Şimdi Ara

Dilara Gönder'den Top Atışı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
15
Favori
5.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Etimesgut'a gelmiş duysaydım 5 dakikaya giderdim.
  • arkadaş ne kadar farklı bakış açıları var. ben savaşın acımasızlığını, anti-militarizmi hissettim izlerken millet gülmüş.
  • Şuradan o tankın içine herhangi birimizi sokup ateş ettirseler sanki güle oynaya duracaksınız özellikle ergenler ağlayıp zırlar dilara dan beter olurlar. cod onamaya benzemez gerçekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana şey demişti orayı düzenleyip açıcaklar tiger da getirilecek diyordu.Orda yuksek bir yerdeymiş sanırsam
  • Bu konuda bir bilgim yok. Ancak birlik içerisinde böyle bir müze söz konusu iken bu kadar zaman geçmesine rağmen Tiger gibi bir tankın ayrı bir yerde tutulacağına ihtimal vermiyorum. Alan sıkıntısına gelince de bazı tanklardan 2 tane vardı. Onları kaldırıp koyabilirler. Bahsi geçen tank başka bir tank olabilir. Dediğim gibi alanda Tiger yok ancak bir başka efsane Panzer IV var. Emin olmamakla birlikte Sherman da olabilir. Tören alanı öyle bir yerde ki, alay komutanına da tümen komutanına da yakalanma ihtimali söz konusu. Acemi olduğumuz için alana giriş yasak. Dolayısıyla ayrıntılı şekilde inceleyemedim. Bir çarşı dönüşü gruptan ayrılıp kaçak olarak girdim alana. Hayal meyal Sherman'ı da hatırlar gibiyim.
    Askerliğini bu birlikte yapan bir yakınınızın yemin törenine katılabilirsiniz. Yemin töreninin yapıldığı yer zaten hemen müzenin yanı. Yemin töreninde fotoğraf makinası da alınıyor içeri. Bol bol fotoğraf çekme imkanınız olur.

• Bir yakinim olsa orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

http://www.youtube.com/watch?v=sBuRcFu0X4E

Nereyi bombalıyorlar ki bunlar yazıktır günahtır ya :S

Tankta termal kamera varsa düşmanı gördüyseler ateş ediyor olabilirler,burdan izleyerek tespite edemeyiz,

Yada;
    Tehlike olarak gördükleri binalara ateş açıyorlar,eğer izlediysen tank önce mayına çarpıyor sonrada üzerine roket atılıyor...

Savaşta olan şeyler bunlar...

Aga kimse de demiyor sen nediyorsun diye..

Başka bir tank videosu vardı onu koyacağıma bunu koymuş...

• Şimdi izlerken konu aklıma geldi..

Canım yaa ne korktu. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.