Şimdi Ara

Dilara Gönder'den Top Atışı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
15
Favori
5.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

tankın atışta titremesiyle orgasm oldu bence ve titreyerek boşaldı

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: strato026

anca bu kadar

/>

çöp toplarken dilara gönder kusuyor demişlerdi

şimdi bu bundan sonrası ne olur acaba

• NTV HER PROGRAMI ÖNEMLİ OLMAYAN BAŞLADI. DISCOVERY CHANNEL DAKİ DİRTY JOBS UN ÖZENTISI. SURVİVAL INDA ÖZENTISI PROGRAMI VARDI DİĞER GELEN BİR ADIM VARDI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002 senesinde etimesgutta ilk olarak tank nişancısı sonra da tank şöförü olarak askerliğimi yaptım. Aynı yerde bende atışa gitmiştim bir defa atışta tankta, diğer 15-20 atışta tankın yakınlarında bulundum. Gerçekten de buradan konuşması kolay ama orada olsanız aynı şeyleri sizde hissedersiniz. Atışın 30- 40 mt yakınındaki koca man kamyonu bile sarsıyor bu atışlar. 105 mm çaplı bu top bu hissi veriyorsa 200 ve üzeri obüsleri düşünemiyorum bile.
  • Doldurucu olmamış Allahtan Ne titredi be, üzüldüm kızcağıza...
  • ilk mesaja eklermisin

edit: sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 24 Mayıs 2013; 16:41:27 >
  • Ben bile gerildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerliğini tankçı yapmış biri olarak keyifle izledim. Yalnız bu işte çok daha "zor işler" var. Her cuma günleri bir ton avadanlığı indirip çıkarma ve gerekli bakımı yapma işi, paletlerden çıkmak bilmeyen çamuru temizleme işlemi, palet ve pat değişim işlemi gibi insanı askerlikten soğutan işlemleri vardır. Motorun içerisinden kafanızı çıkartıp devriye çavuşunun hadi la nöbete demesi de ayrı bir vakadır. Her şeye rağmen, tüm zorluklarına rağmen askerliğimi iyi ki tankçı olarak yapmışım diyebiliyorum. Tank kullanmak her insana nasip olmaz.
  • Aynen ya ben bıle Etkılendım Bu Guzelım Kızı Nıye Gonderıyolar Murat Kosovalıyı Gonderın

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: CyBorgice

quote:

Orijinalden alıntı: VVISDOM

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Nereyi bombalıyorlar ki bunlar yazıktır günahtır ya :S

• yazık lae güzelim kızı spikerlikten ettiler ne hallere sokuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=sBuRcFu0X4E

Tankta termal kamera varsa düşmanı gördüyseler ateş ediyor olabilirler,burdan izleyerek tespite edemeyiz,

Yada;
    Tehlike olarak gördükleri binalara ateş açıyorlar,eğer izlediysen tank önce mayına çarpıyor sonrada üzerine roket atılıyor...

Savaşta olan şeyler bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 24 Mayıs 2013; 17:36:11 >

• Ne zaman başlıyor bu program?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=sBuRcFu0X4E

Tankta termal kamera varsa düşmanı gördüyseler ateş ediyor olabilirler,burdan izleyerek tespite edemeyiz,

Yada;
    Tehlike olarak gördükleri binalara ateş açıyorlar,eğer izlediysen tank önce mayına çarpıyor sonrada üzerine roket atılıyor...

Savaşta olan şeyler bunlar...

Orda tank patladıkdan sonra diger tank sağa dönüp ateş ediyor. Çünkü rpg sağdan geliyo ve o evlerden birinden ateş ediliyor yani.

• Bu arada Dilara Gönder bugün Beyaz Show'a konuk olarak katılıyor sanırım. Programda bu konuya da illa ki değinirler diye düşünüyorum.
  • Ekrandan izlemekle orada olmayı karıştırmış herkes bakıyorum da. Değil Dilara Haydar bile ağlar orada. Kafiyeli oldu çok da güzel oldu he..:)

• kesin işitme kaybı olmuştur, tam ateş anında çok ürktü gürültüden, tiz frekans işitme sinirlerinde akustik travma oluştu diye düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.