Bildirim
DİKKAT hepsiburada dan aldığım 2 tel de kapndı !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hayret bişey. demek artık hepsiburada ya güvenemicez -
KUTU VE TELEFON imeileri tutuyormu?
Ayrıca bu genel bı sorun hebsiburada gibi buyk onlıne satıs yapan bır fırma kacak telefon satacagını dusunmuyorum bır cok kısının basına geldı garantılı olması oldugu halde telerı kapandı
Gecmıs olsun sorun ınsallah cozulur -
ben telefonları başka bir yere gönderdim ama fatura ben de faturanın üzerinde yapıştırılmış imei nolar var onlar tutuyor. -
Garantisi hangi şirket, KVK , Genpa vs. ? -
bu ara ne kadar çok kapanma şikayeti oluyor hiçmi legal çalışan kişiler yok bu ülkede -
quote:
Orjinalden alıntı: maviates
bu ara ne kadar çok kapanma şikayeti oluyor hiçmi legal çalışan kişiler yok bu ülkede
Bu ulkeden hangı sıstem dogru duzgun calısıyorkı bu calssın -
dogru söylüyosun doğru söze ne hacet -
benim bimeksten aldıgım teller canawar gibi çalışıyor
tavsiye ederim -
Hepsiburada.com büyük bir alışveriş sitesi böyle hatalar çok oluyor hatta eğer telefoncudan alırsan halledemiyorlar bile sana zaten hemen düzeltiriz diye mesaj atmışlar hepsiburada kazık atmaz -
Allah belasını versin oranın, 3 gün içinde kargoya verilir dediler, tel sipariş ettim 1 hafta oldu hala yok, mail yazdım, 2 gün sonra verecez diyorlar, 3 gün diyorlar 10 günde vermiyorlar, burdan kendilerini kınıyorum, alışveriş yapacaklar dikkatli olsun diyorum...... -
Bu durumda hepsiburada.com un dedigi gibi Bu tamamen ithalatci firmanin Problemi Sonucta onlarda ordan satin aliyorlar. ithalatci firmayla sen veya hepsiburada.com kontakt kurarak sorunu halletme yoluna gitsin. isin pesinide birakma. TK kurumuna bizzat basvuru yaparsan pek sallamazlar onu da eklemek istiyorum. -
valla ben hepsiburada dan alışveriş yapmadım ama epeyi şikayet var dikkatli olmak lazım o zaman -
ideèfixe nasıl? -
hepsiburadadan alışveriş yapmıştım hiç bir sorun yaşamamıştım hayret.....
çok bela bi yasa bu ya garantili cihazları da spot durumuna düşürdü ya bu ülke diyeceik bir kelime bulamıyorum -
gelişmeleri yazarsan seviniriz, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak -
düzelir merak etme hepsiburada diğerlerine benzemez -
Hocam düzelir düzelir diyoruz ama aynı mesaj bana da geldi ve telefon dün kapandı GARANTİLİ ve FATURALI olmasına rağmen.!
Yani o mesaj geldiyse malesef sizi de üzmek istemem ama müdahele edilmedikçe kapatıyorlar.. -
hemen her şeyi kötülemek amma kolay ya. ne olacak iki tel kapandı ise onların girişleri adam gibi yapılmamıştır onun için kapanmıştır yoksa hepsiburda delimi -
En iyisi alirken alip kontrol etmek Baska yolu yok
Benzer içerikler
- sim kart kaydı yapılamadı ne demek
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- samsung duos tuşlu telefon şebeke yok
- türk telekom numara değiştirme
- silinen fotoğrafları geri getirme
- firmware nedir
- asker telefonu
- numara sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X