Şimdi Ara

A101 DEN TELEFON ALDIM BOZUK ÇIKTI İADE ALMIYORLAR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GEÇEN PERŞEMBE SONY XA TELEFON ALDIM 101DEN EKRANINDA PİKSEL HATASI VARDI GERİ GÖTÜRDÜM BİZ İADE ALAMAYIZ DİYORLAR. SERVİSE GÖTÜRÜN ONLAR İLGİLENİR DEDİLER BENDE PAZARTESİ GÖTÜRDÜM KVK SERVSİNE HATASINI YAZDIRIP İADE İSTİYORUM DEDİM ŞİMDİDE BAKINCA İŞLEM GÖRÜYOR DOA BEKLİYOR YAZIYOR İNTERNETTEN ARATINCA TELEFONUN SIFIRI İLE DEĞİŞMESİ İŞLEMİYMİŞ DOA DEDİKLERİ ŞEY BEN PARAMI İSTİYORUM TELEFON DANDİK ZATEN. BEN ŞİMDİ NE YAPACAM BÜYÜK İHTİMAL TELEFONUNUZ YENİSİ İLE DEĞİŞTİ GELİP ALABİLİRSİNİZ DERLER ORADA TEKRAR PARA İADESİ İSTİYORUM DİYE BIRAKACAM MI NE YAPACAM ? AMK KASİYERİNİ İYİCE Bİ DÖVECEKTİM ORADA MAL EKRANDA HATA VAR DAHA BU EKRANDAKİ KORUYUCU FİLMDEN DİYOR BİLMİŞ BİLMİŞ BİZ İADE ALAMAYIZ DİYOR TELEFONUN RENGİNİ BİLMEDEN GOLD DİYE ALDIK CARTLAK Bİ SARI ÇIKTI BERBAT ZATEN

• Servis evrakına iade talebiniz yazıldı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    evet yazıldı beyaz ekranda piksel hatası var iade isteniyor diye yazdı servisteki çalışan
  • arıza tespit evrakı ve elinizdeki teslim evrakı ile THH'ye gideceksiniz
    daha ses yok bugün yine baktım şimdi de cihazınızın onarım işlemleri devam etmektedir diyor değişmiş doa bekliyor yazıyordu neyse bakalım bi ne olacağı belli olsun ona göre artık -cihaz kutulu değişim olmuştur diyor şimdi baktım-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali000 -- 22 Haziran 2018; 10:10:22 >
    bana kutusu açılmış telefon verdiler içinde garanti belgesi de yok istemiyorum dedim başka yapılacak birşey yok diyorlar kvkdaki çalışanlar kutuyu incelemek için açmışlardır dedi ama hiç öyle değil eski gibi kullanılmış üzerinde lekeler var içindeki kısmında yırtıklar var yapışkan yerlerine tüyler yapışmış hep
  • İade talebinde bulunduğunuz evrakla doğruca thh ye başvurun . Size tanınan seçimlik hakkı yerine getirmediklerini bildirin . Paranızı iade alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lawyer066 L kullanıcısına yanıt
    tekrar yolladım ben bu telefonu kabul etmiyorum diye kenarında eziklik var kutusu eski bandrol yapıştırma yerlerindeki yapışkanlar kararmış tüylenmiş üzeri hep gittim kim bilir kimin verdiği telefonun kutusu bu dedim yetkiliyi çağırın dedim adam geldi kutular açık gelir diyor dedim kutu açık gelecek tamam bu hiç yeni telefon kutusu gibi mi eziği gösterdim biz buna birşey diyemeyiz dedi onlar bunu yollamış dedi bende geri yolladım ücret iadesi için bi de sony xperia servis telefonunu aradım adam cihazının sonucu gelince tekrar arayın sony müşteri memnuniyeti için sizin istediğiniz gibi sonuçlandıracağız filan dedi
  • ali000 A kullanıcısına yanıt
    Doğru olanı yapmışsınız 20 iş gününde istediğiniz gibi sonuclanmazsa yine başvurabilirsiniz thh ye.

• Lawyer066 L kullanıcısına yanıt
    kutusundan çizik çıkan telefonu bana atmışlar çizik suçunu müşteri kaynaklı demişler servistekiler hiçbir işlem yapmadan geri göndermişler öyle yazıyor kvk takipte
  • ali000 A kullanıcısına yanıt
    Thhye basvur ilk evrakla hallolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawyer066

Thhye basvur ilk evrakla hallolur.
    Meraktan soruyorum

Aisveris internet alisverisi degil cayma hakki olsun

Garantiden de sifir cihaz ile degisim yapmislar 2. Kez ayni hata degil veya 4 farkli problem kapsamina da girmiyor

Bence burada kullanici telefonu almis begenmemis geri kaktirmak istiyor zaten o ayri

Ha THH ye hic gitmedim ayni is mahkemesi gibi kanun belge bakmadan isci her zaman haklidir diye, THH de ne olursa olsun haksiz bile olsan 90 % tuketici haklidir karari veriyor diyorsaniz o ayri

Ama forumda diger arkadaslarin yasadigi tecrubelerden de magazadan alinip bozuk cikanlar hep garantiye gidiyordu ve iade degil tamir veya degisim geliyordu hep...

• ponchik P kullanıcısına yanıt
    6 ayda sorun çıkarsa iade hakkın var. 4 onarım olayı eski kanundaydi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawyer066

6 ayda sorun çıkarsa iade hakkın var. 4 onarım olayı eski kanundaydi .
    Sagouln meslek olmayinca geri kaliyor insan takip etmedigimden sayenizde guncellenmis oldum 🙂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.