Şimdi Ara

Disipline Kuruluna Sevk Edildim.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az bile etmişler sana umarım okuldan da atılırsın,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Orjinalden alıntı: Logic14

Bizim Müdür Yardımcısı da bana taktı.Bunlar hep dengesiz oluyo.Sabahları geç kalıyorum sürekli.Geçen o okul bahçesindeydi yine geç kalmıştım.Ooo beyefendi hoş geldiniz halı falan serelim mi dedi ben de hoşbulduk dedim sinirlendi çıktım.Ondan sonra da normal konuşunca güle oynaya konuşuyo.Acayip dengesizler.

ya bu yeni jenerasyon hakkaten sorunlu galiba...

biri piercingle ve kravatsız müdürün karşısına çıkar nolmuş ki der, biri hergün okula geç kalırım müdür yardımcısı taktı bana der...

sizin niyetiniz gerçekten okuyup bir yerlere gelebilmek daha doğrusu adam olabilmek mi?? bu görüntünüzle pek öyle bir haliniz yok gibi.

bizim zamanımızda gerçekten daha iyi bir eğitim vardı. her geçen gün kötüye gidiyor durum...

Hay sen çok yaşa hocam katılıyorum.

• Milletti salla.Sen kendine bakacaktın ha bana sorarsanız okullarda sadece saç a bakılmasına karşıyım gerisi doğal...

he still waiting for god's choice
  • EA 'ymısda sevmiyorlarmış EA olunca daha mı ugrastırıyorda sevmiyor

Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. bir amacımız ya da yerimiz yok. ne büyük savaşı yaşadık, ne de büyük buhranı. bizim savaşımız ruhani bir savaş. en büyük buhranımız hayatlarımız. televizyonla büyürken milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. bunu yavaş yavaş öğreniyoruz. ve bu yüzden çok kızgınız..
    Tyler Durden
  • Bence iyi yapmış. Her okulda böyle özenti tipler var.

Her yerin kuralları vardır. Az da olsa uymaya gayret gösterseniz incileriniz mi dökülür!

SEN çıkıp gelsen.
  • Ben genelde okula geç kalıyorum ama hep anlayışla karşılıyorlar çok sevdiğim bi öğretmenim var Ayşe Hoca ben geç gelince ''Teşrif ettiniz onurlandık,ooo kimler gelmiş,küçük bey (eşşek kadar oldum) teşrif ettiler'' falan diyor hoşuma gitmiyor değil
  • Valla bu gibi durumlarda önce savunmalar istenir itirazını yaparsın. Zaten sadece elim omuzundaydı diyosun sakatlamaya yönelik bi hareket bi art niyet yok belki 2 maçla kurtarırsın durumu. Geçmiş olsun

• Audioslave - Gasoline
  • bin beter olursun inşallah okul hayatın biter

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Bu mesajı bir arkadaşım yazdı konuyu görünce, üye değildi ben aktarıyorum;

Bir ey kendini solcu sanan arkadasım senin gibiler yüzünden ben platformlara solculuk savunmak zorunda kalıorum.Nasıl bir adamsınız siz ya tabi o da denmez ama ne gericligi size vermişler bir türkü gericilik diye söylenip duruosun sonra o da yaptı ben de yaptım diosun.O resmini koyan adam deil miydi milley kapitalizm çıglıkları atarken sosyalizm ugruna savasan ne şimdi senin bu piercingin amerikan özentiligin.Kızla yapacaklarını okul dısında yap orası egitim kurumu hos seni egitememişler ama yazık diyorum sizin gibi adamlara yazık sizden ne solcu ne sagcı olur kösebası mahalleye çöp bidonu bile olmaz.Şu kafaya bak kravatsızmıs kızın omzuna elini atıyormus sınıfta kızı öpüyomuydun okulmu fuhus kulübü mü ora.ŞUNU UNUTMA GERİCİLİK BASKA BİŞEY TERBİYESİZLİK NAMUSSUZLUK BASKA BİŞEY SENİN GİBİ ÇOCUKLAR CAHİL 3 KURUSLA OKUMAYA GELEN ÇOCUKLARI YOLDAN ÇIKARIYORLAR.

Okuyun ülkenize faydalı olun deniz gezmişler gibi adamlar önce okudular yapabildiklerini gösterdiler sonra da egitimi şikayet ettiler..Kusura kalmayın sinirlendim bi de konu açmıs

Her harfine katılmamak elde değil.Şu cümle her şeyi anlatıyor başka söz söylemeye gerek yok:"ŞUNU UNUTMA GERİCİLİK BASKA BİŞEY TERBİYESİZLİK NAMUSSUZLUK BASKA BİŞEY SENİN GİBİ ÇOCUKLAR CAHİL 3 KURUSLA OKUMAYA GELEN ÇOCUKLARI YOLDAN ÇIKARIYORLAR."

Ayrıca solcu falan da değilim.
    O'nu düşün o'na sığın
    O senden öte benden ziyade

• Hey gidi, idareyi gerici dar görüşlü sanan zavallı yaratık.. Biz de bir zamanlar lisede öğrenciydik. Sınıfta kız arkadaşının omzuna kolunu atmak gibi bir hataya düşmüş olabilirsin ama müdür yardımcısı geldiğinde kendine çeki düzen vermediğini anladım okuduklarımdan, terbiyesizlikte son nokta bence. Biz ayak ayak üzerine atmışken büyüklerimiz gelince kendimize çeki düzen veriyoruz, sen kolunu kız arkadaşının omzuna atmışsın müdür yardımcısı gelince kendine çekidüzen vermiyorsun. Kızların küpe takması yasakken sen bir erkek olarak piercing ile okula gitmişsin, bu okuldan uzaklaştırlman için yeterli bir neden.. Kravat takmamışsın, o bile kınama cezası gerektirir onu söylemiyorum bile. Buradan bu cahil güngörmemiş örf ve adet, saygıdan haberi olmayan üstelik kendini bişe sanıp sınava girip bir yer kazanırsak bizim adımızı panoya aslamayın diye bilecek kadar ukala olan bu zavallı şuursuz gence herşeye rağmen sabredip onu topluma kazandırmaya çalışan, Değerli okul yönetim ve öğretmenlerine selam olsun!!

• O hocanın ellerinden öpüyorum az bile yapmış
  • Bizim derdimiz asilik yapmak, özenti olmak, kurallara zevk olsun diye karşı gelmek değil. Bizim derdimiz gereksiz ve anlamsız, insanların sinirlerini ve hayatlarını olumsuz yönde etkileyen bu kuralların olmasını engellemek.
    Eğitim, bilgi edinimi; üniforma giydirerek, saçını erkeklerin kısacık/kızların örülü yada toplu yaptırarak, takı taktırmayarak, kişinin özel hayatını ve özel haklarını sınırlayarak mı oluyor?
    O ahlaksızlık kırılıyor, seviyenin aşağılarda olduğunu söylediğiniz, kafir, vs. diye itham ettiğiniz gelişmiş ve kalkınmış ülkeler mi yapıyor her türlü bilimsel, teknolojik gelişmeyi? Yoksa bizim gibi geri kalmış (pardon gelişmekte olan olacaktı değil mi(!)..) doğru düzgün eğitim vermek, ülkeyi kalkındırmak yerine batırmaya uğraşan ülkeler mi?
    Bu sistemle yetiştirdiğimiz insanlar tekrar söylüyorum ancak koyun oluyor. Sorgulayamayan, özgürce düşünemeyen, tabuların ve yasakların altında boğulmuş ama haberi bile olmayan, daha arkadaşına bile dokunması suç olduğu düşünülen, örf ve adet diye kendini dünyaya ve yeniliklere kapatan bireyler yetiştiriyoruz. Yorumların çoğu bunları gösteriyor, şüphesiz.
    Eskiden saygı vardı, saygıdan yapardık diyen arkadaşlara söylemek istediğim, saygı zorla olmaz. Ben sevdiğim insana saygı gösterebilirim; sırf karşımdaki insan resmi olarak benden üstün diye ona itaat etmem, boyun eğmem, görünce ceket iliklemem benim kendime olan saygımı zedeler. Sevmediğin, sevmek zorunda olmadığın belki de nefret ettiğin bi' insana zorla saygı göstermek kendini ve toplumu kandırmaktan başka nedir? Eğitim insanları ve kendini kandırmayı mı öğretiyor?
    İstemezseniz Küba'ya, şuraya, buraya, X ülkesine giden diyen kişilere ise; bu vatanı ve milleti size ve sizin gibilere bırakmayacağız, emin olabilirsiniz.

Bunların hepsi benim kendi kişisel düşüncelerimdir; kaldıramayanlar, çekemeyenler olursa aç kurtlar gibi saldıranlar olursa cevap vermeye bile tenezzül etmeyeceğim. Ne de olsa özgür(!) bi' ülkedeyiz değil mi?

Edit: İmla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TyPh0N_ -- 14 Mart 2009; 19:41:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _TyPh0N_

Bizim derdimiz asilik yapmak, özenti olmak, kurallara zevk olsun diye karşı gelmek değil. Bizim derdimiz gereksiz ve anlamsız, insanların sinirlerini ve hayatlarını olumsuz yönde etkileyen bu kuralların olmasını engellemek.
    Eğitim, bilgi edinimi; üniforma giydirerek, saçını erkeklerin kısacık/kızların örülü yada toplu yaptırarak, takı taktırmayarak, kişinin özel hayatını ve özel haklarını sınırlayarak mı oluyor?
    O ahlaksızlık kırılıyor, seviyenin aşağılarda olduğunu söylediğiniz, kafir, vs. diye itham ettiğiniz gelişmiş ve kalkınmış ülkeler mi yapıyor her türlü bilimsel, teknolojik gelişmeyi? Yoksa bizim gibi geri kalmış (pardon gelişmekte olan olacaktı değil mi(!)..) doğru düzgün eğitim vermek, ülkeyi kalkındırmak yerine batırmaya uğraşan ülkeler mi?
    Bu sistemle yetiştirdiğimiz insanlar tekrar söylüyorum ancak koyun oluyor. Sorgulayamayan, özgürce düşünemeyen, tabuların ve yasakların altında boğulmuş ama haberi bile olmayan, daha arkadaşına bile dokunması suç olduğu düşünülen, örf ve adet diye kendini dünyaya ve yeniliklere kapatan bireyler yetiştiriyoruz. Yorumların çoğu bunları gösteriyor, şüphesiz.
    Eskiden saygı vardı, saygıdan yapardık diyen arkadaşlara söylemek istediğim, saygı zorla olmaz. Ben sevdiğim insana saygı gösterebilirim; sırf karşımdaki insan resmi olarak benden üstün diye ona itaat etmem, boyun eğmem, görünce ceket iliklemem benim kendime olan saygımı zedeler. Sevmediğin, sevmek zorunda olmadığın belki de nefret ettiğin bi' insana zorla saygı göstermek kendini ve toplumu kandırmaktan başka nedir? Eğitim insanları ve kendini kandırmayı mı öğretiyor?
    İstemezseniz Küba'ya, şuraya, buraya, X ülkesine giden diyen kişilere ise; bu vatanı ve milleti size ve sizin gibilere bırakmayacağız, emin olabilirsiniz.

Bunların hepsi benim kendi kişisel düşüncelerimdir; kaldıramayanlar, çekemeyenler olursa aç kurtlar gibi saldıranlar olursa cevap vermeye bile tenezzül bile etmeyeceğim. Ne de olsa özgür(!) bi' ülkedeyiz değil mi?

yaşın biraz büyüsün sonra bu yazdıklarına amma saçmalamışım ha diye gülebileceğin bi yazı yazmışsın.

• bin beter olasın inşallah

• eri kafalı felan değilim ama pirsinge karşıyım.Tama takabilirsin zevk meselesi tabiki herkes aynı olamaz ama herşeyin yeri var be güzel kardeşim.Bende lise sona gidiyorum bırak kızın koluna girmeyi kantinde kız sevgilim olurmusun sorusana ewet dediğinde kıza sevgili gibi kötü düşünmeden koccaman şekilde sarıldım müdür yardımcı geçiyordu baktı güldü geçti:D tmm bende okul düğüne gider gibi gidiyorum ama yok yani.Okula gelirken pirsingi kravatına yada cebine koy çıkınca nerde takıyorsan tak
    Değerli _Typhon_ arkadaşım; inan, dediklerini defalarca okudum. Gereksiz dediğin kurallar yani aslında kanunlar, DEVLET olmanın icâbıdır. Devlet kurumu insanlarının düzen ve güven içerisinde yaşayabilmesini sağlamalıdır. Yanlış anlama ama, kanunlardan rahatsız olman ve onların yanlış olduğunu düşünmen durumunda yapılabilecek en mantıklı davranış, sizlerin denediği gibi ona uymayarak isyan etmek değil, kanunları değiştirmeye çalışmaktır. Bunun yolu da, belki klasik bir laf olacak ama, "Okuyup, adam olmak" tır. Aksini uygulaman durumunda DEVLET bunu kabul edemez ve seni toplumun kabul ettiği kalıplara sokmak için ceza ve yaptırım uygular.
    Kişinin özel hakları demişsin ya, devlet senin o özel hakkını sonuna kadar savunmak için vardır zaten. Bir yanlışlık olduğunu düşündüğünde ise hakkını ayrıca araman için sana adaletli yöntemler bile sunmuştur.
    Gelişmiş ve kalkınmış ülkeler dediğin ülkeler de buna benzer kurallar ve kanunlar yok mu sanıyorsun?
    Örf ve adetler dediğin ise bizi biz yapan yazılı olmayan kurallardır. Bu kurallar da diğerleri gibi zamana ayak uydurur aslında. Yani gelişir. Elbette tümü çok iyidir demek bu kurallar için de mümkün değil. Ama bazıları var ki, terk edilmesi, asimilasyona, kendini kaybetmene, özünü unutmana neden olur.
    Eğitim sistemimizin hangi aşamasında bize "sorgulama!" yada "özgürce düşünme!" deniyor acaba? Bunu yapsa yapsa, meslektaşlarım yapar, ki çoğumuz öğrencilerimizin biraz daha okuması, daha aydın olması, mikro-makro boyutta düşünebilmesi için elinden geleni yapar. Yine eğer bir yanlışlık gördüysen, onu düzeltmek için doğru yer ve zamanda olmalısın. Bu durumda aramıza katılmanı dört gözle bekleriz.
    Dünyaya ve yeniliklere kapalı olmak hususunda belki biraz haklı olabilirsin. Eğer piercinglerinizi, globalleşen dünyanın kültürel alışverişinin bir simgesi olarak masum Afrika yerlilerinden emanet aldığınızı düşünüyorsanız ne âlâ. Yok, MTV izleyip, "Aa, onlar yapıyor, biz de yapalım!" deyip, özenti içinde sağınızı solunuzu deldiriyorsanız üzülürüm. KOYUN olmak ise asıl budur. Bu mudur yani yenilik??
    İnsan sevgi arar, sevmek ister. Bu nedenle ikili ilişkilerinizin olması bu çağda çok mühimdir. Ama sağda solda kimin neresi nerede bilmeden dolaşmak, birbirinize saygısızca davranmak olmamalı. Gerçekten sevgi kaynaklı olursa ilişkiniz böyle olmaz zaten. Gözünün içine bakar durursun. Ona saygı duyar, kollarsın. Kız arkadaşını zor duruma düşürmemek için elinden geleni yaparsın. O yüzden gizlice tutuşulur ya el-ele. Yoksa öteki türlüsü bedeninizin size yaptığı cinsel baskıdan kaynaklanır. ABAZALIK diye de anılır. Devlet yine burada tarafları korumak için bulunmalıdır.
    Son sözüm ise saygı ile ilgili. Ben babamdan öğrendim. O da babasından görmüş. Böyle bildik. Şimdi bile okulumda benden yaşça büyük meslektaşlarım gelince yer verir, daha az konuşurum. Firkirlerini alır ve bazen ise onlarla tartışırım. Ama hep yerimi ve yaşımı bilirim. Biz böyle gördük.
    Ceket ilikleme kısmı ise beni gülümsetti valla. Ben de böyle düşünüyordum lisedeyken. O yüzden, sadece şunu söyleyeceğim; kendisine saygısı olan kişi, içinde bulunduğu toplumun kurallarına da saygılı olmak zorundadır.
    Ayrıca Atamızın dediği gibi, samimi ve meşru olmak kaydı ile bu devlet her fikre saygılı olmak zorundadır. Forumdaki arkadaşlarımın da bu konuya özen göstermesini rica ederim.
    Uzun oldu ama, bunlar bir öğretmenin, doğru bildiklerini belki forumda birkaç öğrencinin kulağına gider diye özene bezene anlatmasıdır.
    Kolay gelsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

quote:

Orjinalden alıntı: exerion

mudur haklı kzın omzuna kolunu atman degilde diger yaptıkların yanlıs arkadasım

Hocam ben onlar haklı demedim zaten. Ama okulda olmayan şey yok. Adam bana taktı. Millet neler neler yapıyor tık yok. Bi de biz eşit ağırlığız diye okulda hiç sevilmiyoruz. İdare ve hocalar tarafından dışlanıyoruz maalesef.

başkaları köprüden atlıyor sende atlayacak mısın_?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.