.......

Tamam kardeşim sen vermediğin 20-30 liranla holdingde kurarsın şimdi, böyle devam et. Yarın öbür gün ekmek parasına kalınca görmek isterim durumunu.

• No ss no güven

• SoeXL kullanıcısına yanıt
    Abicim biz yurda söylüyorduk bir kere problem olmuş bizim pizza ilk söylediğimizden sonra yollanmış kuryeyle muhabbet ettim bedava olması gerekiyor abi felan dedim tamam ama benim verme yetkim yok dükkanı ara müdürle görüş bin tane laf söyliycek sen yine ısrar et öğrenci adamsınız bedava al dedi.Sence adamın kendi maaşından kesilse böyle bişey der mi ?
  • Dominos pizza mı ehehehh.

• adamın parasından kesiliyor lan boğazınızda kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

No ss no güven

Ilk sayfaya bak istersen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.