Şimdi Ara

Disipline Kuruluna Sevk Edildim.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Valla sormayın abiler bizim nesil berbatİnsan alışıyo,lisedeyim liseler özellikle çok berbat şuan tabi benim okul süper bana göre ama genel oalrak liselerde herşey var..Bence the after toucher ın kulağına piercing takması ve kravat takmaması hiç tuhaf deği ldaha berbatları var tabi.Ama bi yandan bende şu olaya acayip sinir olurum öyle dağınık piercing li,dövmeli,saçlar falan joleli hoca yada müdür karşısına çıkıp 'Noldu hocam?Hocam ben naptım yaa!!' demeleri iğrenç cidden

Kravata kola dökülmüştü. Piercing'i de okulda takmıyorum normalde. Sabah okula geç kaldım kulağımda unutmuşum. O kadar açıkladım ama dünkü kol atma olayından dolayı dilekçemi yazdı.

O kadar müdür çağırmış. Tanıdığın birinden kravatını ödünç alabilirdin. Pirsingimde var diyorsun. Bu uygunsuz duruşundan dolayı kol atma olayı bahane olmuş.

Müdür sabahki okul sırasından çağırttı. Konuşacağı mesele kol atma meselesiydi fakat üstüme başıma bakıp dilekçe yazdı.

Ee yani ?

• Eğitim, disiplin, düzen; kılık kıyafetle, saç-sakalla, takıyla uğraşarak olmaz. Öyle yetiştire yetiştire anca koyun yetiştirirsin. Ülkemizde de koyun bol bol mevcut.

Beykoz luyuz diye bize derler birde...

Pearl P-3002D Eliminator Demondrive(r)
  • Elinin nerede olduğuna bakarak seni disipline göndeemez,ama kravatının olmayışına ve piirsing'ine bakarak dilekçeyi yazar,şiddet de uygular.

ondan sonra idare mi gerikafalı oluyor acaba?

bence sen önce kendine çeki düzen ver sonra da gidip kılık kıyafet yönetmeliğini oku...
    11bin fotoğrafı art ardına nasıl izledim? Yakında izleyince paylaşacağım...
  • Cok abartıyorsun herşeye kol atma kol atma.Kulagında ki o şey bi günde disiplin sebebi kızların küpe takması bile yasakken bide sen piercing takıyorsan ben olsam bende atardım.Bende okulda karsı gelirim ama en fazla kravat takmam oda zaten kapşonlumun altında gömlek zarzor gözüküyordur ama yinede cantamda tasırım.Müdürün yanına sık sık giderim kapsonluyu cıkarır.Kravatı takarım.Cok haklı iyi olmus o derece.Bence kıza yok kol atma omza fln alakası yok.Ben o kadar yüksek bi mevkiydeyken ögrenci gelecek tınlamaz gibi gececek karsıma o modelle bende veririm disipline...
  • Arkadaşım kravat yok , piercing var suçlu olan sensin. Bende lise 3 okuyorum gömleğim içerdedir , saç-sakal düzenlidir , ne kavgam var nede öğretmenlerle tartışmam şu okulu sorunsuz bir şekilde bitirelimde kurtulalım diye uğraşıyorum. Bana da takan bir hoca var 2 seneden beri edebiyat dersim ilk dönem 1 gelir 2.dönem de zar zor 2 yapar kurtarırım.

Video güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 13 Mart 2009; 22:41:58 >

ayrıca bu tur olaylar artık cok normal pıercıng dovme falan kupede.. sacımı kısa kestırsem hocaya ne yararı var? ne faydası var berberdebkomısyon mu alıo malar anlamıom haxD

ezdırme kendını baktılar cok dık baslısın bu cocuk bıseye cok guvenıyo dıyıop ustelemıolar onlarda tırsıyo anlıcanxD xD

ama abartma cunku fazla atar g..e batarxD xD xD

kesın dılekce yazan adamın karısı menapoza gırmıstır ondan sana bole yapmıstırxD xD takmaa!!
  • müdürün olsam daha beterini yapardım. bu tip olaylarda hep hocalar takar öğrenciler sütten çıkma ak kaşık sanki. yok elini omzuna atmıssında ondan takmısta..senın sucun yok piercing,kravatsız gezmek...yazık vallahi biz zamanında bunları zorla yapmazdık saygımızdan yapardık eskilerle yeniler arasında ki en büyük fark da bu.. ne diyim allah ıslah etsin siz özendikçe avrupa amerika gençliğine bizim halimiz içler acısı.o ülkelerin gençlikleri bitmiş bi vaziyette...
  • quote:

Burdan gerici ve dar görüşlü idareye selam olsun.

anlaşıldı.
  • Yazık.Boşuna oksijen israfı yapıyorsun.O kadar hikayeden sonra bu cümle:"Burdan gerici ve dar görüşlü idareye selam olsun" amacını belli etti.İmzanla birlikte kübaya git oranın oksijenini harca..
    O'nu düşün o'na sığın
    O senden öte benden ziyade
  • kız olayında birşey demeyecegim ama piercing yüzünden haketmişsin malesef.

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

Cok abartıyorsun herşeye kol atma kol atma.Kulagında ki o şey bi günde disiplin sebebi kızların küpe takması bile yasakken bide sen piercing takıyorsan ben olsam bende atardım.

+1

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Özgür, çağdaş, batılı, medeni gençliğimiz.

Australian Dream
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

İyi yapmış okulda piercingmi takılır..

aynen katılıyorum.

abartmışsın dostum , he senin müdürün anlattığına göre olmayan bi oalydan sorun çıkarmış olabilir ama piercing olayı abartı.

Bende katılıyorum.
    Bizde liseye gidiyoruz ama takanlarda dışarıda takıyor.
    Hem millet takıyor demişsin.Millet takıyor diye sen de mi takmak zorundasın o saçma sapan metal parçasını?
    Hak etmişsin
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.