|
Bildirim
Kapasiten bu kadarını algılıyor. Amazon'un verdiği hizmeti tam anlamıyla bilsen zaten boş yorum yapmazsın. Hiç bir şey vermese bile her ay prime gamingden verdiği 200 400 TL değerinde oyun veya oyunlar bile yeter. Aklı kıt yurdum insanı
|
Evet ya, aşağılık adamlar. Neden 100-150 TL yapmadılar ki platformu? Böyle biz bir eksiklik hissediyoruz milletçe, hoşumuza gitmiyor. Örneğin ayda dokuz lira verip hem hızlı, ücretsiz kargodan hem de yanında beleş video platformundan faydalanmaktan da hazzetmiyoruz. Kazıklayın kardeşim bizi. Bakın, Netflix nasıl öğrendi.
|
|
Önemli olan 20 TLye dünyaları vermesi değil parasını hak edip etmediği. Disney hak ediyor peki Netflix? Tam bir balon.
|
aylık 20tl ye düzgün bir şey izleyeceğini sanan iyi yürekli insanlar var maalesef, belli ki içi boş platform bu yüzden sıfır telif hakkı ödediği için aylık 20-30tl ye satıyor, amazon da ilk geldiğinde herkes bir heyecanlandı sonra çöp olduğu anlaşıldı, netflix boşuna mı aylık 80tl alıyor ki o bile az , ne kadar ekmek o kadar köfte, netflix için ayılıp bayılanlar fiyati yüksek bulduğu icin gecen seneler amazon övüyordu şimdide disney övüyor, aylık 20tl ye anca sabah akşam superman, star wars izletirler sana, başka da bir şey bekleme.Adamalar zateb pintinin önde gideni, netflix ilk geldiği seneler 30 gün ücretsiz veriyordu bunlar onu bile vermiyor da size 20tlye dünya içerik mi verecek sanıyorsunuz a benim masum ve saf insanım?
|
Amazon boş mu :) 8 TL ye aldığın hizmetlerin neleri kapsadığından haberin var mı ? Sinirsiz ücretsiz kargodan ?
|
3 ve 4.cüyüde başkasına kitleyeceksin sanırım :)
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 14 Haziran 2022; 09:13:59 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
Öde diyin parayı zaten çekmiyor hemen profil ekranında 279 gözüküyor çekilecek tutar 279.Gelen mailden girdikten sonra sıkıntı yok ben ne olur ne olmaz diye 3 mail vermiştim hepsine geldi. İlla o mail adresini de seçmenize gerek yok hesap oluştururken . |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 14 Haziran 2022; 09:24:45 > |
|
|