DHli kız şumşumun fotoğrafını buldum SSLİ

-
-
Olm ne diyon ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek cehapeliymiş haaa?
ooooooowwwwww çok ii lan
-
tamam inandım
-
Oha iyiymiş şumşum hanıma talibim
-
gözlüğü güzelmiş şumşumunun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simityayınları -- 20 Nisan 2022; 17:13:22 >
Amaniiiii
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam da şumşum tipi var. Cehapeli olması ayrı bir güzellik.
chplimisin yiğen
Hiçbir partili değilim yiğen ama altı ok'la şiş kebap yapmak için önümüzdeki seçim oyum Chp'ye.
Nice Try, Görselle arama yaparak twitter ve instagram aradım. Sonuç kızımızın adı Yağmur Çakıl ÇETİN sanırım :) Yok ya benzemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 20 Nisan 2022; 18:53:34 > -
Gerçek adı Yağmur zaten size yalan isimler söylüyor güvenmediğinden
-
çok uğraştım bulmak için hiçbiriniz teşekkür etmediniz birdaha size dhli birinin fotosunu bulmıycam 7/24 merak ediceskiniz herkesi ama ben size atmıycam fotoyu al bakalım üzdünüz beni
-
Bu kız şimdi hem Kılışdara oy verip hem de iyi eğitimliyim diye ortalıkta geziniyor he?
-
canı gönülden inananlar beğene tıkla.
-
Valla nankörlük ediyorsunuz ayıp ya okadar emek verdim ben o kızın resimlerime ulaşabilmek için takibimi kabul etsin diye kız hesabı açıp bir sürü takipçi kazandım her şey boşunaymış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Olm ne diyon ya
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X