Şimdi Ara

Bir insan bu kadar mı beceriksiz olur?[GÜNCEL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
6.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeter artık bıktım her şey den arkadaşlar. basketbol oynuyoruz en kötü oynayan benim, bilardo oynuyoruz en kötü oynayan benim. bu aktivitelere bir arkadaşımla yapmaya aynı zaman başladık. ikimiz de aynı süre zarfında hemen hemen hep birlikte gittik oynamaya. o çok geliştirdi kendini acayip oynuyor ben ilk başlayanlar gibiyim.

zaten bir arkadaşım var ya bir insan her dalda mı başarılı olur. yetti artık kendimden nefret etmeye başladım. bir insan hiç bir şeyi mi beceremez. facebook dan bile çok basit atışları kaçırdığım oluyor bilardoda. zaten cs vs tarzı fps, mmorpg oyunlarını hiç oynayamıyorum. bu yüzden de yaptığım bir şeyden hiç zevk alamıyorum.

her şey çalışmakla oluyodu hani. bunlar her şeye ayrı ayrı çalışıyorlar mı? niye bu kadar yeteneksizim bıktım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E32D1212 -- 5 Şubat 2013; 10:57:45 >

• Basketbol veya bilardo oynama git futbol oyna hentbol oyna kardeş .
  • şimdi hava durumu için arkadaşımıza bağlanıyoruz espirisi yapcaktım ama üşendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Basketbol veya bilardo oynama git futbol oyna hentbol oyna kardeş .

hocam diğerlerini oynamak istemiyorum. zaten basketbolu da öyle spor olsun diye yapıyorum istekli yaptığım söylenemez ama bilardoyu seviyorum. bir de hentbol'a, futbol'a başlasam nolcak. sonucun yine değişeceğini sanmıyorum
  • Sanata karşı yeteneğin var mı denedin mi hiç bişeyler ? İlla spora karşı yeteneğin olcak diye birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resital2007

şimdi hava durumu için arkadaşımıza bağlanıyoruz espirisi yapcaktım ama üşendim

özellikle konu dışı özele açıyoruz ya. forumun bu seviyelere geleceğini hiç düşünemezdim. içimizde bir sıkıntı var adam gibi cevap verecek olsanız ne olur sanki. içimi dökebileceğim başka kimse,yer yok
  • Müzikle hiç uğraştınmı? Belki kulağın iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6733

özellikle konu dışı özele açıyoruz ya. forumun bu seviyelere geleceğini hiç düşünemezdim. içimizde bir sıkıntı var adam gibi cevap verecek olsanız ne olur sanki. içimi dökebileceğim başka kimse,yer yok

yazarak sıkıntını giderebiliyorsan ne mutlu sana günlük tutmanı öneririm arkadaşım
  • Şans veya zeka oyunları oyna o zaman.
  • Hocam illa spora yeteneğin olacak diye bir şey yok. Edebiyata, tiyatroya filan da yeteneğin olabilir. Kasma bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

Sanata karşı yeteneğin var mı denedin mi hiç bişeyler ? İlla spora karşı yeteneğin olcak diye birşey yok.

bir ara gitar kursu alıyodum sonradan dersler falan yoğunlaştı bırakmak zorunda kaldım. resim falan hiç iyi çizemem. ben illa spor yeteneğim olsun demiyorum. ya bir insan her şey demi yeteneksiz olur .hadi onu geçtim diğer arkadaş spor için yaratılmış. oyunları bile oynayamıyorum hocam ya.
  • bir de daha önceki senelerde geçtiğin arkadaşların bu sene seni derslerde geçip bir de üstüne üstlük ben hiç çalışmıyorum yeaaa demesi beni sinir ediyor
  • yukarı
  • quote:

quote:

Sanata karşı yeteneğin var mı denedin mi hiç bişeyler ? İlla spora karşı yeteneğin olcak diye birşey yok.

bir ara gitar kursu alıyodum sonradan dersler falan yoğunlaştı bırakmak zorunda kaldım. resim falan hiç iyi çizemem. ben illa spor yeteneğim olsun demiyorum. ya bir insan her şey demi yeteneksiz olur .hadi onu geçtim diğer arkadaş spor için yaratılmış. oyunları bile oynayamıyorum hocam ya.

Oyun da oynayabilmek zorunda değilsiniz, spor da yapabilmek zorunda değilsiniz. Bunlar kabul edilmesi çok ağır şeyler değil. İlla bişey yapayım diyorsanız edebiyat, müzik, resim falan kendinizi tanımaya çalışın biraz daha.

• quote:

quote:

quote:

Oyun da oynayabilmek zorunda değilsiniz, spor da yapabilmek zorunda değilsiniz. Bunlar kabul edilmesi çok ağır şeyler değil. İlla bişey yapayım diyorsanız edebiyat, müzik, resim falan kendinizi tanımaya çalışın biraz daha.

hocam ne bileyim onca basket ayakkabısı aldık,erkan kartı aldık bir de boşa gitmesin diyorum :D aslında şu an sıkıntıdan patlıyorum ama beceremiyeceğimi bildiğim için oyun oynamıyorum. peki kendimi nasıl tanıyabilirim. kendimi şu açıdan çok iyi tanıyorum:aslında kendimi pek iyi tanımıyorum

• Bişeyin boşa gitmemesi için önce alıp sonra kullanmaya çalışmaya devam ederseniz çok şey boşa gidecek hayatınız gibi. Neyin boşa gitmeyeceğini kestirip almak biraz daha mantıklı değil mi ? Bu şey gibi biraz, kadınlar ayakabı alıp o ayakabıya uygun elbise ve çanta alıyorlar ya daha pahalıya, o hesap olmuş sizinki
  • Denediğin bütün dallar sporla alakalı, belli ki spora karşı yeteneğin yok.

Müzik veya resim üzerine eğilebilirsin.

Ayrıca hayatta hiçbirşey kolay yoldan öğrenilmiyor/kazanılmıyor. Herşey için çabalaman, uğraşman lazım.
  • Ciddi söylüyorum IQ testi yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan35

Denediğin bütün dallar sporla alakalı, belli ki spora karşı yeteneğin yok.

Ayrıca hayatta hiçbirşey kolay yoldan öğrenilmiyor/kazanılmıyor. Herşey için çabalaman, uğraşman lazım.

tamam da hocam işte yani dediğim arkadaşla hep birlikte gittik oynamaya genellikle hep birlikte yaptık maçı aynı süredir oynuyoruz o benden kat kat daha iyi aynı sürede çalışmamıza rağmen. yorumlardan sonra yeniden gitara mı başlasam diye düşündüm. resimim çok kötüdür gerçekten bir de onla moralimi bozamam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan35

Denediğin bütün dallar sporla alakalı, belli ki spora karşı yeteneğin yok.

tamam da hocam işte yani dediğim arkadaşla hep birlikte gittik oynamaya genellikle hep birlikte yaptık maçı aynı süredir oynuyoruz o benden kat kat daha iyi aynı sürede çalışmamıza rağmen. yorumlardan sonra yeniden gitara mı başlasam diye düşündüm. resimim çok kötüdür gerçekten bir de onla moralimi bozamam.

Tamam işte, demek ki senin basketbola karşı yeteneğin yok.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.