Yarbay
20 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 76 (Bu ay: 2)
Gönderileri
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1353562912065&ref=mf

Arkadaşlar bul bul diye başımın etini yemeye başladılar da şu şarkının ismi nedir bi zahmet bilenler söylerse çok memnun olcam
Merhaba arkadaşlar , Win7 Proffessional 64 bit kullanıyorum.Msn Live sürüm 2009 (14.0.8089.726) yüklü ama son zamanlarda garip hatalar olmaya başladı.

İlk olarak konuşma pencerelerine bastığımda 2 sn falan bekletiyor alt bardan açarken.
Yazı yazarken yazılar donuyor sonradan toptan olarak geliyor yazılar.
Bir de konuşma penceresinde Smile butonuna bastığımda donuyor msn.Yani basılı kalıyor orda ve MSN iptal oluyor.30 sn falan bekleyince düzeliyor ama?

Bunların sebebi ne olabilir ?

Bir de MSN Plus var , acaba onla alakası var mı diyecem ama yeni yüklediğim bir şey değil ?
Arkadaşlar 53 kb'lık bir text dosyası çekmeme bile izin vermiyor artık ilallah geldi.
Rica etsem premium hesabı olan herhangi bir arkadaş şu 53 kb'lık dosya için bana yardımcı olabilir mi ?

Edit : Başlık sansürü.
Selamlar ; Mikro Film için Verem Savaş'a gitmem gerekiyor da nerede acaba bu verem savaş ?

Murat Atılgan okulunun orlarda diye söylediler ama tam olarak nerede kalıyor acaba ?
Dün sabah uyandım sol gözüm kıpkırmızı neyse yüzümü yıkayayım geçer dedim geçmedi gün boyu öyle dolaştım neyse gece uyuyunca sabaha geçer heralde dedim.Bu sabah uyandım aksine çapaklanmış gözüm , açamıyorum.Yüzümü yıkadım hafifçe çapakları temizledim ama gözüm resmen kan çanağı.Baktıkça aynada tuhaf oluyorum.

Sanırım enfeksiyon felan kaptı nasıl geçer ki bu şey

Bu arada resmi de var gözün eklesem mi eklemesem mi karar veremedim
Benzin fiyatlarına eylemli tepki

Tüketiciler Birliği üyeleri, benzin fiyatlarındaki zamlara tepki amacıyla 27 mayıs Çarşamba günü 1 liralık benzini kredi kartıyla almaya çalışacak.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, benzin fiyatlarına son 20 gün içinde gelen zamların kabul edilemez olduğunu söyledi.

Dolar düşerken benzine yapılan bu zamları anlayamadıklarını ifade eden Kaya, zamlar karşısında tüketicilerin mağdur olduğunu vurguladı.

Kaya, fiyatlardaki artışa tepki amacıyla Tüketiciler Birliği olarak 27 Mayıs Çarşamba günü bir eylem yapacaklarını belirterek, ''İstanbul Fatih'te Vatan Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde tüketicilerle toplanıp 1 liralık benzin almaya çalışacağız. Bakalım bize 1 liralık benzini verebilecekler mi?'' dedi.

Bu benzini kredi kartıyla almak istediklerine dikkati çeken Kaya, böylece hem kredi kartının aşırı kullanımına hem benzin fiyatındaki aşırı zamlara dikkat çekeceklerini bildirdi.

A.A.
Ama Almanya'da

Golf GTD 170 BG DSG : 29.350 €

Golf GTI 210 BG DSG : 28.525 €

GTI'dan 1.000@ kadar pahalı ve Türkiye'ye gelirse de 80-90 Bin TL arası olacağını düşünüyorum tabi ne zaman gelirse
Bu Cinebonus'larda 3D Filmlerin ( Sevgililer Günü Katliamı vs. ) bilet fiyatları normal bilet fiyatlarından ne kadar daha tuzlu ? Öyle 20-25 TL falan değildir umarım
Malum havalar yavaştan ısınmaya başlar gibi olunca kaldırdığım Adidas Stan Smith'leri de çıkarayım dedim..Ayakkabılar beyaz olunca kirleri de gözden kaçmıyor malesef özellikle bağcıkların o bölümler ve kıvrım bölümleri

Stan Smith'in siyahı da vardı ben de fakat ön taraftan açıldı gittiler üstelik ne topa vurdum ne zarar vericek bir şey yaptım giydikçe açıldı gitti

Şimdi bunları makineye atsam açılır diye korkuyorum o yüzden nasıl temizlemeliyim sizce ? Taktik ve stratejlirinizi paylaşırsanız sevinirim

Bu arada ayakkabıların hâli de bu şekilde pek de kirli değil gibiler ama

Arkadaşlar bir arkadaşım hatırlar mısın diye sordu ama unutmuşum da sizlere de bi danışayım dedim Yanlız acele olursa çok sevinirim =)

quote:

y = -1-x² ve y =1+x² parabollerinin ikisine de teğet geçen kaç doğru vardır ? Bu teğetlerin parabollere değdiği noktaların koordinatlarını bulunuz.

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.189
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 181.946 (Bu ay: 399)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.