Şimdi Ara

DİKKAT hepsiburada dan aldığım 2 tel de kapndı !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ben bidolu.com'dan çok çektim. bu nedenle de hepsiburada'dan alışveriş yapıyorum. telefonun kapanmasında onların suçu yok çünkü ithalatçı firma gümrükten mal çekerken IMEI numaralarının kaydını yapmakla yükümlüdür. Eğer IMEI kaydı yapılmamışsa bu ithalatçının suçudur. tabii ki bu durumda ben hepsiburada'da çalışsaydım o ithalatçı ile iş yapmazdım bir daha ya da o ithalatçı firmada bu işten sorumlu şahıslara gerekli uyarıyı yaptırtırdım. vs vs. tabi sonuçta ne olursa tüketiciye oluyor maalesef. Geçmiş olsun kardeş.
  • hepsiburadaya bende gıcık olmaya başladım adamların sitesinde bir telefon hakkında yorum yazmıştım işlerine gelmediği için yayınlamamışlar telefonun yanında dvd veriyolardı bi kişide bunu övmüş işte 300 ytl değerinde dvd,telefon bunla çok ucuza geliyo diye bende aslında 120 ytl olduğunu ama yinede telefon ucuz ve güzeldir diyede bilgilendirici yorum yazmıştım adamlar gerçekleri yazdım diye yayınlamamışlar resmenama mailimede sitelerinin kampanyalarını tanıtımlarını gösteren mailler atmasını biliyolar
  • @Network KILLER

bidolu deyince ordan da yine arkadaşa bir şey alalım dedik malı ne gönderdikleri var ne bir ses var allahtan fazla pahalı bir şey değildi
  • valla beni 2.5 ay beklettikten sonra "malı tedarik edemiyoruz. şu dilekçe örneği ile bankanıza başvurun. paranızı iade etsinler." dediler. Resmen gel çak kafayı 2.5 ay sonra aldığım cevap buydu. Bir daha tövbe ettim oraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

hepsiburada.com dan 2 adet 1100 aldım 1 hafta sonra mesaj geldi yasal uyarı telefonunuz kayıt dışıdır kapatılacak diye dün de kapandı teller.
    firmayı aradım durumu anlattım ithalatcı firmadan kaynaklanan bir sorun en yakın zamanda sorununuz düzelicektir dedi. bunlar telleri kaçak satıyo olmasınlar.

Kacak degil teller..bende 2 hafta önce bayrampaşa carrefur'daki nokia shoptan 6125 aldım..aynı mesaj geldi..dün ordaydım sordum gelen tellerde bi sorun oldu dedi..netten baktı tel kayıtlı..zaten kapanırsa 2-3 gün içinde tekrar açılır dedi bende buna benzer durum var ortada..

• yav arkadaşlar ben sizi anlıyamıyorum ??? niye sitelerden alış veriş yapıyonuzki gidin bir magazaya yada alışveriş merkezine or da yapın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

yav arkadaşlar ben sizi anlıyamıyorum ??? niye sitelerden alış veriş yapıyonuzki gidin bir magazaya yada alışveriş merkezine or da yapın ...

Sağol uyarın için bunu hiç düşünmemiş arkadaşlar kusurlarına bakma,
    bundan sonra mağazadan alırız artık
  • bugüne kdr internetten sadece kartuş doldurmak için mürekkep sipariş ettim onun dışında yüksek meblalı bişi almaya cesaret edemedim ama bunları ne yapacağı belli olmaz kaçak telefonuda vermiş olabilirler veya türkiyede yaşadıımız için herşey mutlaka sorunlu olacağından seni biraz uğraştırabilir ama elinde faturan ve garanti belgenvarsa biraz uğraşırsın ama sonunda telefonların açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

bugüne kdr internetten sadece kartuş doldurmak için mürekkep sipariş ettim onun dışında yüksek meblalı bişi almaya cesaret edemedim ama bunları ne yapacağı belli olmaz kaçak telefonuda vermiş olabilirler veya türkiyede yaşadıımız için herşey mutlaka sorunlu olacağından seni biraz uğraştırabilir ama elinde faturan ve garanti belgenvarsa biraz uğraşırsın ama sonunda telefonların açılır

o kadar da değil yani. faturasına kadar herşey çıkıyor paketten. alırken kontrol etmek şart yalnız. hepsi burada'dan aldığım telefonun kutusunun jelatini hafif yandan yırtık halde geldi bana. ama A,B ve C şeklinde 3 adet IMEI numarasının bulunduğu kısımdı yırtık olan. baktım faturaya yapıştırmak ve garantiyi onaylamak için yapmışlar. no problem yani. şu dikkatimi çekti yalnız. kargo görevlisine bekleyin kontrol edeyim dedim. baktı böyle yüzüme nasıl yani der gibi. dedim ki eğer eksik veya hasarlı mal varsa almam ve zabıt tutturup iade veririm. karşı taraf hemen kontrol etmemizi istiyor yoksa işler zor oluyor dedim. adam öyle kala kaldı. yani zabıt tut desem yanında evrak bile yok. bundan çıkarılacak sonuç: ülkemizde hâlâ bu tip alışverişler için gerekli altyapı yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 7 Eylül 2006; 22:25:36 >

• evet malesef bende bir kulaklık sipariş etmiştim hepsiburada dan kapıya getiren eleman a bi sn kontrol edeyim dediğimde yüzüme öyle baktı tamam bişey yokmuş dedim alla alla der gibi bakıp gitti altyapı ve bu işlerin gelişmesi şart herkes haklarını bilip kulansa daha iyi olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

bugüne kdr internetten sadece kartuş doldurmak için mürekkep sipariş ettim onun dışında yüksek meblalı bişi almaya cesaret edemedim ama bunları ne yapacağı belli olmaz kaçak telefonuda vermiş olabilirler veya türkiyede yaşadıımız için herşey mutlaka sorunlu olacağından seni biraz uğraştırabilir ama elinde faturan ve garanti belgenvarsa biraz uğraşırsın ama sonunda telefonların açılır

o kadar da değil yani. faturasına kadar herşey çıkıyor paketten. alırken kontrol etmek şart yalnız. hepsi burada'dan aldığım telefonun kutusunun jelatini hafif yandan yırtık halde geldi bana. ama A,B ve C şeklinde 3 adet IMEI numarasının bulunduğu kısımdı yırtık olan. baktım faturaya yapıştırmak ve garantiyi onaylamak için yapmışlar. no problem yani. şu dikkatimi çekti yalnız. kargo görevlisine bekleyin kontrol edeyim dedim. baktı böyle yüzüme nasıl yani der gibi. dedim ki eğer eksik veya hasarlı mal varsa almam ve zabıt tutturup iade veririm. karşı taraf hemen kontrol etmemizi istiyor yoksa işler zor oluyor dedim. adam öyle kala kaldı. yani zabıt tut desem yanında evrak bile yok. bundan çıkarılacak sonuç: ülkemizde hâlâ bu tip alışverişler için gerekli altyapı yok malesef.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.