Şimdi Ara

Disipline Kuruluna Sevk Edildim.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Okulda pirsing takmak noluyor onu anlayamadım.
    Okula mı gidiyorsunuz, partiye mi?
    Bizim zamanımızda kızlar büyük küpe takamazlardı.

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

Ben lisedeyken okulun kapısına arkadaşı atmıştım oda kapıdan içeri girdi yani kapı kırıldı sonra müdür geldi noluyo lan burda dedi bizim arkadaşın üzeri hep tahta olmuş izleri var olm sen mi yaptın dedi hocam yok vallahi muzaffer attı beni kapıya dedi günlerden cumaydı bayrak töreni için dizilmiştik müdür bizim sınıfın sırasına bakarak muzaffer gel lan buraya dedi gittim beni bi güzel dövdü kafamı gözümü kırdı sonra bende boynumu büktüm sırama girdim şimdi liseden mezun olalı 3 yıl oluyor geçen gün bankamatik kuyruğunda bizim müdürü gördüm o kalabalığın içinde tekme tokat daldım adama ulan bi kapı için beni okula rezil ettin dedim daha sonra bunun kaşını açtım o arada da bankanın güvenlik görevlisi ayırdı beni şimdi içim huzurla dolu çok mutluyum
    kardeşim takma kafaya mezun olduktan sonra döversin

hayatın yalan ya hiç polis gelmedi karakola gitmediniz yani ha bari salla da biraz üsturuplu salla

• quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Bu mesajı bir arkadaşım yazdı konuyu görünce, üye değildi ben aktarıyorum;

Bir ey kendini solcu sanan arkadasım senin gibiler yüzünden ben platformlara solculuk savunmak zorunda kalıorum.Nasıl bir adamsınız siz ya tabi o da denmez ama ne gericligi size vermişler bir türkü gericilik diye söylenip duruosun sonra o da yaptı ben de yaptım diosun.O resmini koyan adam deil miydi milley kapitalizm çıglıkları atarken sosyalizm ugruna savasan ne şimdi senin bu piercingin amerikan özentiligin.Kızla yapacaklarını okul dısında yap orası egitim kurumu hos seni egitememişler ama yazık diyorum sizin gibi adamlara yazık sizden ne solcu ne sagcı olur kösebası mahalleye çöp bidonu bile olmaz.Şu kafaya bak kravatsızmıs kızın omzuna elini atıyormus sınıfta kızı öpüyomuydun okulmu fuhus kulübü mü ora.ŞUNU UNUTMA GERİCİLİK BASKA BİŞEY TERBİYESİZLİK NAMUSSUZLUK BASKA BİŞEY SENİN GİBİ ÇOCUKLAR CAHİL 3 KURUSLA OKUMAYA GELEN ÇOCUKLARI YOLDAN ÇIKARIYORLAR.

Okuyun ülkenize faydalı olun deniz gezmişler gibi adamlar önce okudular yapabildiklerini gösterdiler sonra da egitimi şikayet ettiler..Kusura kalmayın sinirlendim bi de konu açmıs

bu kafayla giderek it kurt ellerinizle şekiller yaparak bu ülkeyi bu hale getirdiniz zaten

o başbuğunuz olacak densiz adam 61 darbesine ön ayak oldu ne oldu ülkede sağ sol ayrılığı açığa çıktı bugün eleştirdiğiniz ismet inönü o zaman chp taraf seçmeyecek ortada olacak dedi sizin gibiler yüzünden meşhur olan ecevit çıktı chp solun da soludur dedi partiyi sürükledi gitti hep amerikancılığı solcular getirdi dersiniz de dikkat et istersen bi 80 darbesi zamanına solcularda rus silahları sağcılarda amerikan silahları birbiriyle çatışırlar acaba neden yani

şu ülkeyi bölmek işte sizin gibi zihniyetler yüzünden kolay vatansever değilsiniz çünkü işiniz gücünüz mehter marşı çalmak ellerle it kurt şekilleri yapmak solcular desen yumruklar devrimler bilmem ne ülke amele kaynıyo bi de ameleler kendini üste çıkarıyo çok masum gibi

bedenimiz türklük ruhumuz islam mantığı ile hareket edersen daha çok yanılırsın sen en fazla ülkü ocaklarında gaardiş diye gezer çakal olursun

• oha ya bizm müdür yardımcısı geçen gün coğrafyaya girdi çocuklar boşverin coğrafyayı muhabbet edelim dedi

Orjinalden alıntı: The After Toucher

Bizi bu eğitim sistemi bu hale getirdi.

Müdür şunları şunları yapmaya devam ederseniz okuldan atarım şöyle böyle diye tehdit edip , 2 gün sonra o söylediklerini yapanlara uyarı bile vermiyorsa böyle olur tabi. Okulda büyük bi otorite boşluğu var. EA'yız diye ezmeye çalışıyor hocalar ve idare bizi. Bu yüzden nelerle karşılaşıyoruz bir bilseniz..

anladığım kadarıyla son sınıfsın boşver naparlarsa yapsınlar üniversiteye girdin mi biter yani istediğin gibi takışabilirsin disiplin cezalarım da vardı noldu üniversiteye girdik bitti hiç bişey olmadı zaten kurul toplanır affeder onları sonra affetmeseler de en fazla başka bi yerde okursan devlet yurduna alınmazsın iş hayatına falan girerken kimse aa bunun disiplin cezası var demez sadece başarına işi bilmene bakarlar ne armutlar var süper bi sicile sahip ama bi işe yaramaz mal mal gezer ortada

terbiye namus da kol atarak birine sarılarak elden gitmez tecavüz etmiyosun sonuçta at elini gözünün içine bakarak müdürün öpebilirsin de hatta ilerde görünce dersin noldu diye dalmak adama terbiyesizlik olur çünkü her yerde güçlü olan altındakini ezmeye çalışır askerde astsubaylar fazla yükselemeyeceği için altını ezer vs vs bitmez yani bu hikayeler ama zamanı gelip de adamla ilişkin alakan kesildi mi her türlü lafı edersin ve dayaktan daha fazla koyar bazı laflar insana

bölümünü de aşağılama asla ea çok daha iyi yani sosyal hayat istersen ben mühendislik okuyorum mesela acayip yoğun oluyorum en fazla ders asarak, haftasonları veya geceleri çıkıyorum öbür türlü çok zor yani kendine vakit ayırman o yüzden ancak kendi fakültenden bi kız arkadaşın olursa rahatça görüşebilirsin yoksa yalan olur ama ea dan çıkanlar paso çayır çimen sefa yani yaz günü biz yanarken adamlar hayatı yaşıyo o yüzden ciğeri 5 para etmez hocaları adam yerine koymana bile gerek yok he de geç en temizinden

istediğini yap yani abartmamak koşuluyla yakışıyosa tak küpeyi nolacak yani kimse karışamaz elin hıyarları sivri burunla gezerken mhp nin çakalı olunca milliyetçi mi oluyo da siz amerikancı olacaksınız rahat yaşa boşver ama dövme yaptırma derim ben kesinlikle çünkü askerde façalıların yanına koyarlar yaptıracaksan da Atatürk silüeti veya imzası yaptır sadece o zaman bişey olmaz hem en azından hayatın boyu gururla taşıyacağın bir dövmen olur diğerleri gibi bi süre sonra baymaz

• quote:

Orjinalden alıntı: mindfreak

Yazık ya amba yüklenmişsiniz.Ama birşey sormak istiyorum.Devletimizin okullardaki kılık kıyafet vb kuralları getirmiş peki neden? Disiplin olsun diye.Tamam disiplin oluyo diyelim.Orası bir eğitim kurumu ve herkez oraya okumak için geliyo.Peki okumak saçla başla kılık kıyafet piercingle mi oluyo?Peki Amerikada falan bu kurallar yok onlardan bilim adamı vs çıkarken bizden nie pi pok olmuo(istisnalar hariç).Tek sözüm odur ki saçla başla okunmaz kafayla okunur.Elin devletlerinde millet okula nelerle gelio biz hala üniformalar giyerek geliyoruz.Elin devleti lise 4 te 2. derece denklem görüp bırakırken biz türev integral görüyoruz.Bu kuralları da değiştiremeyeceğimize göre uyalım gitsin

sorun o da değil aslında sorun türkiyede güya tek bacaklı gitmek yerine sırf fen veya sırf sosyal bilimler gibi alanlar üzerine daha geniş bakış açısı olsun diye tüm dersleri verirler hiç anlamam üst düzey edebiyat ne işine yarar mf öğrencisinin en basit örneğiyle yani tarihe falan laf ederler asıl gerekli olan tarihtir bireylerde milli bilincin oluşması için nasıl bir ırkız nelerden geldik buralara görülmesi için ibret alınması için ama coğrafya alanlar var mesela ne gerek var yani dağından taşından sana ne kara parçasının

el dediğimiz insanlar alana dayalı adam üretiyo türkiyede okullarda kılık kıyafet kuralı olmasının asıl amacı serbest kalsa herkes kıyafet bulamayabilir giyecek biri abercrombie ile tommy ile gelir başka biri semt pazarından 5ytl lik bi kıyafetle gelir bu iki kişi arasında bi negatif elektriklenme ister istemez yaşanır diye bu tür şeyleri engellemek için koyulmuştur aslen disiplinden ziyade mantıklıdır o yüzden bu açıdan bakarsak ama öğretmenler kendini bişey sandığı için askeri rejime çevirmeye çalışır okulları gömlekleri içeri sokun kravat takın bilmem ne falan diye ben sırf inattan gidip kravatı doğru dürüst takmamak için kravat alerji yapıyo diye rapor almıştım tanıdık bi dermatologdan kendini çok zeki sanan tipler var yani türkiyemizde ama aslında o gömlek dışarda olunca rahat ediyosa çocuk bırak rahat etsin denmez asla neyse ki bizim okul son dönemde adam olmuştu yeni kampüse taşındıktan sonra sıcak olduğu için yazları beyaz t-shirt le falan gelebiliyoduk son dönemlerde ama asla değer vermem öğretmenlere gerçekten sevecen anlaşılabilir değilse nitekim işte bitince o okula arabanla geri dönüp şeklini yapmak o gereksiz hocaları dövmekten daha ayrı bi zevk ne olduklarını o noktada daha iyi anlarlar

ha bu arada az önceki mesajım için adam solcu sen sağcı şeyi yazmışsın demesin kimse onu da unutmadan yazayım bu ülkeye sağcısı da solcusu da yaramaz ancak geri bırakır o yüzden gözümde ikisi de eşittir al birini vur ötekine yani o yüzden aynı kefeye koyarak konuştum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.