|
Bildirim
Kablosuz şarj opsiyonel 😀😀😀 Çin'de rekabet için deli gibi indirimlere gidiyor ama bizim ülkede utanmasa arka camları çevirmeli yapıp otomatik için opsiyonel yapacaklar 😁
|
Tiguanın uzun versiyonu. Genişliği tiguandan fazla sportage tan az. Sadece uzatılmış bir araç. Fiyat da aynı orantıda uzatılmış :)
Bir de şu sofrabezi gibi koltuk döşemelerinden vazgeçmeleri lazım. |
Arkadaşın T-roc modelinde hız sabitleyici yoktu. Benim Modüs'te var. Param olsa da WV almam.
|
Klişe aynı tasarımlarına her araçta devam ediyor vw. Aracı görünce hiç heyecan bile duymadım ya passat ya tiguan golf kırması bişey.
Opel yeni grandland olsun, kia Sportage son kasası olsun, pejo 3008 5008 olsun daha heyecan verici vay be adamlar ne tasarım yapmış duygusu veriyor. Vw böyle devam etsin batmak için güzel strateji. |
3 milyonluk 2024 Tiguan RLiine da kablosuz şarj ve travel asist olmayınca hiçbir şeye şaşırmıyorum insan.
|
150 ps çok değil mi biraz daha az olsaymış |
Donanımlar arasında 700.000 lira fark var.700.000 liraya 3-4 yaşında 30.000 kmyi geçmemiş Egea alınabiliyor. 700.000 liraya yapabileceklerinizi bir düşünün, 7 yıl yurtdışı tatiline gitmek (Önceden planlamalı.), evdeki tüm elektrikli eşyaları yenilemek, 10 yıl sonra apartman dikilecek arsa almak...
|
Tiguan Allspace?
|
Yıllarca öyle kitlediler ya bize çoğu marka arka camları. Teşbih yaptım 😊
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
150 ps çok değil mi biraz daha az olsaymış |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ona97 -- 5 Mart 2025; 19:55:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 5 Mart 2025; 19:58:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yandan Hyundai Tucson'un bir önceki kasasına benziyor. |
bende 2019 model 2.0 tdi araç var 102hp şaka gibi. halbuki bu motor eskiden 140hp olarak satılıyordu ama emisyona takılmamak için artık beygir gücünü kısıyorlar. vw'nin motorları yazılım atılınca daha iyi oluyor ama ne kadar sağlıklı tartışılır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 5 Mart 2025; 21:19:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |