Şimdi Ara

DİKKAT hepsiburada dan aldığım 2 tel de kapndı !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

En iyisi alirken alip kontrol etmek Baska yolu yok

ya dedikleri gibi olsa ne olur alır ürünü geri gönderirsin.
  • abi çok kötü bi durum ama bence düzelir
  • Her zaman demişimdir ; online alışverişlerde illa bi sakatlık çıkacak ...
  • Online ile alakası yok ya tabi riski de vardır elbet ama online değil de bayiden aldım da noldu ? Aynısı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Her zaman demişimdir ; online alışverişlerde illa bi sakatlık çıkacak ...

Bunda online olusan bir problem yok. Ayni telefonlar bayiden de alinabilirdi.
  • ben hepsiburadadan 10 dan fazla tel aldım ve hiç sorun yoktu şimdiye kadar ilk defa böyle sorun oldu ben kötülemek için açmadım zaten topiği, sadece böyle bir durumla karşılaşanlar var mı diye öğrenmek istedim benim aradığımda sorunun hemen düzeltileceğini söylediler bakalım ne olacak
  • geçmiş olsun. bu kadar büyük bir online satış sitesinde çıkacak sorunlar da sayı olarak diğerlerinden daha fazla olacaktır. önemli olan büyüklüklerini gösterip çıkan sorunları çözmeleri. bu güne kadar hepsiburada'dan birçok şey aldım ve müşteri hizmetleri gayet iyi çalışıyor. bu sorunu da çözeceklerdir diye düşünüyorum.
  • Elektronik söz konusu olunca ellemeden almıyorum.
  • bana göre çok saçma bi sistem dünyanın neresinde böyle şeyler varki acaba??aslında devletin suçu kdv bu kdr yüksek olmasa belki kaçak,spot felan diye bi şey olmazdı ...
  • hepsi burda ile alakası olduğunu düşünmüyorum birçok kvkdan bile alınan teller kapandı

tamamen TK nın aptallığı fatura ile düzeltirler...
  • hepsi burda ile alakası yok olayın
    tamamen sistemdeki aksaklıklardan kaynaklanıyor
  • imeilerine bakıyorum kayıtlı yazıyor ama telefonlar açılmamış ne zaman açılır acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

imeilerine bakıyorum kayıtlı yazıyor ama telefonlar açılmamış ne zaman açılır acaba

2-3 is gunu icinde acilir. Iyice yuzlerine gozlerine bulastirdilar. Bu kadar hatayi duzeltmekde zaman aliyor.
  • inşallah düzelir
  • millet teknosayı sevmez ama benim aldığım hiçbir telde sorun olmadı
  • telefonlar açılmıştır arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

telefonlar açılmıştır arkadaşlar

hadi gözün aydın
  • @scarycanary
    tşk ederim işin kötü tarafı telefonları arkadaşa aldım diğerini de nişanlısına göndermişti rezil olduk
  • ben 23 ağustosta 1112 ısmarladım. bugün itibariyle hala tedarik sürecinde diyor. o zaman "3 gün içerisinde kargoya verilir" deme kardeşim kimi kandırıyorsun? "tedarik sürecine bağlı olarak kargoya verilir" deki insanların güvenini kazan.
  • hepsiburada'dan şikayet edenlerin sayısı İstanbul'un nüfusunu geçti. Weblebi denilen bir yer var. Şikayetvar.com a girersen Weblebi hakkında ve Hepsiburada hakkında bilgilere ulaşabilirsin. Hayır Weblebi.com satış temsilcisi değilim. Sadece müşteriyim, müşterisin, müşteriyiz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.