Şimdi Ara

Disipline Kuruluna Sevk Edildim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün müdür yardımcısı sınıfa geldi tenefüste. Kolum kız arkadaşımın omzunda diye müdür bugün beni çağırttı yanına. Ben de gittim. Merhaba hocam hayırdır dedim. Üstüme başıma baktı. Kravatıma kola dökülmüştü. O yüzden takılı değildi. Kulak kıkırdağının üstünde de piercing var. Küçücük bişey takılı orda. Zar zor gözükmekte. Bahane arıyor şarlamak için. Bu iki şeyden dolayı dilekçemi yazdı disipline sevk etti.

Aramada da kameralı cep telefonları toplandı. Herkes gitti aldı. Ama benimkini geri vermedi. Sırf kol attığım için.

Burdan gerici ve dar görüşlü idareye selam olsun.

Sınıfça müdürün yanına gidip " Bu sene kazandığımızda okul panosuna resmimizin asılmasını istemiyoruz" dedik.

• İyi yapmış okulda piercingmi takılır..

adam demek bir kere taktı, devamınıda getirir, ha sizde boş durmayın savunun kendinizi,ama savunurken haklılığınızı belli edin,tabi varsa.
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • mudur haklı kzın omzuna kolunu atman degilde diger yaptıkların yanlıs arkadasım

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

İyi yapmış okulda piercingmi takılır..

Hocam milletin çenesinde var. Benimki gözükmüyor bile.

@:Fatih:

Adam bizim sınıfa taktı. Aslında bütün idare ve öğretmenler bizim sınıfa taktı. En ufak bi olayda canımıza okuyolar.

Orjinalden alıntı: exerion

mudur haklı kzın omzuna kolunu atman degilde diger yaptıkların yanlıs arkadasım

Hocam ben onlar haklı demedim zaten. Ama okulda olmayan şey yok. Adam bana taktı. Millet neler neler yapıyor tık yok. Bi de biz eşit ağırlığız diye okulda hiç sevilmiyoruz. İdare ve hocalar tarafından dışlanıyoruz maalesef.
  • Bizim Müdür Yardımcısı da bana taktı.Bunlar hep dengesiz oluyo.Sabahları geç kalıyorum sürekli.Geçen o okul bahçesindeydi yine geç kalmıştım.Ooo beyefendi hoş geldiniz halı falan serelim mi dedi ben de hoşbulduk dedim sinirlendi çıktım.Ondan sonra da normal konuşunca güle oynaya konuşuyo.Acayip dengesizler.
    4 yıl önce açıldı
    Hastaneye sevk
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlışını başka yanlışı göstererek kapatmaya kalkarsan daha çok yanarsın sen

Benimde devamsızlık problemlerimden dolayı bana takık bi müdür yardımcısı vardı.Cuma günü istiklal marşı sırasında arkamı dönmüşüm diye disipline verdi ki öyle birşey yoktu ama taktımı takıyorlar işte.Normalde o törende curcuna heryer aradan beni çıkardı TAbi bu olay olalı 3 sene oluyor.Ama birşey olmaz merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Logic14

Bizim Müdür Yardımcısı da bana taktı.Bunlar hep dengesiz oluyo.Sabahları geç kalıyorum sürekli.Geçen o okul bahçesindeydi yine geç kalmıştım.Ooo beyefendi hoş geldiniz halı falan serelim mi dedi ben de hoşbulduk dedim sinirlendi çıktım.Ondan sonra da normal konuşunca güle oynaya konuşuyo.Acayip dengesizler.

ya bu yeni jenerasyon hakkaten sorunlu galiba...

biri piercingle ve kravatsız müdürün karşısına çıkar nolmuş ki der, biri hergün okula geç kalırım müdür yardımcısı taktı bana der...

sizin niyetiniz gerçekten okuyup bir yerlere gelebilmek daha doğrusu adam olabilmek mi?? bu görüntünüzle pek öyle bir haliniz yok gibi.

bizim zamanımızda gerçekten daha iyi bir eğitim vardı. her geçen gün kötüye gidiyor durum...

• quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Orjinalden alıntı: Logic14

Bizim Müdür Yardımcısı da bana taktı.Bunlar hep dengesiz oluyo.Sabahları geç kalıyorum sürekli.Geçen o okul bahçesindeydi yine geç kalmıştım.Ooo beyefendi hoş geldiniz halı falan serelim mi dedi ben de hoşbulduk dedim sinirlendi çıktım.Ondan sonra da normal konuşunca güle oynaya konuşuyo.Acayip dengesizler.

ya bu yeni jenerasyon hakkaten sorunlu galiba...

biri piercingle ve kravatsız müdürün karşısına çıkar nolmuş ki der, biri hergün okula geç kalırım müdür yardımcısı taktı bana der...

sizin niyetiniz gerçekten okuyup bir yerlere gelebilmek daha doğrusu adam olabilmek mi?? bu görüntünüzle pek öyle bir haliniz yok gibi.

bizim zamanımızda gerçekten daha iyi bir eğitim vardı. her geçen gün kötüye gidiyor durum...

İlkokula gitmiyorum.

• beni hoca gömlegim dışarıda diye müdürün yanına indiriyordu yalvar yakar vazgeçirdim ki kravatım felan vardı
  • Ben lisedeyken okulun kapısına arkadaşı atmıştım oda kapıdan içeri girdi yani kapı kırıldı sonra müdür geldi noluyo lan burda dedi bizim arkadaşın üzeri hep tahta olmuş izleri var olm sen mi yaptın dedi hocam yok vallahi muzaffer attı beni kapıya dedi günlerden cumaydı bayrak töreni için dizilmiştik müdür bizim sınıfın sırasına bakarak muzaffer gel lan buraya dedi gittim beni bi güzel dövdü kafamı gözümü kırdı sonra bende boynumu büktüm sırama girdim şimdi liseden mezun olalı 3 yıl oluyor geçen gün bankamatik kuyruğunda bizim müdürü gördüm o kalabalığın içinde tekme tokat daldım adama ulan bi kapı için beni okula rezil ettin dedim daha sonra bunun kaşını açtım o arada da bankanın güvenlik görevlisi ayırdı beni şimdi içim huzurla dolu çok mutluyum
    kardeşim takma kafaya mezun olduktan sonra döversin

• quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

quote:

Adam bizim sınıfa taktı. Aslında bütün idare ve öğretmenler bizim sınıfa taktı. En ufak bi olayda canımıza okuyolar.

ben öyle okulun
    "İnsan, insanın cehennemidir.."
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironmetal

quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

quote:

ben öyle okulun

http://www.izlese-ne.com/video/komik_videolar-gebze-anadolu-lisesi-galgece-alemi-yapiyolar/213136?ref=embedv2linkver

"- " yi kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 13 Mart 2009; 20:23:13 >

• Pirsing mi her neyse sırf o yüzden okuldan olabilirsin. Keşke takmasaydın.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • Afedersin ama bu içimden geldi..

Serseri.
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.