< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 25 Temmuz 2021; 9:57:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zift Lekesi Boyaya Zarar Vermeden Nasıl Çıkar?
-
-
Margarini denemiştim daha önce. Çok ağır zift lekelerini sökmüyor ama hafif olanları söküyor. Yıkamacıya sordum, özel zift sökücüler var, onlarla söküyoruz dedi. Cesaret edemedim doğrusu o zaman. Sonra da zaten o şekilde satmıştım arabayı. Beni çok da aşırı rahatsız etmiyordu doğrusu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gaz yağı direk söker ya da özel zift sökücü alın
-
Üstteki arkadaşta söylemiş ilacıniz gazyağı.
Fısfıs şişesine koyuyosun, fislatiyosun zift akip gidiyor.
Hiç başka bisey arama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gaz yağı cok guzel cıkartır. ayrıca boya yıda besler.
-
Gazyağı sizin ilacınız boyaya kesinlikle zarar da vermez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki arkadaşlar bu gaz yağı nerede satılır?
Mazotla silenleri görmüştüm yada başla birşeydi
Gazyağı ile ziftleri çıkartın. Arabayı yıkayıp temizledikten sonra cila sürer gibi aracın dıştan her yerine sürün. Boyayı besler ve kendine getirir
gaz yağı olabilir. zift çok yapışık veya yoğunsa daha etkili olan bulabilirseniz benzin de olabilir.
Ben mazot ile silmiştim. Mazotu ziftin zerrine sürün. Biraz bekledikten sonra silin.
-
Beze bolca mazot dök iyice sil hiç beklemeden yıka geçer.
Gazyağı bulabileceğini sanmıyorum,ben bir ara çok aradım,bulamadım...Baktım olmuyor,benzin alırken bir litrelik şişeye de koydurdum ve benzinle sildim,harika oldu...Sildikten sonra da hemen kuru bezle kuruladım...
-
Mazot ile rahat bir şekilde çıkar, beze döküp yumuşatın zifti ardından ovalayın bastırmaya vs. Gerek yok akar gider ardından hafif sıcak su ile temizleyin mazotun kalıntısıda gider
Gazyağı artık sadece sanayideki yağcılarda satılıyor. Mazot da aynı işi yapar fakat mazotun cilayı da inceltme durumu var. Üşenmeden sanayiden alın . 1 lt camsil şişesine koyup yıkanmış temizlenmiş arabaya uygulayın. 5 dk bekleyip bastırmadan silin. Çıkmayan yerleri tekrarlayın.
Teşekkür ederim.
bahsedilen bu özel ürünün adı nedir? tahmin ettiğim 404 yazan şey mi?
-
Gaz yağı bulmak zor, bulunursa çok güzel çıkartıyor. Bir keresinde temizlemiştim. Ancak özel zift temizleyicilerden hiç kullanmadım.
-
https://www.hepsiburada.com/autokit-zift-temizleyici-500-ml-pm-otfalfa1212
yorumlar iyi...bende aynı sorunu yaşıyorum. alımı yaptım. gelince halledicem.yorumlarda gazyağına benzediği söyleniyor.ısınmış sıcakta beklemiş arabaya uygulamayın diyor.
-
Gazyağı veya mazot
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- direksiyon yamuk duruyor
- eurorepar balata
- elektrikli araba yorumları
- 6 ay 6000 km şartı kimleri kapsıyor
- araba neden hava yapar
- byd u8
- doblo trekking 4x4 mu
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- byd seal ne zaman gelecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X