Şimdi Ara

DHli kız şumşumun fotoğrafını buldum SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DHli kız şumşumun fotoğrafını buldum SSLİ

Baya güzelmiş hiç beklemezdim ve Chpde görevli olduğunu öğrenince aşırı mutlu oldum hala şaşkınım fotoğrafa şöyle ulaştım:

Şumşum yumyumla kavga ediyodu çünkü yumyum ona sosyal medyadan ulaşamıyomuş yumyum sanıyormuşki kendi isteğiyle kendi hesabını kapattı şumşum ama şumşum dedi ben kapatmadım başkası kapattı sonra şumşum kullanıcı adı verdi 2-3 dakika sonra mesajını kaldırdı işte o an dedim bu kullanıcı adı önemli olmasa kaldırmazdı hemen kullanıcı adını twitterda arattım sonuç alamadım instagramda arattım ve buldum ama profili gizliydi bende takip isteği attım kabul etmedi gittim kız profili açtım geri takip yoluyla 60 takipçi falan kastım sonra takip isteği attım kabul etti direk fotoğraflarına girdim ve görevi başarıyla tamamladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olm ne diyon ya

• Demek cehapeliymiş haaa?

• ooooooowwwwww çok ii lan

• tamam inandım

• Oha iyiymiş şumşum hanıma talibim

• gözlüğü güzelmiş şumşumunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simityayınları -- 20 Nisan 2022; 17:13:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız halim nasıl SSLİ
    5 yıl önce açıldı
    KIZI UYURKEN ÇİZDİM [SSLİ]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amaniiiii

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam da şumşum tipi var. Cehapeli olması ayrı bir güzellik.

• akbey617 kullanıcısına yanıt

chplimisin yiğen

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Hiçbir partili değilim yiğen ama altı ok'la şiş kebap yapmak için önümüzdeki seçim oyum Chp'ye.

• Nice Try, Görselle arama yaparak twitter ve instagram aradım. Sonuç kızımızın adı Yağmur Çakıl ÇETİN sanırım :) Yok ya benzemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 20 Nisan 2022; 18:53:34 >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Gerçek adı Yağmur zaten size yalan isimler söylüyor güvenmediğindenDHli kız şumşumun fotoğrafını buldum SSLİ 

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

çok uğraştım bulmak için hiçbiriniz teşekkür etmediniz birdaha size dhli birinin fotosunu bulmıycam 7/24 merak ediceskiniz herkesi ama ben size atmıycam fotoyu al bakalım üzdünüz beni

• Bu kız şimdi hem Kılışdara oy verip hem de iyi eğitimliyim diye ortalıkta geziniyor he?

• canı gönülden inananlar beğene tıkla.

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

Valla nankörlük ediyorsunuz ayıp ya okadar emek verdim ben o kızın resimlerime ulaşabilmek için takibimi kabul etsin diye kız hesabı açıp bir sürü takipçi kazandım her şey boşunaymış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.