Şimdi Ara

doktor bu ne böyle kurban mı olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayıp yav.tam kesmeden oraya atıyorlar.böyle adilik olmaz.

yani niye tam kesmiyorsun amacın acı çektirmek mi?böyle adice birşey niye yapılır?islamada uygun değil sanırım ama bunlar çok adice iş yapıyor pislikler.ama biz yine merhametliyiz.bunu yapanlarında adil ceza almasını istiyoruz.suçluda olsa insan insandır tehlike oluşturmuyorsa onada ölüm cezası öyle kolay verilmemelidir.ama bazen ölüm cezası mecbur olabilir.

hele bakın şu görüntüye kuzular nasılda masumlar cellatlarına masumca bakıyorlar.lanet olsun insanoğluna.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=953312568046944&id=100001046297532

• İslamı müslümanlardan öğrenenlerin vay haline

İslam ülkelerini idare edenler alman,japon,vs milletlerden seçilmeli.ver maaşını adam gibi yönetimin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • İslam bu değil

Müslümanlar, İslam dinini Muaviye ve Yezid zihniyetinden arındırmadıkça İslam ülkeleri huzur bulmaz.

Allah sizleri cehennem ateşinde böyle üst üste atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 24 Eylül 2015; 21:45:15 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A25F8C250 -- 24 Eylül 2015; 22:10:58 >
    Saldırmayın gençler hemen.
    İnsanların suçunu inançlarına bağlamayın.
    Japonlarda inanç yok ama yunuslara yaptıkları ortada.
    İnsan merhametsizse ve kalbi kapalıysa din ne yapsın.

• Kavurmaları yerken sorun yok ama

Milyonlarca müslüman da ''bir kişinin yaptığını tüm İslam alemine mâl edemezsiniz'' diyor hala.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Bugün hacda olan son olaydan sonra da son islam devletinin Osmanlı İmparatorluğu olduğu görülmüştür.
    Kiyamet yakındır heralde. Müslümanlar kendi dinin gereklerini bilmiyor hani bir laf var ya yarım doktor candan yarım iman da dinden eder. O laf ne yazık ki donemimizde yaşanıyor. Herkes Kuranı Kerim meallerinden kendine göre yorum çıkarıp uyguluyor. Ama ne yazik ki islami ilimler bilinmiyor. Hayatimizdaki din bilinmiyor. Hadis kaynakları tefsirler okunmuyor. Böyle olunca yarım iman olayi oluyor.
    Görüntülerde ki vahşeti islam dini emretmiyor. Hemen saldiriya geçmişler. Islam dininde kurbanin kesim sekli vardır. Bununla ilgili bir sürü kaynakta onlarca sayfa bulabilirsiniz. Hiçbirinde boyle demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 25 Eylül 2015; 0:34:03 >

Orijinalden alıntı: Mete321

Bugün hacda olan son olaydan sonra da son islam devletinin Osmanlı İmparatorluğu olduğu görülmüştür.
    Kiyamet yakındır heralde. Müslümanlar kendi dinin gereklerini bilmiyor hani bir laf var ya yarım doktor candan yarım iman da dinden eder. O laf ne yazık ki donemimizde yaşanıyor. Herkes Kuranı Kerim meallerinden kendine göre yorum çıkarıp uyguluyor. Ama ne yazik ki islami ilimler bilinmiyor. Hayatimizdaki din bilinmiyor. Hadis kaynakları tefsirler okunmuyor. Böyle olunca yarım iman olayi oluyor.
    Görüntülerde ki vahşeti islam dini emretmiyor. Hemen saldiriya geçmişler. Islam dininde kurbanin kesim sekli vardır. Bununla ilgili bir sürü kaynakta onlarca sayfa bulabilirsiniz. Hiçbirinde boyle demez.

Osmanlı Devleti'ndeki oğlancılık uygulaması hakkında bilginiz var mı?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• Bunlar kesin paralel cemaat falandır

Orijinalden alıntı: sülükosman

İslamı müslümanlardan öğrenenlerin vay haline

İslam ülkelerini idare edenler alman,japon,vs milletlerden seçilmeli.ver maaşını adam gibi yönetimin olsun

+1

İslam'ı müslüman olmayanlar yaşıyor nedense. "Dinde zorlama yoktur, İslam kolay dindir." dedikçe millet kendine İslam uydurur oldu sanırım.

Orijinalden alıntı: Sentus

quote:

Orijinalden alıntı: sülükosman

İslamı müslümanlardan öğrenenlerin vay haline

+1

İslam'ı müslüman olmayanlar yaşıyor nedense. "Dinde zorlama yoktur, İslam kolay dindir." dedikçe millet kendine İslam uydurur oldu sanırım.

Aynen halbuki yanlış bilinen bir söz. Dine girmede zorlama yoktur, dinin içinde zorlama vardır.

M1 MacBook Air
  • İşte bunların yaptığı kurban kesimi Allah katında caiz değil. Böyle kurban kesimi olmaz, bu resmen katliam. Bunlar Kurban Bayramının amacından uzak şeyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'deki yaşanılan İslam için bu gerçek islam değil diyenin kafasına sıkın gitsin. Dünyada İslamiyet en güzel Türkiye'de yaşanılıyor ama maalesef giderek bozuluyor. 2 kuşaktır Dininden, kitabından habersiz din bizim işimiz en iyi biz biliriz diye dolanlar peydah oldu. Müslümanlığı örnek olarak gösterilen Türkiye diğerlerinin seviyesine düşürülmek için her şey yapılır oldu iktidar bile yapıldılar yıllardır körüklüyorlar Müslümanlığı bozmak için.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.