Bildirim
New balance sahte mi acil

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Denge, aptallarin işidir
-Zed -
Tabanının dikimi ve yapıştırılmasına bakın , en iyi ordan anlarsınız ama kurumsal bir yerden almışsınız. Çakma olma ihtimali imkansıza yakın -
Sen bana gönder gerekirse ayakkabıya DNA testi bile yaparım. -
ne sandın hepsi fason üretim, bugün nike falanda çin üretimidir.
edit: yani çinde üretildiği çakma olduğu anlamına gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 10 Nisan 2017; 23:20:57 > -
Ayakkabının resmini atsaydın duruşundan yorum yapardık. -
evdeki vietnam gelen chine olunca problem olustu kafamda hocam -
2 Farklı yerde üretim yaptırıyor olabilirler? -
eklendi hocam -
Paraya yazık abi. Şunlara o kadar para nasıl veriliyor -
çin endonezya vietnam üretim yerlerine bakarsan nette bulursun -
yani orjinaldir diyosunuz -
Kulağındaki kare kodu okutsana -
qr programı ile mi -
Algılayan herhangi bir program iş görür. -
Kardeş tabikide orjinaldir. Vietnam , çin , bangladeş buralarda daha ucuza üretiyorlar o yüzdem -
%100 orjinal bir ayakkabı almışsınız. Çok kaliteli ve çok rahat bir model tercih etmişsiniz. İlk kez deniyorsanız bundan sonra nb dışında ayakkabı giymek istemeyeceksiniz. İyi günlerde kullanın -
Ne alaka babacan ben sahte bi marka üretiyorum onda da qr kod var telefonlar da gayet okuyor direk markanın sitesine giriyor hatta -
quote:
Orijinalden alıntı: roxymarley
%100 orjinal bir ayakkabı almışsınız. Çok kaliteli ve çok rahat bir model tercih etmişsiniz. İlk kez deniyorsanız bundan sonra nb dışında ayakkabı giymek istemeyeceksiniz. İyi günlerde kullanın
Bir ayakkabıya 280tl heleki bu kadar tipsiz bir modele..
Skechers alsa bakmazki bir daha new balance yüzüne..
Li-Ning veya Onemix de hafif tuzlu ama mükemmel markalardır.. -
Orjinal,için rahat olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X