Bildirim
Dolu yağması araç boyasına zarar verirmi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Geçen sene bir forumda Honda Cıvıc'ın kaportsının dolu sonrası fotoğrafını görmüştüm.Kaput fena durumdaydı.Bir de çinli markalardan eminim.Arabanın doluda benzin deposu patlamazsa iyidir.Ayrıca hocam imzanız ile ilgili pm bekliyorum.Nasıl yaptınız? -
Öyle bir zarar veriki görünce inanamazsın.Tabii dolunun büyüklüğüne bağlı.Daha öce sanırım bununla ilgili resimler vardı . -
1-2 sene önce izmirde yağmıştı sanırsam...
park yerinde hangi arabaya baksam lastik aksamlar dahi yamuk yumuk olmuştu
kaportayı saymıyorum bile....delik deşik oluyor resmen....
küresel ısınma mıdır nedeni bilmemde...son senelerde çok fazla dolu yağmaya başladı... -
eniştemin arabasına yağmıştı yeni opel vectralardan araçta bisürü küçük küçük çukurlar oluştu ama boyada bişey yoktu serviste düzelttiler boya felan sağlamdı. -
quote:
Orjinalden alıntı: .:Power:.
Geçen sene bir forumda Honda Cıvıc'ın kaportsının dolu sonrası fotoğrafını görmüştüm.Kaput fena durumdaydı.Bir de çinli markalardan eminim.Arabanın doluda benzin deposu patlamazsa iyidir.Ayrıca hocam imzanız ile ilgili pm bekliyorum.Nasıl yaptınız?
bu sadece civic de olan degil goruldugu gibi opel vectra gibi bir aracda da olabilen birsey. sacma yorumlarinizi kendinize saklayin.
ayrica dolu yagmasi boyaya degil kaportaya zarar verebilir.kucuk cukurlar vs. -
yıllar önce almanyadayken bir dolu yağmıştı off daha ölesini görmedim sokaktaki bütün araçlar haşat.tabii sigorta karşılamıştı masrafı. -
quote:
Orjinalden alıntı: Exxcrea
quote:
Geçen sene bir forumda Honda Cıvıc'ın kaportsının dolu sonrası fotoğrafını görmüştüm.Kaput fena durumdaydı.Bir de çinli markalardan eminim.Arabanın doluda benzin deposu patlamazsa iyidir.Ayrıca hocam imzanız ile ilgili pm bekliyorum.Nasıl yaptınız?
bu sadece civic de olan degil goruldugu gibi opel vectra gibi bir aracda da olabilen birsey. sacma yorumlarinizi kendinize saklayin.
ayrica dolu yagmasi boyaya degil kaportaya zarar verebilir.kucuk cukurlar vs.
civiclerin boyada bir sorun olduğunu bende duymuştum...
tam hatırlamıyorumda çok narin fln deniyordu galiba....emin değilim ama....öyle bir muhabbet vardı sadece..
-
Saçma yorum yazıyormuşum....Evet 500.000 YTL kazandınız iki yorumu birleştirme zahmetinde bulunarak. -
quote:
quote:
Hocam kusura bakmayın ama ben de arkadaşa katılıyorum, yani yorumu saçma değil bence. Hani gözümle görmesem cidden inanmazdım ama gözümün önündeydi araba, doludan çukur çukur olmuştu tavanı. Boyası gitmiş miydi gitmemiş miydi net hatırlayamıyorum ama.
-
quote:
Orjinalden alıntı: 0nur!
quote:
quote:
Hocam kusura bakmayın ama ben de arkadaşa katılıyorum, yani yorumu saçma değil bence. Hani gözümle görmesem cidden inanmazdım ama gözümün önündeydi araba, doludan çukur çukur olmuştu tavanı. Boyası gitmiş miydi gitmemiş miydi net hatırlayamıyorum ama.
Her arabanın olur. Birisini çelikten ötekini tahtadan mı yapıyorlar?
Dolunun büyüklüğüne göre değişir tabiki.
-
2007 yazında Elazığ'da müthiş bir dolu yağdı. O zaman piyasada olan araçların hepsinin kaportasında çökükler oluştu. Gördüğüm en ciddi zarar görmüş araç yeni bir mercedes E200 kompressordü. Benim iki aracımın (megane ve lacetti) kaportası da zarar görmüştü.
Sadede geleyim kaportaların çökmesine rağmen boyasına zarar gelen araç görmedim. -
dolunun büyüklüğüne bağlı. -
BU VİDEOYU İZLEYİN BAKALIM DOLU YAĞMASI ARAÇ BOYASINA ZARAR VERİRMİ VERMEZ Mİ?
******DURSUNBEYDEKİ FACİADAN SONRA ARABALARIN HALI*******
*******DURSUNBEYDE DOLU FELAKETİ*******
NOT: VİDEOLARI İZLEYEBİLMEK İÇİN AÇILAN SAYFADAN "BEGİN BROWSİNG" TUŞUNA BASIN TOUTUBE SİTESİ AÇILACAKTIR.ARAMA BÇLÜMÜNE "DURSUNBEY DOLU" YAZIN CIKAN 1. VE 3. VİDEOLARI MUTLAKA İZLEYİN...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefmat -- 22 Kasım 2008; 14:42:00 >
-
1995 te yazlıkta dolu yağmıştı 3 aylık corolla da 600 küsür tane çukur oluşmuş camı çatlamış dışı topografik harita gibi olmuştu.Yanımızda duran alman aracı sadece camın çatlamasıyla olayı kurtarmıştı bizde satıp opel almıştık sonuçta iki ülke arasındaki anlayış farkı daha iyi ortaya çıkmıştı. -
Fenaymış ya -
quote:
Orjinalden alıntı: catalyst
quote:
Orjinalden alıntı: 0nur!
Her arabanın olur. Birisini çelikten ötekini tahtadan mı yapıyorlar?
Dolunun büyüklüğüne göre değişir tabiki.
Öyle tabii ki, ben de aksini iddia etmedim sadece gördüğümü söyledim
quote:
Orjinalden alıntı: nefmat
Gerçek YouTube linkleri var mı bunların?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 22 Kasım 2008; 14:33:06 >
-
Orjinalden alıntı: nefmat
Gerçek YouTube linkleri var mı bunların?
ÖZÜR DİLERİM YOUTUBE SİTESİ TAM AÇILMADIGINDAN SUNLARI YAPIN :
VİDEOLARI İZLEYEBİLMEK İÇİN AÇILAN SAYFADAN "BEGİN BROWSİNG" TUŞUNA BASIN TOUTUBE SİTESİ AÇILACAKTIR.ARAMA BÖLÜMÜNE "DURSUNBEY DOLU" YAZIN CIKAN 1. VE 3. VİDEOLARI MUTLAKA İZLEYİN...
-
Dolu nun boyutuna göre değişir. Bundan 5-6 sene önce amcamın arabası acaip kötü olmuştu. Yani sadece boyaya zarar verse iyi kaportayı falan delik deşik yapabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 22 Kasım 2008; 14:46:20 > -
işin kötüsü arabayı kaçıramıyorsun..
Benzer içerikler
- laguna alınır mı
- dyno testi zararlı mı
- otomatik araba n de giderse ne olur
- en iyi motor yağı
- kia stonic yakıt tüketimi
- telegram indirim kanalları
- nissan micra 2025
- renault espace 2025
- yeni tesla model y
- kia niro elektrikli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X