Şimdi Ara

Dilara Gönder'den Top Atışı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
15
Favori
5.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.49dan sonra giren müzik şu still life'daki gerilim müziğine benziyor
  • biri doldurucunun ne yaptığını anlatsın la merak ettim şimdi, niye o görevi yapsaydı daha çok korkardı falan diyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVISDOM

• Yahu inanmayin arkadaslar bu kiz 2bolumde bir aglar titrer
    gerci bu 3.bolum olmasi lazim
    Gecen haftalarda bi dokum atolyesindeydi habersiz sekilde erimis emire bu tozu dok dediler heralde o da atti havai fisek gibi patladi bi anda o zaman daha fenaydi heralde 1saat sonra filan kendisine gelmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBorgice

quote:

• Yavrum üzülme be.....
  • ana etimesgut!!
  • o titreyis bana tanıdık geldi

• mobilde gozukmuyor video pc ye gecince bakiyim

• quote:

• Acaba kaç para alıyor bu işleri yapmak için, geçen günde yarasa dışkısı toplarken görmüştüm.
  • doldurucu olsa ölürdü o an
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Yahu inanmayin arkadaslar bu kiz 2bolumde bir aglar titrer
    gerci bu 3.bolum olmasi lazim
    Gecen haftalarda bi dokum atolyesindeydi habersiz sekilde erimis emire bu tozu dok dediler heralde o da atti havai fisek gibi patladi bi anda o zaman daha fenaydi heralde 1saat sonra filan kendisine gelmistir

Bu kadını korkudan öldürmek için NTV sağa sola gönderiyor herhalde videoyu izlerken hem üzüldüm hem de güldüm. Canım benim rambo edalarındaydı sürerken top atılınca allahı şaştı kuru üzüm gibi büzüldü sonradan da dünya barışı diye düzeltmeye çalıştı

• Yazık lan
  • Yazık lan.
  • Oha lan kızın eli ayağı boşaldı bayılıyodu az kalsın Babam da Van'da askerliğini tankçı olarak yapmış daha doğrusu atışları yapan kişiymiş M48 kullanmışlar. Bu yüzden sağ kulağı çok zor duyar. Tankçılık gerçekten çok zor hem tankın içi aşırı sıcak hem de onun sesi, temizlemesi, kullanması cidden zor işmiş
  • büyük ihitimal komutan önceden uyarmıştır,kız erkek farketmez o tankın içinde uyarılmadan atış yaptımı aklını oynatmadan çıkamaz.Ayrıca top ile atış yapılmamış,heleki birde topla atış yapılsaydı asıl o zaman görürdüm ben titremeyi.İddia ediyorum 1 yıl psikolojik destek alırdı.Ergenler bu videoyu iyi izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 24 Mayıs 2013; 11:43:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.