Şimdi Ara

Disipline Kuruluna Sevk Edildim.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uohk061_TS

Yazık.Boşuna oksijen israfı yapıyorsun.O kadar hikayeden sonra bu cümle:"Burdan gerici ve dar görüşlü idareye selam olsun" amacını belli etti.İmzanla birlikte kübaya git oranın oksijenini harca..

aynen öyle amaç belli. yok gericiymiş falanmış.
    okuyun adam olun yahu. hepten b.kunu çıkardınız.
    Ben bir türlü anlayamadım. Şöyle ki, gençliğimizin bir kısmı Kurtlar Vadisi izleyip, birer mafya babası olmaya özendi, bir kısmı ise MTV izleyip, dünyanın neresine koysanız yakışmayacak bir şekle büründü.
    Ben meslek lisesinde öğretmenim. Öğrencilerimizin ikili ilişkiler içerisinde olmalarını destekliyorum. Elbette birbirlerine saygılı olmak kaydı ile. Bir arkadaşım sordu ama arada kaynadı az önce;
    Sen öğretmen girdiğinde kız arkadaşının omzundan kolunu çektin mi? Sanırım çekmemişsin. İnan, en büyük hatan bu. Adamı deli eder bir öğrencinin böyle edep tanımaz davranması. Bulunduğun yer, sen fark edememiş olmana rağmen bir eğitim ocağıdır.
    Bu nedenle bir öğrencimizde sorun gördüğümüzde onun üzerine gideriz. Bunu ben de zamanında "Taktı la bu hoca bana!!" şeklinde yorumlardım. Ama öyle değil. Dedim ya eğitim ocağıdır okullar. Senin problemlerini en aza indirmek için öğremen sürekli gördüğü sorunların üzerinde gider..
    Disiplin kurallarla sağlanır. Devlet olan yerde kurallar olmak zorundadır. Koyun yetiştiriyorlar diyen arkadaşım da bu lafı ile hakikaten sistemin söylediği gibi işlediğinin kanıtı olmuş. Okumadan bilmeden, sağdan soldan duyduklarınız ile ağzınıza geleni söylemeyin lütfen.
    Eğitim sisteminin ne kadar sağlam olduğu ise gerçekten tartışılır. Ama geri kafalı ne demek arkadaşlar, burda idarenin yaptığı hangi noktada geri kalmış fikirlerin izini taşır?

• quote:

Orjinalden alıntı: Elshuf

Merhaba arkadaşlar;
    Ben bir türlü anlayamadım. Şöyle ki, gençliğimizin bir kısmı Kurtlar Vadisi izleyip, birer mafya babası olmaya özendi, bir kısmı ise MTV izleyip, dünyanın neresine koysanız yakışmayacak bir şekle büründü.
    Ben meslek lisesinde öğretmenim. Öğrencilerimizin ikili ilişkiler içerisinde olmalarını destekliyorum. Elbette birbirlerine saygılı olmak kaydı ile. Bir arkadaşım sordu ama arada kaynadı az önce;
    Sen öğretmen girdiğinde kız arkadaşının omzundan kolunu çektin mi? Sanırım çekmemişsin. İnan, en büyük hatan bu. Adamı deli eder bir öğrencinin böyle edep tanımaz davranması. Bulunduğun yer, sen fark edememiş olmana rağmen bir eğitim ocağıdır.
    Bu nedenle bir öğrencimizde sorun gördüğümüzde onun üzerine gideriz. Bunu ben de zamanında "Taktı la bu hoca bana!!" şeklinde yorumlardım. Ama öyle değil. Dedim ya eğitim ocağıdır okullar. Senin problemlerini en aza indirmek için öğremen sürekli gördüğü sorunların üzerinde gider..
    Disiplin kurallarla sağlanır. Devlet olan yerde kurallar olmak zorundadır. Koyun yetiştiriyorlar diyen arkadaşım da bu lafı ile hakikaten sistemin söylediği gibi işlediğinin kanıtı olmuş. Okumadan bilmeden, sağdan soldan duyduklarınız ile ağzınıza geleni söylemeyin lütfen.
    Eğitim sisteminin ne kadar sağlam olduğu ise gerçekten tartışılır. Ama geri kafalı ne demek arkadaşlar, burda idarenin yaptığı hangi noktada geri kalmış fikirlerin izini taşır?

Çok iyi söyledin vallahi hocam

• Bizi bu eğitim sistemi bu hale getirdi.

Müdür şunları şunları yapmaya devam ederseniz okuldan atarım şöyle böyle diye tehdit edip , 2 gün sonra o söylediklerini yapanlara uyarı bile vermiyorsa böyle olur tabi. Okulda büyük bi otorite boşluğu var. EA'yız diye ezmeye çalışıyor hocalar ve idare bizi. Bu yüzden nelerle karşılaşıyoruz bir bilseniz..

emniyet şeridinden sağlama yapanlar, yola tükürenler, kırmızı ışıkta insan ezenler, kuyrukta öne geçmeye çalışan uyanıklar, ortalık yere çöp atanlar seninle farklı bir zihniyette mi sanıyorsun?
    Haklısın. Bizim okulumuzda da bazen öğretmenlerde bir bıkkınlık oluyor. İnsanlık hali olsa gerek. Sorunlu öğrenci 5-10 tane olsa uğraşırsın. Ama hepsi bir ayrı. Eh, insan yorulup pes ediyor bazen. Ama biz yine de çabalıyoruz. Çünkü bu işten ekmek yiyoruz ve hakkıyla yapmak istiyoruz. Bedenlerimiz tüm gün ders anlatmaya çalışmanın yorgunluğunu yaşarken, zihnimizde "Layn bana ne elin bebesinden!!" fikri hiç parlamaz mı sanıyorsunuz. Ama bir çoğumuz bu arada durup etrafındaki öğrencilere bakıyor ve "ha gayret" diyor. "Bir tanesine faydam olsa, kardır" diyor.
    Elbette bir elin beş parmağı bir değil..
    Senden ricam, "The After Toucher" arkadaşım, şu kalan bir aylık zamanın dahilinde biraz daha dikkatli olman ve içindeki o patlamaya ve mücadele etmeye hazır enerjini onunla-bununla harcamaktansa ilerisi için kullanmandır. Ha bir de, mümkünse, öğretmenine düzgün ama samimi bir dille, anladığını ve yaptığın hareketten dolayı üzgün olduğunu bildir. Kendinizi içinde bulunmak istemeyeceğiniz kötü durumlara sokacak davranışları yapmaktan alıkoyarsanız, tehditleri falan önemsemenize hiiç gerek yok..
    Kolay gelsin, başarılar..

• Neresi geri düşünceymiş? İyi yapmış hocanız helal olsun. Sanki o kızla evlenecende millete gösteriş yapmak için okulda yakınlaşmalar. Seviyenizi korumak zorundasınız. Dışarda ne halt yerseniz yiyin. Önce okumak için git oraya. İnşallahta okuldan da atılırsın piersing filan ne karın ağrısıysa önce nerede nasıl haraket edilir onu öğren.

Zamane gençleri kızların orasını burasını tutmayı akılları sıra gösteriş yapmayı bir halt sanıyorlar, kızlarda pek farklı değil. Bu nedir be git okuma dışarda serserilik yap sana bu paklar, okuyacak adamın hali belli olur... Okulda piercing, millete bi halt bilmeden takılar takmak sen burada olsan seni iyi bir pataklardım... Herşeyin yeri ve zamanı var birde hakkın varmış gibi sitemkar davranıyorsun...

Geri kafalı falan filan muhtemelen forumlarda gördüğü 2 kelimeyi yan yana getiriyor arkadaş, önce büyü, ondan sonra konuşmaya başla. O öğretmenler o şekilde BU ÜLKENİN ERKEK OR*SPUSU VE S*RTÜK SAYISINI AZALTMAK için öyle davranıyorlar. Bunu anlayan anlar, bu insansı yaratıkların sayısı istanbul, izmir gibi şehirlerde oldukça arttı yozlaşmanın etkisiyle namussuz bir gelecek bekliyor Türkiye'yi. Türk'ü Türk yapan özelliklerini yitiriyor bu insanlar. Yazıklar olsun öldüresim geliyor böyle insanları görünce.

• quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

http://www.izlese-ne.com/video/komik_videolar-gebze-anadolu-lisesi-galgece-alemi-yapiyolar/213136?ref=embedv2linkver

Haklısın

Bu ne ?? Gayler toplantısı resmen.

PSN: n0amc0m5ky

• Bu mesajı bir arkadaşım yazdı konuyu görünce, üye değildi ben aktarıyorum;

Bir ey kendini solcu sanan arkadasım senin gibiler yüzünden ben platformlara solculuk savunmak zorunda kalıorum.Nasıl bir adamsınız siz ya tabi o da denmez ama ne gericligi size vermişler bir türkü gericilik diye söylenip duruosun sonra o da yaptı ben de yaptım diosun.O resmini koyan adam deil miydi milley kapitalizm çıglıkları atarken sosyalizm ugruna savasan ne şimdi senin bu piercingin amerikan özentiligin.Kızla yapacaklarını okul dısında yap orası egitim kurumu hos seni egitememişler ama yazık diyorum sizin gibi adamlara yazık sizden ne solcu ne sagcı olur kösebası mahalleye çöp bidonu bile olmaz.Şu kafaya bak kravatsızmıs kızın omzuna elini atıyormus sınıfta kızı öpüyomuydun okulmu fuhus kulübü mü ora.ŞUNU UNUTMA GERİCİLİK BASKA BİŞEY TERBİYESİZLİK NAMUSSUZLUK BASKA BİŞEY SENİN GİBİ ÇOCUKLAR CAHİL 3 KURUSLA OKUMAYA GELEN ÇOCUKLARI YOLDAN ÇIKARIYORLAR.

Okuyun ülkenize faydalı olun deniz gezmişler gibi adamlar önce okudular yapabildiklerini gösterdiler sonra da egitimi şikayet ettiler..Kusura kalmayın sinirlendim bi de konu açmıs

• quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Özgür, çağdaş, batılı, medeni gençliğimiz.

Ibanez RG1527 Prestige 7-String
      Tech 21 Sansamp Tri-A.C
      Jim Dunlop Cry Baby 535Q
      MXR Dyna Comp
      MXR ZW44
      Boss DD-3
      electro-harmonix Small Clone
  • quote:

Bizi bu eğitim sistemi bu hale getirdi.

Müdür şunları şunları yapmaya devam ederseniz okuldan atarım şöyle böyle diye tehdit edip , 2 gün sonra o söylediklerini yapanlara uyarı bile vermiyorsa böyle olur tabi. Okulda büyük bi otorite boşluğu var. EA'yız diye ezmeye çalışıyor hocalar ve idare bizi. Bu yüzden nelerle karşılaşıyoruz bir bilseniz..

kızın omzuna kolunu attığın için disiplin kuruluna sevkedilmen doğal disiplin yönetmeliğini bi daha oku bence

Ibanez RG1527 Prestige 7-String
      Tech 21 Sansamp Tri-A.C
      Jim Dunlop Cry Baby 535Q
      MXR Dyna Comp
      MXR ZW44
      Boss DD-3
      electro-harmonix Small Clone
  • bu kafayla daha çok çekersin gibime geliyor ama hayırlısı ne diyelim

Milletin çenesinde var benim kulağımda gözükmüyor bile
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Bir ey kendini solcu sanan arkadasım senin gibiler yüzünden ben platformlara solculuk savunmak zorunda kalıorum.Nasıl bir adamsınız siz ya tabi o da denmez ama ne gericligi size vermişler bir türkü gericilik diye söylenip duruosun sonra o da yaptı ben de yaptım diosun.O resmini koyan adam deil miydi milley kapitalizm çıglıkları atarken sosyalizm ugruna savasan ne şimdi senin bu piercingin amerikan özentiligin.Kızla yapacaklarını okul dısında yap orası egitim kurumu hos seni egitememişler ama yazık diyorum sizin gibi adamlara yazık sizden ne solcu ne sagcı olur kösebası mahalleye çöp bidonu bile olmaz.Şu kafaya bak kravatsızmıs kızın omzuna elini atıyormus sınıfta kızı öpüyomuydun okulmu fuhus kulübü mü ora.ŞUNU UNUTMA GERİCİLİK BASKA BİŞEY TERBİYESİZLİK NAMUSSUZLUK BASKA BİŞEY SENİN GİBİ ÇOCUKLAR CAHİL 3 KURUSLA OKUMAYA GELEN ÇOCUKLARI YOLDAN ÇIKARIYORLAR.

Okuyun ülkenize faydalı olun deniz gezmişler gibi adamlar önce okudular yapabildiklerini gösterdiler sonra da egitimi şikayet ettiler..Kusura kalmayın sinirlendim bi de konu açmıs

bi uplıyım dedim

• Ben lise 3'e gidiyorum.Okulda bir kere bile uyarılmadım,saç-sakal yerinde okula gidiyorum.Kravatım da tam olması gerektiği gibi,piercing midir ne karın ağrısıdır hayatta takmam sen takabilirsin ama okulun dışında...Git müdüründen özür dile bence,kendini topla..
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • quote:

Dün müdür yardımcısı sınıfa geldi tenefüste. Kolum kız arkadaşımın omzunda diye müdür bugün beni çağırttı yanına. Ben de gittim. Merhaba hocam hayırdır dedim. Üstüme başıma baktı. Kravatıma kola dökülmüştü. O yüzden takılı değildi. Kulak kıkırdağının üstünde de piercing var. Küçücük bişey takılı orda. Zar zor gözükmekte. Bahane arıyor şarlamak için. Bu iki şeyden dolayı dilekçemi yazdı disipline sevk etti.

Aramada da kameralı cep telefonları toplandı. Herkes gitti aldı. Ama benimkini geri vermedi. Sırf kol attığım için.

Burdan gerici ve dar görüşlü idareye selam olsun.

Sınıfça müdürün yanına gidip " Bu sene kazandığımızda okul panosuna resmimizin asılmasını istemiyoruz" dedik.

bu laftan sonra özür diler artık sizden

• quote:

Dün müdür yardımcısı sınıfa geldi tenefüste. Kolum kız arkadaşımın omzunda diye müdür bugün beni çağırttı yanına. Ben de gittim. Merhaba hocam hayırdır dedim. Üstüme başıma baktı. Kravatıma kola dökülmüştü. O yüzden takılı değildi. Kulak kıkırdağının üstünde de piercing var. Küçücük bişey takılı orda. Zar zor gözükmekte. Bahane arıyor şarlamak için. Bu iki şeyden dolayı dilekçemi yazdı disipline sevk etti.

Aramada da kameralı cep telefonları toplandı. Herkes gitti aldı. Ama benimkini geri vermedi. Sırf kol attığım için.

Burdan gerici ve dar görüşlü idareye selam olsun.

Sınıfça müdürün yanına gidip " Bu sene kazandığımızda okul panosuna resmimizin asılmasını istemiyoruz" dedik.

İnanılır gibi değil, ne olmuş bu öğrenciler böyle. İnşallah sonumuz hayırlı olur.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Neresi geri düşünceymiş? İyi yapmış hocanız helal olsun. Sanki o kızla evlenecende millete gösteriş yapmak için okulda yakınlaşmalar. Seviyenizi korumak zorundasınız. Dışarda ne halt yerseniz yiyin. Önce okumak için git oraya. İnşallahta okuldan da atılırsın piersing filan ne karın ağrısıysa önce nerede nasıl haraket edilir onu öğren.

Zamane gençleri kızların orasını burasını tutmayı akılları sıra gösteriş yapmayı bir halt sanıyorlar, kızlarda pek farklı değil. Bu nedir be git okuma dışarda serserilik yap sana bu paklar, okuyacak adamın hali belli olur... Okulda piercing, millete bi halt bilmeden takılar takmak sen burada olsan seni iyi bir pataklardım... Herşeyin yeri ve zamanı var birde hakkın varmış gibi sitemkar davranıyorsun...

Geri kafalı falan filan muhtemelen forumlarda gördüğü 2 kelimeyi yan yana getiriyor arkadaş, önce büyü, ondan sonra konuşmaya başla. O öğretmenler o şekilde BU ÜLKENİN ERKEK OR*SPUSU VE S*RTÜK SAYISINI AZALTMAK için öyle davranıyorlar. Bunu anlayan anlar, bu insansı yaratıkların sayısı istanbul, izmir gibi şehirlerde oldukça arttı yozlaşmanın etkisiyle namussuz bir gelecek bekliyor Türkiye'yi. Türk'ü Türk yapan özelliklerini yitiriyor bu insanlar. Yazıklar olsun öldüresim geliyor böyle insanları görünce.

Hocam bu dediklerini dolaylı yoldan insanlara anlatıncada özelliklede böyle şeyleri yapanlara direk tavır alıyorlar. En sevmediğim şeyde bu. Haklıymış gibi davranıyorlar. Kız geliyor yanımda erkeği yiyor resmen yada erkek kıza sulanıyor yanımda. En sevmediğim hareketler bunlar. Yapmayın diyorum yanımda böyle şeyleri. Bana cevap olarak sana mı yapıyor sana ne oluyor diyorlar. Ağzını burnunu kırasım geliyor resmen. Dışarda hangi foku yersen ye. Ama okulda böyle şeyler olması utanç verici.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.