Şimdi Ara

Dilara Gönder'den Top Atışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
15
Favori
5.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.tarzist.com/video-galeri/guncel/dilara-gonderden-top-atisi/17.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 24 Mayıs 2013; 18:02:58 >

• bu ne olm üzüldüm ulan kıza. çok kötü oldu be.
    yazık valla, şu kızların reflekslerde biraz zayıf olduğundan.
  • oolum çok fena lan, kadın bildiğin kendinden geçti eli ayağı nasıl titriyor atıştan sonra, ibretlik
  • Erkeklerin bu işlerle ne kadar rahat başa çıktığı düşünülünce herhalde bazı erkek işlerine bulaşmamaları gerektiğini anlamışlardır. Doğa gereği bazı şeyler sadece erkeklere uygundur

Bu arada ciddi anlamda korktu kız hiç bu kadar açık titreyen birini görmemiştim üzüldüm kıza
  • O nasıl titreme lan öyle
  • Bu kız neler çekti be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamza hocam H.o
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeter lan kızı çöp kamyonuna soktunuz tanka bindirdiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz lan ntvdekiler yakarım ulan orayı
  • bende topcuydum yatsın kalksın doldurucunun işini yapmamış yoksa kalpten giderde orda :)
  • Oyy oyyy oyyyy Yerim seni Dilara yerim... Ulan eli ayaği birbirine girdi kizin yaa nasil titriyo..

Yukaridaki arkadaşin dediği gibi Ntv ne yapmaya çalişiyo anlamiyorum harbiden.. Ulan o kadar o kanalda herif var göndersene onlari bu Nariiin çiçeği yolluyosun oralara falan.. Gel saril bana Dilara, Gönder tüm acilarini bana..

Bu arada youtube'dan izlemek isteyenler veya mobilden sorun yaşayanlar için..;

http://www.youtube.com/watch?v=HAOKwKU7Evg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 24 Mayıs 2013; 2:58:51 >

• Ulan o değil de kadınların olaylara bakışları ne kadar değişik aga? Ben izledim World of Tanks oynayasım geldi
  • Kadın kendinden geçti .
  • Ağladı resmen niye böyle bir tepki verdi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Erkeklerin bu işlerle ne kadar rahat başa çıktığı düşünülünce herhalde bazı erkek işlerine bulaşmamaları gerektiğini anlamışlardır. Doğa gereği bazı şeyler sadece erkeklere uygundur

Bu arada ciddi anlamda korktu kız hiç bu kadar açık titreyen birini görmemiştim üzüldüm kıza

Sizin gerilla kadınlardan haberiniz yok galiba ey forum ahalisi?

Ayrıca bu kızın suçu değil, tank zırh delici yani normal bir tanktan epey güçlü. O kapalı kapsülün içinde de o basıncın olması normal ama bilgilendirilmemiş olsa gerek.

Sen şimdi tüfeğin geri tepip yüzüne geleceğini bilsen elmacık kemiğini yaslayıp gözünü de dürbüne ya da göze yakın durmazsın. Bir video vardı, içine safi barut koymuşlar, namlusu upuzun geri tepmeli yivli tüfekle atış yaptırıyorlar. En işi bilen, en azından tecrübeli adamlar bile yutuyor zokayı. Biri yaralanıyor hatta ciddi şekilde.

Ayrıca sanırım bu program özenti yurtdışı programlarından.

• ağladı la.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 24 Mayıs 2013; 4:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esquirez

bende topcuydum yatsın kalksın doldurucunun işini yapmamış yoksa kalpten giderde orda :)

aynen 2005 de seferihisarda 203 mm top atışı yapıyorduk ankarada fırtına ile panter ile top atışı yapıyorduk bir 5 metre yakınında dursun 40 km atış yapabilen obüsün bir daha kendine gelemez

tank varya o tank oyuncak kalır obüsün yanında mermisi iki katı zaten

atış yaparken rüzgarından düşenler oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 24 Mayıs 2013; 2:36:05 >
  • Çok güzel olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Erkeklerin bu işlerle ne kadar rahat başa çıktığı düşünülünce herhalde bazı erkek işlerine bulaşmamaları gerektiğini anlamışlardır. Doğa gereği bazı şeyler sadece erkeklere uygundur

Sizin gerilla kadınlardan haberiniz yok galiba ey forum ahalisi?

Ayrıca bu kızın suçu değil, tank zırh delici yani normal bir tanktan epey güçlü. O kapalı kapsülün içinde de o basıncın olması normal ama bilgilendirilmemiş olsa gerek.

Sen şimdi tüfeğin geri tepip yüzüne geleceğini bilsen elmacık kemiğini yaslayıp gözünü de dürbüne ya da göze yakın durmazsın. Bir video vardı, içine safi barut koymuşlar, namlusu upuzun geri tepmeli yivli tüfekle atış yaptırıyorlar. En işi bilen, en azından tecrübeli adamlar bile yutuyor zokayı. Biri yaralanıyor hatta ciddi şekilde.

Ayrıca sanırım bu program özenti yurtdışı programlarından.

elmacık kemiğini yaslayan omzu ile destekler onu acemi birliğinde bile öğretiyorlar elmacık kemiğini kıracak kadar çapması için omzunu yerinden çıkartması lazım tüfeğin kabzasının

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.